Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Προγνωστικά: Ντέρμπι έως 28.00 #Mertzanidis

προγνωστικά

Προγνωστικά στοιχήματος με δυνατές δυάδες αλλά και ένα ειδικό από το ντέρμπι, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μάντσεστερ Σίτι έχει ο #Mertzanidis.

Καλημέρα σε όλους τους αναγνώστες, αρκετά επιτυχημένη ήταν η χθεσινή ημέρα αφού τα γκολ επιβεβαιώθηκαν με άνεση στην Γερμανία ενώ ο Ατρόμητος πήρε την πολυπόθητη νίκη στην εκπνοή του ματς. Πάμε και στα σημερινά μας προγνωστικά που φτάνουν μέχρι την Αυστραλία.

Τα προγνωστικά

  • Ξεκινάμε με το ντέρμπι του Μάντσεστερ με την Γιουνάιτεντ να υποδέχεται την Σίτι στο «Ολντ Τράφορντ». Εκεί μέσα πέρσι οι «πολίτες» έχασαν με ένα αμφισβητούμενο γκολ και πιστεύω πως δεύτερη φορά δεν θα ηττηθούν. Εξάλλου έχουν να ηττηθούν δύο συνεχόμενες φορές από τις ένδοξες μέρες της Γιουνάιτεντ το 2010. Ο Πεπ μπορεί να πάρει το ντέρμπι με άνεση αφού η Γιουνάιντεντ φαίνεται πως δεν μπορεί να ακολουθήσει και να κυνηγήσει φέτος το πρωτάθλημα. Θα πάρουμε το ασιατικό στο διπλό ενώ θα πάρω και ένα fun bet του Ρόντρι με γκολ εκτός περιοχής στο 28.00 απόδοση.

  • Συνεχίζουμε στην Γαλλία με τον αγώνα ΛιλΜονακό. Αρέσκονται στο επιθετικό ποδόσφαιρο και οι δύο ομάδες και για αυτό θα επιλέξω το αμφίτερμα σε ικανοποιητική απόδοση για δυάδα.

  • Ακόμα δύο επιθετικές ομάδες είναι το Μαγδεμβούργο και η Έλβερσμπεργκ. Βρισκόμαστε στην αγαπημένη Γερμανία αφού στην δεύτερη κατηγορία τα γκολ μπαίνουν βροχή. Δύσκολα βγάζεις σημείο, πρώτη επιλογή και εδώ το goal/goal.

  • Μία κατηγορία πάνω η Άιντραχτ θα υποδεχτεί στην Φρανκφούρτη την Ντόρτμουντ. Τρομερό το σερί των φιλοξενούμενων και ειδικά μετά την νίκη επί της Νιούκαστλ η ψυχολογία είναι στα ύψη. Με νίκη πιάνει στην κορυφή την Μπάγερν και πιστεύω πως δεν θα αφήσει αυτήν την ευκαιρία. Ποντάρουμε στο διπλό με κάλυψη στο draw no bet.

  • Στην Ολλανδία η Φόλενταμ θα υποδεχτεί την αρκετά ανεβασμένη Εξέλσιορ. Καλά εξελίσσεται η χρονιά για τους φιλοξενούμενους αφού βρίσκονται εντός επτάδας και μπορούν να βγουν και Ευρώπη με μία καλή πορεία. Οι γηπεδούχοι από την άλλοι είναι ουραγοί και ποντάρουν σε τέτοια ματς για νίκες, αλλιώς θα είναι σε δύσκολη θέση. Θα ανοιχτούν αμφότερες για να πάρουν την νίκη για αυτό ποντάρουμε και εδώ στο αμφίτερμα.

  • Στην αδερφική Κύπρο η Ανόρθωση θα υποδεχτεί στην Λάρνακα την ΑΕΖ Ζακακίου. Η χειρότερη άμυνα της κατηγορίας αδυνατώ να πιστέψω πως θα ηττηθεί με οριακή νίκη αφού το φαβορί είναι ξεκάθαρο. Στην νίκη με χάντικαπ θα πάμε αφού υπάρχει μεγάλη διαφορά δυναμικότητας.

  • Τέλος κλείνουμε με τους Αυστραλούς που βρίσκονται στην δεύτερη αγωνιστική. Στην αγαπημένη ομάδα της Μελβούρνης θα πάμε την Μέλμπουρν Σίτι. Η Αδελαΐδα Γιουνάιντεντ νίκησε 3-0 στην πρεμιέρα τους περσινούς πρωταθλητές και σίγουρα δεν πάει για να αμυνθεί κόντρα στην Μέλμπουρν. Περιμένω να ανοίξει εύκολα το ματς για αυτό ποντάρουμε και εδώ στο goal/goal.

Ντέρμπι έως 28.00ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Ντέρμπι έως 28.00

Τι παίζουμε σήμερα

Δυάδα απόδοσης 2.25
10:00

Αδελαίδα Γιουνάιντεντ – Μέλμπουρν Σίτι

Goal/goal

1.50
15:30

Φόλενταμ – Έξελσιορ

Goal/goal

1.50
BET: 25 units
Δυάδα απόδοσης 2.25
14:30

Μαγδεμβούργο – Έλβερσμπεργκ

Goal/goal

1.48
16:00

Λιλ – Μονακό

Goal/goal

1.52
BET: 25 units
Δυάδα απόδοσης 2.41
16:30

Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Ντόρτμουντ

2 dnb

1.61
19:00

Ανόρθωση – ΑΕΖ Ζακακίου

1 (-1 AH)

1.50
BET: 30 units
Μονό
17:30

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μάντσεστερ Σίτι

2 (-1 ΑΗ)

2.15
BET: 40 units
Ειδικό
17:30

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μάντσεστερ Σίτι

Ρόντρι 1+ σουτ στον στόχο

3.00
BET: 10 units
Fun bet
17:30

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μάντσεστερ Σίτι

Γκολ Ρόντρι με προσπάθεια εκτός περιοχής

28.00
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending