Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μάντσεστερ Σίτι προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μάντσεστερ Σίτι προγνωστικά και ανάλυση αγώνα από τη στήλη του Bet of the Day, όπως έχετε συνηθίσει στο koubanezos.gr.

Η αναμέτρηση Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μάντσεστερ Σίτι ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Κυριακής. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day. Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μάντσεστερ Σίτι προγνωστικά.

  • «Ολντ Τράφορντ» (74.310), Μάντσεστερ.
  • Διαιτητής: Πολ Τίρνεϊ.
  • Στα τελευταία πέντε μεταξύ τους ματς, η Σίτι μετρά πέντε νίκες κι η Γιουνάιτεντ δύο.
  • Το goal/goal & over 2,5 επιβεβαιώθηκε στις τελευταίες τέσσερις αναμετρήσεις τους.
  • Σε τέσσερα από τα τελευταία πέντε παιχνίδια με γηπεδούχο τη Γιουνάιτεντ σημειώθηκαν under 2,5 τέρματα.

Ρεπορτάζ Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Κρατάει τη νίκη και τίποτα παραπάνω από το ταξίδι της στο Σέφιλντ, όπου επικράτησε με 2-1 απέναντι στη νεοφώτιστη Γιουνάιτεντ. Πήρε προβάδισμα με τον ΜακΤόμινεϊ στο 28’, κόντρα στη ροή του αγώνα, αλλά ισοφαρίστηκε έξι λεπτά αργότερα, όταν ο ΜακΜπέρνι ευστόχησε από τη βούλα. Μετά από δύο δοκάρια από τους Φερνάντες και Άμραμπατ, οι «κόκκινοι διάβολοι» βρήκαν τη λύση με φοβερό μακρινό σουτ του Νταλότ στο 77’. Στην όγδοη θέση με 15 βαθμούς το σύνολο του Τεν Χαγκ που έσπασε το «ρόδι» και στην Ευρώπη με τη νίκη κόντρα στην Κοπεγχάγη. «Ήρωες» ο Μαγκουάιρ που πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης στο 72’ κι ο Ονανά που απέκρουσε πέναλτι στο έβδομο λεπτό των καθυστερήσεων για το τελικό 1-0, που έδωσε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τους πρώτους της βαθμούς στο Champions League.

Stat attack: Κανένα από τα 13 φετινά, και συνολικά τα τελευταία 21 επίσημα παιχνίδια της δεν έχει μείνει στην ισοπαλία.

Απουσίες: Σίγουρα εκτός οι τραυματίες Σο, Μαρτίνεζ, Μαλάσια και Ντιαλό, καθώς και ο Σάντσο που έχει τεθεί εκτός ομάδας. Αμφίβολη η συμμετοχή των Κασεμίρο και Γουάν-Μπισάκα.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Ονανά – Νταλότ, Βαράν, Μαγκουάιρ, Ρεγκιλόν – ΜακΤόμινεϊ, Έρικσεν – Άντονι, Μπρούνο Φερνάντες, Ράσφορντ – Χόιλουντ.

Ρεπορτάζ Μάντσεστερ Σίτι

Αφού υπέστη δύο σερί ήττες στο πρωτάθλημα για πρώτη φορά από το 2018, ήταν επιτακτική ανάγκη να επιστρέψει στις νίκες. Τελικά η Σίτι τα κατάφερε επικρατώντας με 2-1 κόντρα στην Μπράιτον, σε ένα ματς που παρουσίασε δύο πρόσωπα. Ήταν άψογη, κυρίως στο αμυντικό κομμάτι, στο πρώτο ημίχρονο και κατάφερε να μετατρέψει τις δύο καλές τις ευκαιρίες σε γκολ (Άλβαρεζ 7’, Χάαλαντ 19’). Στο δεύτερο ημίχρονο σιγά-σιγά άρχισε να δίνει χώρο στους «γλάρους», οι οποίοι απείλησαν και τελικά σκόραραν με τον Φάτι στο 73’. Η Σίτι διαχειρίστηκε σωστά την κατάσταση και κράτησε το 2-1 μέχρι το τέλος, έχοντας κι αυτή κάποιες καλές στιγμές στο δεύτερο ημίχρονο. Επτά νίκες και δύο ήττες μετρούν οι «πολίτες», οι οποίοι βρίσκονται στο κυνήγι της πρωτοπόρου Τότεναμ. Στο Champions League η ομάδα του Γκουαρδιόλα πέτυχε το 3/3 με το άνετο 3-1 στην έδρα της Γιουνγκ Μπόις. Ήταν αρκετά άστοχη στο πρώτο ημίχρονο, όμως ανέβασε στροφές στο δεύτερο και με μπροστάρη τον Χάαλαντ, που σκόραρε δύο φορές (67’ πέναλτι, 86’) πήρε το τρίποντο. Το σκορ είχε ανοίξει ο Ακάντζι στο 48’, με τους Ελβετούς να ισοφαρίζουν προσωρινά με τον Ίτεν στο 52ο λεπτό.

Stat attack: Έχει δεχτεί γκολ σε έξι συνεχόμενα ματς ανεξαρτήτως διοργάνωσης.

Απουσίες: Δύο οι απουσίες για τον Γκουαρδιόλα, με τον τιμωρημένο Ακάντζι και τον τραυματία Ντε Μπρόινε εκτός.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Έντερσον – Γουόκερ, Στόουνς, Ντίας, Γκβάρντιολ – Ρόδρι, Μπερνάρντο Σίλβα – Φόντεν, Άλβαρεζ, Ντοκού – Χάαλαντ.

Φενέρμπαχτσε - Παναθηναϊκός προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μάντσεστερ Σίτι προγνωστικά

Ξεκάθαρο φαβορί της αναμέτρησης η Σίτι, κόντρα σε μια ασταθή και γεμάτη προβλήματα Γιουνάιτεντ. Πάντως οι γηπεδούχοι μετρούν τρεις σερί νίκες και συχνά «μεταμορφώνονται» όταν αντιμετωπίζουν την συμπολίτισσα. Δε θα ρισκάρουμε με σημείο, πηγαίνοντας σε μια πιο ειδική επιλογή. Επέστρεψε ορεξάτος από τη διακοπή των εθνικών ο Χάαλαντ, που στα δύο ματς που έπαιξε πέτυχε τρία γκολ. Δεν τα πάει καλά στα μεγάλα ματς της Σίτι φέτος, κι έχει κίνητρο για να αποδείξει την αξία του σε ένα τέτοιο παιχνίδι. Θα επιλέξουμε να σκοράρει ο θηριώδης Νορβηγός στο 1.83 της Novibet.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Μάντσεστερ Σίτι προγνωστικά και ανάλυση αγώναΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Μάντσεστερ Σίτι προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Περισσότερα

Click to comment

Trending