Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Προγνωστικά: Κυριακή με Ιταλία #DonKihotis

προγνωστικά

Τέσσερις επιλογές είχαμε για το Σάββατο σε μία και μοναδική θα πάμε σήμερα με το 1.75 να δίνει αξία στα μάτια του #DonKihotis.

Καλησπέρα σε όλους! Στα σημερινά προγνωστικά θα παίξουμε μπάλα στην γειτονική Ιταλία μετά από καιρό.

Προγνωστικά: Νάπολι – Μίλαν

Και οι δύο ομάδες είναι ένα επίπεδο κάτω συγκριτικά με την περυσινή χρονιά, ειδικά η Νάπολι από την οποία έφυγαν αρκετοί παίκτες και έγιναν πολλές αλλαγές. Οι μεσοεπιθετικές τους γραμμές βέβαια έχουν παραμείνει σε υψηλό επίπεδο. Η Νάπολι ειδικά εντός βρίσκει αρκετά εύκολα δίχτυα και η Μίλαν δημιουργεί αρκετές φάσεις και σκοράρει σχετικά εύκολα.

Για τους Μιλανέζους τα τρία τέρματα που δέχτηκαν στην Γαλλία περιμένω να τους πεισμώσουν ακόμα περισσότερο. Προέρχονται και οι δύο από υποχρεώσεις για το Champions League μεσοβδόμαδα… και θεωρώ ότι η κούραση θα παίξει τον ρόλο της και θα τις δούμε πιο ευάλωτες αμυντικά

Από ένα τέρμα περιμένω να το βρουν και οι δύο οπότε και θα πάμε στην επιλογή του goal/goal στο 1.75 απόδοση που είναι πολύ ικανοποιητικό σαν τιμή.

Κυριακή με ΙταλίαΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Κυριακή με Ιταλία

Μονό
21:45

Νάπολι – Μίλαν

Goal/goal

1.75
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending