Connect with us
Advertisement

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Φερστάπεν: «Μας φεύγει το μονοθέσιο από τον έλεγχο»

 

Ο Ολλανδός πιλότος της Red Bull θα εκκινήσει από την 3η θέση στο Μεξικό, αφού η Ferrari έκανε το 1-2, με τον 26χρονο τρις παγκόσμιο πρωταθλητή να αναφέρει πως σε συνθήκες πίεσης δεν μπορούν να ελέγξουν το αυτοκίνητο.

Ο Μαξ Φερστάπεν δεν έχει μείνει ικανοποιημένος από το σετάρισμα των “Κόκκινων Ταύρων” και αυτό φάνηκε στις δηλώσεις του. Ο οδηγός της αυστριακής ομάδας αναφέρθηκε στην πίεση που ασκεί το μονοθέσιο του και εκείνο… ξεφεύγει, αλλά βασίζεται πάνω στο slipstream της πρώτης στροφής, έχοντας στο νου του την νίκη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ήταν πολύ δύσκολες κατατακτήριες. Λόγω του υψομέτρου δεν έχουμε αρκετή πρόσφυση. Όταν πιέσεις έστω και λίγο παραπάνω, το μονοθέσιο φεύγει από τον έλεγχό σου. Στο Q3 δεν κατάφερα να κάνω έναν καλό χρόνο. Στον τελευταίο τομέα της πίστας δεν ήμουν τόσο γρήγορος. Οι διαφορές όμως ήταν μικρές και ο αγώνας αύριο θα έχει μεγάλη διάρκεια. Έχουμε πολλούς γύρους μπροστά μας.

Είμαι αισιόδοξος για τον αγώνα. Έχουμε ένα καλό μονοθέσιο. Μέχρι την πρώτη στροφή θα έχω καλό slipstream. Θα προσπαθήσω να κερδίσω θέσεις στην εκκίνηση».//ΓΚ

Περισσότερα

Click to comment

Trending