Connect with us
Advertisement

SUPERLEAGUE

Super League (9η αγωνιστική): “Μέρος δεύτερο” με τρία ματς

 

Με τρεις αναμετρήσεις συνεχίζεται η μεγάλη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής ημέρας.

Τρία ματς, που μπορεί να μην έχουν τον χαρακτήρα του ντέρμπι, αλλά ωστόσο παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον, τόσο αγωνιστικό, όσο και βαθμολογικό.

Χρονικά πρώτη θα διεξαχθεί η αναμέτρηση στην Τρίπολη (17:30, ΕΡΑ ΣΠΟΡ), εκεί όπου ο Αστέρας θα υποδεχθεί την Λαμία.

Οι γηπεδούχοι προέρχονται από εντός έδρας ήττα, από την ΑΕΚ και θέλουν να επιστρέψουν στον δρόμο των νικών, απέναντι στην Λαμία που μέχρι στιγμής εντυπωσιάζει με την παρουσία της, καθώς φιγουράρει στην 6η θέση της βαθμολογίας.

Ο Μίλαν Ράσταβατς δεν έχει στην διάθεσή τους ΣίτοΦέδε Βίκο και Σον Γκος που δεν είναι ακόμη έτοιμοι, ενώ ο Πέπε Καστάνιο είναι τιμωρημένος.

Στον αντίποδα ο Λεωνίδας Βόκολος δεν υπολογίζει στους Πάβλοβετς, Μούλα, Στάνκο και Τσιλιανίδη, στους μακροχρόνια απόντες Νάγκι και Σαραμαντά, ενώ εκτός έμεινε και ο Σαντάνα.

Δύο ώρες αργότερα στο “Απόστολος Νικολαΐδης” (19:30, ΕΡΑ ΣΠΟΡ), ο Παναθηναϊκός θέλει να …διασκεδάσει τις εντυπώσεις μετά την ήττα του από την Ρεν κόντρα στον Πανσερραϊκό.

Από την ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν λείπουν τα προβλήματα και οι απουσίες. Εκτός παραμένει ο Χουάνκαρ ο οποίος βρίσκεται κλινήρης στο σπίτι του, ενώ θεραπεία ακολούθησαν οι Πάλμερ –Μπράουν, Μάγκνουσον, Ξενόπουλος.

Ο Πάμπλο Γκαρσία δεν έχει στην διάθεσή του τους Στίνα και Ντάνκερλουι που δεν είναι 100% έτοιμοι ακόμη, ο τιμωρημένος  Πεταυράκης και οι Σοφιανός και Κολομπινο, ενώ στον αντίποδα το ντεμπούτο με την νέα του ομάδα αναμένεται να πραγματοποιήσει το τελευταίο απόκτημα των “λιονταριών“, ο Μασαρίποφ.

Στο “Κλεάνθης Βικελίδης” ο Άρης υποδέχεται τον …κακό του δαίμονα τα τελευταία χρόνια, ΠΑΣ Γιάννινα (20:30, ΕΡΑ ΣΠΟΡ). Τα τελευταία χρόνια οι Γιαννιώτες καταφέρνουν να φεύγουν με θετικά αποτελέσματα από την Θεσσαλονίκη, με αποκορύφωμα το 0-5 της αγωνιστικής περιόδου 2021-22, που αποτελεί την πιο “βαριά” ήττα των κίτρινων”.

Ο Άκης Μάντζιος θα στερηθεί των υπηρεσιών αρκετών παικτών αφού εκτός του Ματαρίτα (που έχει ενοχλήσεις στο πόδι) απουσιάζουν και οι Ρουπ, Ζουλ, Σαβέριο, Μάνου Γκαρθία, Βέλεθ και Δεληζήσης.

Αναλυτικά το πρόγραμμα

Σάββατο 28 Οκτωβρίου
Βόλος-Κηφισιά 2-1
Ατρόμητος-Παναιτωλικός 3-2

Κυριακή 29 Οκτωβρίου
17:30 Αστέρας Τρίπολης-Λαμία
19:30 Παναθηναϊκός-Πανσερραϊκός
20:30 Άρης-ΠΑΣ Γιάννινα

Δευτέρα 30 Οκτωβρίου
19:30 ΑΕΚ-ΠΑΟΚ
21:30 ΟΦΗ-Ολυμπιακός

Δείτε την βαθμολογία εδώ.//ΑΤ

Περισσότερα

Click to comment

Trending