Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Κόντρα σε φαβορί και παράδοση στο 2.40 #Jimandrez

προγνωστικά

Ο #Jimandrez επιστρέφει με δυνατή στήλη και προγνωστικά σε ιταλικό Κύπελλο και μπασκετικό Champions League που φτάνουν το 2.40.

Καλησπέρα σε όλους. Στήλη Τετάρτης με ιδιαίτερα πονταρίσματα και δύο ματς σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο προσκήνιο. Πάμε να δούμε λοιπόν τι έχουμε στα προγνωστικά για απόψε.

Προγνωστικά: Μεσημεριανή μάχη στη Γένοβα

Ξεκινάμε από την αναμέτρηση της Τζένοα με τη Ρετζιάνα. Κύπελλο Ιταλίας φάση πρώτη, αρκετά ενδιαφέρον το συγκεκριμένο ματσάρισμα. Οι γηπεδούχοι κάνουν καλή πορεία στο πρωτάθλημα και επιβεβαιώνουν πως τα σενάρια που τους ήθελαν από το καλοκαίρι να μην έχουν θέματα με τον υποβιβασμό. Η αλήθεια είναι πως ο Τζιλαρντίνο έχει κάνει καλή δουλειά ενώ ταυτόχρονα υπάρχει ποιότητα στο ρόστερ.

Βέβαια, η λογική λέει πως θα δούμε αλλαγές στην ενδεκάδα και αναπληρωματικούς να παίρνουν χρόνο συμμετοχής. Οι φιλοξενούμενοι από την άλλη και εκείνοι παίζουν καλά και θέλουν να πρωταγωνιστήσουν στη Serie B. Καλή ομάδα, δεμένο σύνολο, με αρχές και που σκοράρει εύκολα. Δεν είναι από τις ομάδες που θα παρατήσουν το Κύπελλο, εξάλλου έχουν τις προοπτικές να φτάσουν λίγο παραπάνω από το συνηθισμένο για ομάδες από τη δεύτερη κατηγορία της Ιταλίας.

Ενδιαφέρον ματσάρισμα και μάλλον θα έχει γκολ. Το αμφίτερμα κοντά στο διπλασιασμό αξίζει.

Μπορεί το διπλό ο ΠΑΟΚ

Συνέχεια με μπάσκετ και την αναμέτρηση ανάμεσα σε Μπενφίκα και ΠΑΟΚ. Για πρώτη φορά μετά από αρκετό καιρό μία ομάδα από την Πορτογαλία εμφανίζεται σε μεγάλη ευρωπαϊκή διοργάνωση, δείγματος της καλής δουλειάς που γίνεται. Αθλητικό σύνολο, επιθετική ομάδα, που σκοράρει και έχει πολύ δυναμικούς παίκτες. Ξεκάθαρο δείγμα δεν έχουμε αφού την πρώτη αγωνιστική δεν αγωνίστηκε γιατί η αντίπαλος της ήταν η Χάποελ Ιερουσαλήμ.

Ο ΠΑΟΚ από την άλλη, μπορεί να ηττήθηκε στο Λαύριο αλλά κέρδισε τη Γαλατασαράι στην Τουρκία, κάνοντας σημαντικό βήμα πρόκρισης. Η ομάδα του Τακιανού έχει ποιότητα, δημιουργεί και περιμένει περισσότερα από τον Μπελιάουσκας, Χάρισον και Φρίντρικσον αλλά ποιοτικά υπερτερεί. Πιο έμπειρη ομάδα από τέτοιες καταστάσεις, μπορεί να κάνει ένα δεύτερο μεγάλο διπλό.

Το διπλό στο 2.40 είναι εξαιρετική επιλογή και το τσεκάρουμε.

Η ασέβεια στον Αίαντα πληρώνειΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Η ασέβεια στον Αίαντα πληρώνει

Μονό
16:00

Τζένοα – Ρετζιάνα

Goal/goal

1.93
BET: 20 units
Μονό
21:30

Μπενφίκα – ΠΑΟΚ

2

2.40
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment
SUPERLEAGUE2 ώρες ago

Το συγκινητικό βίντεο της Σέφιλντ προς τιμήν του Μπάλντοκ

SUPERLEAGUE 23 ώρες ago

ΠΑΕ Διαγόρας: «Ο Ερασιτέχνης αποτελείται αποκλειστικά από 3 μέλη της Θύρας 6»

ΜΠΑΣΚΕΤ5 ώρες ago

Πρόβλημα με Στρους στους Καβαλίερς

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ6 ώρες ago

Από τις 2 έως τις 6 Απριλίου 2025 ο ΔΕΗ Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας 2025

SUPERLEAGUE8 ώρες ago

Λευκό απουσιολόγιο στα Σπάτα | Παρουσία Ριμπάλτα-Ηλιόπουλου η προπόνηση

SUPERLEAGUE 29 ώρες ago

“Μετακομίζει” στην Αθήνα ο Διαγόρας Ρόδου | Παραιτήθηκε ο Θωμάς Γράφας από τον πάγκο της ομάδας

ΜΠΑΣΚΕΤ11 ώρες ago

Εκτός προπόνησης ο Πετρούσεφ, αμφίβολος για το ματς με τη Ζάλγκιρις

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ12 ώρες ago

Ολυμπιακός και Εθνικός διεκδικούν τον πρώτο τίτλο της χρονιάς

SUPERLEAGUE14 ώρες ago

Ο Μπάλντοκ ήταν νεκρός τουλάχιστον πέντε ώρες πριν εντοπιστεί στην πισίνα

SUPERLEAGUE14 ώρες ago

Συλλυπητήρια της ΑΕΚ για τον θάνατο του Τζορτζ Μπάλντοκ

Trending