Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στο θεσμό των εκπλήξεων με… 17.63 #TheMagician

Με το θεσμό των Κυπέλλων ασχολείται ο #TheMagician, βρίσκοντας το φαβορί και μια δυάδα έκπληξη με απόδοση 17.63!

Καλημέρα σας. Πετυχημένες οι επιλογές του Σαββάτου, μιας και κλείσαμε με θετικό πρόσημο ενώ με λίγη τύχη ακόμα θα εκτοξεύαμε τα κέρδη μας. Σήμερα Τρίτη θα μας απασχολήσει ο θεσμός των Κυπέλλοων, όπου βρίσκεται στα αρχικά του στάδια και κάθε χρόνο παρατηρούνται εκπλήξεις, δίνοντας μεγάλες αποδόσεις. Αυτές θα κυνηγήσουμε σήμερα με χαλαρό ποντάρισμα. Πάμε να δούμε τα προγνωστικά μας.

Προγνωστικά: Για το διπλό οι κάτοχοι

Εκκίνηση από την Γερμανία και τον αγώνα μεταξύ της Βόλφσμπουργκ με τη Λειψία. Δεύτερος γύρος του Κυπέλλου σε μονά παιχνίδια. Όπως έγραψα και στο τελευταίο άρθρο, οι γηπεδούχοι έχουν καλή επιθετική γραμμή, αλλά αμυντικά πονάνε. Αποτέλεσμα αυτού να σκοράρουν δύο τέρματα, αλλά να δεχθούν τρία και να ηττηθούν εκτός έδρας από την Άουγκσμπουρκ με 3-2. Τρίτη σερί ήττα στο πρωτάθλημα και πλέον είναι στην ένατη θέση. Κατέκτησε το Κύπελλο Γερμανίας τη σεζόν 2014/15, αλλά έκτοτε δεν έχει να επιδείξει κάτι σημαντικό. Στον πρώτο γύρο προσπέρασε το εμπόδιο της ερασιτεχνικής Μακάμπι Βερολίνου με 6-0.

Αντίθετα οι φιλοξενούμενοι δίνουν μεγάλη βάση στο Κύπελλο. Κάτοχοι του τροπαίου τα τελευταία δύο χρόνια, ενώ συνολικά στα πέντε τελευταία, έχουν δύο παρουσίες σε τελικό και ένα αποκλεισμό στους «16» του θεσμού. Συνολικά 14 τα επίσημα φετινά παιχνίδια της Λειψίας, έχοντας υποστεί δύο ήττες από Μάντσεστερ Σίτι και Μπάγερ Λεβερκούζεν. Ισοπέδωσε την Κολωνία με 6-0 στο πρωτάθλημα, ενώ στον πρώτο γύρο του Κυπέλλου επικράτησε εκτός έδρας της Βέχεν Βισμπάντεν (ομάδα δεύτερης κατηγορίας) με 3-2.

Σημείο: Αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα θα πραγματοποιήσουν και οι δύο ομάδες. Ποιοτικότερη η Λειψία, μπορεί να κερδίσει και να πάρει την πρόκριση. Κρατάμε το διπλό με απόδοση 1.93 στη Stoiximan.

Δικαίωμα στο όνειρο οι μικρές

Θα κλείσουμε τα προγνωστικά μας, με τις δύο πιθανές εκπλήξεις. Πρώτα στην Γερμανία όπου η Χόμπουρκ, ομάδα τέταρτης κατηγορίας, θα αντιμετωπίσει την Γκρόιτερ Φιρτ, ομάδα δεύτερης κατηγορίας. Οι γηπεδούχοι στον πρώτο γύρο του Κυπέλλου αντιμετώπισαν την Ντάρμσταντ εντός έδρας και παρόλη την συντριπτική υπεροχή των φιλοξενούμενων επικράτησαν με 3-0. Στο -3 από την κορυφή της βαθμολογίας στο πρωτάθλημα, σαφώς δεν είναι το φαβορί για πρόκριση, αλλά στο παιχνίδι αναμένεται πάλι να πιεστεί, όπως στο πρώτο γύρο και να παίξει με αντεπιθέσεις. Το γνωρίζει αυτό το έργο και μπορεί να σκοράρει.

Οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν νίκη εκτός έδρας στο πρωτάθλημα (0-2-3) και βρίσκονται στο μέσον της βαθμολογίας. Τα τελευταία πέντε χρόνια αποκλείστηκε τρεις φορές στον πρώτο γύρο του θεσμού, από ομάδες πολλές κατηγορίες κάτω. Ποντάρουμε στην πρόκριση της Χόμπουρκ με απόδοση 4.15 στην Stoiximan.

Δεύτερο ματς από την Ισπανία. Πρώτος γύρος, σε μονό παιχνίδι η Ταλαβέρα θα αντιμετωπίσει την Αλμερία. Στην κορυφή σε όμιλο της τέταρτης κατηγορίας οι γηπεδούχοι, αποκλείστηκαν στο παρελθόν στο Κύπελλο από ομάδες ανώτερης κατηγορίας, όπως και από την Μπέτις στην παράταση ή και στα πέναλτι. Πολύ μεγάλο το κίνητρο σήμερα να προκριθούν απέναντι σε ομάδα της La Liga, η οποία παραπαίει στο πρωτάθλημα μιας και δεν έχει νίκη μετά από έντεκα αγωνιστικές.

Ουραγοί με τρεις βαθμούς οι φιλοξενούμενοι, μοιάζει πολυτέλεια το Κύπελλο τη δεδομένη στιγμή στην προσπάθεια να μαζέψουν βαθμούς και να σώσουν την κατηγορία. Από ομάδα της τρίτης κατηγορίας αποκλείστηκαν πέρυσι οι φιλοξενούμενοι στον πρώτο γύρο. Με βασικούς οι γηπεδούχοι, με αλλαγές στην βασική ενδεκάδα η Αλμερία. Θα κρατήσουμε την πρόκριση της Ταλαβέρα με απόδοση 4.25 από τη Stoiximan.

Έχουν γενέθλια σήμερα: 

Παίχτες: Γρηγόρης Γεωργάτος (51), Μάρκους Ράσφορντ (26 – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Ανσού Φατί (21 – Μπράιτον), Γκούτι (47).

Καλή επιτυχία!

Στο θεσμό των εκπλήξεων με... 17.63ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Στο θεσμό των εκπλήξεων με... 17.63

Περισσότερα

Click to comment
SUPERLEAGUE1 ώρα ago

Το συγκινητικό βίντεο της Σέφιλντ προς τιμήν του Μπάλντοκ

SUPERLEAGUE 22 ώρες ago

ΠΑΕ Διαγόρας: «Ο Ερασιτέχνης αποτελείται αποκλειστικά από 3 μέλη της Θύρας 6»

ΜΠΑΣΚΕΤ4 ώρες ago

Πρόβλημα με Στρους στους Καβαλίερς

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ5 ώρες ago

Από τις 2 έως τις 6 Απριλίου 2025 ο ΔΕΗ Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας 2025

SUPERLEAGUE7 ώρες ago

Λευκό απουσιολόγιο στα Σπάτα | Παρουσία Ριμπάλτα-Ηλιόπουλου η προπόνηση

SUPERLEAGUE 28 ώρες ago

“Μετακομίζει” στην Αθήνα ο Διαγόρας Ρόδου | Παραιτήθηκε ο Θωμάς Γράφας από τον πάγκο της ομάδας

ΜΠΑΣΚΕΤ10 ώρες ago

Εκτός προπόνησης ο Πετρούσεφ, αμφίβολος για το ματς με τη Ζάλγκιρις

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ11 ώρες ago

Ολυμπιακός και Εθνικός διεκδικούν τον πρώτο τίτλο της χρονιάς

SUPERLEAGUE13 ώρες ago

Ο Μπάλντοκ ήταν νεκρός τουλάχιστον πέντε ώρες πριν εντοπιστεί στην πισίνα

SUPERLEAGUE14 ώρες ago

Συλλυπητήρια της ΑΕΚ για τον θάνατο του Τζορτζ Μπάλντοκ

Trending