Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Παναθηναϊκός προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός προγνωστικά

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός προγνωστικά και ανάλυση αγώνα από τη στήλη του Bet of the Day, όπως έχετε συνηθίσει στο koubanezos.gr.

Η αναμέτρηση Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Δευτέρας. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day. Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός προγνωστικά.

  • Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (14.940)
  • Το τζάμπολ του τελικό είναι προγραμματισμένο για τις 20:15
  • Τρίτη φετινή τους μονομαχία, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν κερδίσει τις άλλες δύο.
  • Ο Ολυμπιακός μετράει αήττητο στο ΣΕΦ από τον Νοέμβριο του 2021 κόντρα στον «αιώνιο».

Ρεπορτάζ Ολυμπιακού

Πολλά και διάφορα συνέβησαν την προηγούμενη εβδομάδα στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκοι» μπορεί να επικράτησαν με σχετική άνεση της Εφές ωστόσο είδαν τον Σίκμα να μην επιστρέφει ενώ παραμένει ο Μακκίσικ εκτός. Παράλληλα ο Μπαρτζώκας άρχισε να χρησιμοποιεί περισσότερο τον πιο έτοιμο Φαλ, ενώ στο κλίμα μπαίνει και ο Μπραζντέικις. Το ματς είναι τεράστιας σημασίας για την ομάδα αφού το σερί της είναι μεγάλο επί του «αιωνίου» και δεν θέλει να χαλάσει, ειδικά μέσα στην έδρα. Μπορεί να θεωρείται το μεγάλο φαβορί αλλά το ματς παραμένει τεράστιο ντέρμπι και φυσικά τίποτα δεν είναι σίγουρο πριν το τζάμπολ της αναμέτρησης.

 

Stat attack: Δεν έχει δεχθεί στα 4/5 τελευταία ματς του πάνω από 80 πόντους

Απουσίες: Εκτός Σίκμα και Μακκίσικ

Ρεπορτάζ Παναθηναϊκού

Πολλά θέματα και για τον Παναθηναϊκό, τα οποία είναι σαφώς πιο σοβαρά. Οι «πράσινοι» έβγαλαν αντίδραση και κέρδισαν την Μπασκόνια εντός έδρας αλλά συνέχισαν να έχουν θέματα στη περιφερειακή τους άμυνα, την ώρα που ο Αταμάν τόνισε την ανάγκη απόκτησης δύο ακόμα καλών παικτών. Έχει βοηθήσει σημαντικά η επιστροφή του Μήτογλου, ανεβάζει στροφές ο Γκάι, σταθερά κινείται ο Σλούκας. Μία νίκη στο ΣΕΦ θα τους δώσει άλλη πνοή για την δύσκολη συνέχεια που ακολουθεί αφού η ομάδα στερείται αυτοπεποίθησης.

 

Stat attack: Έχει 4/4 δεχθεί 75+ πόντους σε πρωτάθλημα και Ευρώπη

Απουσίες: Εκτός ο Παπαπέτρου

Φενέρμπαχτσε - Παναθηναϊκός προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός προγνωστικά

Το ματς αναμένεται να έχει ενδιαφέρον, μπασκετικό ξύλο και το σημείο καλύτερα να το αποφύγουμε. Αξίζει το over 3,5 στα ριμπάουντ του Φαλ, θα πάρει χρόνο και ανεβάζει ρυθμό σταδιακά, στο 2.08 το βρίσκουμε.

 

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός προγνωστικά και ανάλυση αγώναΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Μονό
20:15

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

Φαλ over 3,5 ριμπάουντ

2.08
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending