Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Μπράνσον μοιράζει & δικάζει #Loverdose

Ειδικά του Μπράνσον ξεχωρίζει σήμερα στα προγνωστικά NBA ο #Loverdose με δύο επιλογές άνω του διπλασιασμού.

Καλησπέρα NBAερς! Το προγραμμα για σήμερα έχει μόλις τρεις αναμετρήσεις, με αυτή του «Ρόκετ Μόρτγκαζ Φιλντχάζουν» να κεντρίζει το ενδιαφέρον μου. Χωρίς λοιπές καθυστερήσεις, προχωράμε στα σημερινά προγνωστικά NBA.

Προγνωστικά NBA: Κλίβελαντ Καβαλίερς – Νιου Γιορκ Νικς

Η ομάδα του Κλίβελαντ επικράτησε με μόλις έναν πόντο στην πρεμιέρα έναντι των Νετς. Στη συνέχεια έχασε τον βασικό της δημιουργό –Ντάριους Γκάρλαντ- και ακολούθησαν δύο ήττες από Θάντερ και Πέισερς. Πλέον έχει πάρει όλο βάρος της δημιουργίας και της εκτέλεσης ο Ντόνοβαν Μίτσελ. Το όριο πόντων του οποίου εκτινάχθηκε από 24,5 στο προηγούμενο παιχνίδι, σε 30,5 σήμερα. Ένα πρόβλημα που φαίνεται να έχουν οι Καβς στο ξεκίνημα της σεζόν, είναι η αδυναμία αντιμετώπισης της τελικής πάσας. Στις τρεις πρώτες αναμετρήσεις, επιτρέπουν στους αντιπάλους τους να μοιράζουν 29,3 ασίστ, δεύτερη χειρότερη επίδοση στη λίγκα. Μέγαλο πρόβλημα παρουσιάζουν και στην περιφερειακή άμυνα, με τους αντιπάλους τους να ευστοχούν στο 40,7% των τριπόντων.

Από την άλλη πλευρά, η Νέα Υόρκη έχει επίσης μια νίκη και δύο ήττες. Ενώ συνολικά οι Νικς φαίνεται να πατούν καλά στο γήπεδο, είναι τρομακτικά άστοχοι στο ξεκίνημα της σεζόν. Συγκεκριμένα οι Νεοϋορκέζοι σουτάρουν με ποσοστό 40,4%, έχοντας με διαφορά την χειρότερη επίδοση στο NBA φέτος.

Τζέιλεν Μπράνσον

Σήμερα θα ασχοληθούμε κυρίως με τον παίκτη που μεταμόρφωσε τους Νικς πέρσι, τον Τζέιλεν Μπράνσον. Είναι ξεκάθαρο πως φέτος ο Αμερικανός γκαρντ έχει αναλάβει μεγαλύτερο μερίδιο στο εκτελεστικό κομμάτι. Έως τώρα δοκιμάζει σχεδόν 19 σουτ ανά αγώνα, με ποσοστό 37,5%. Τα 8,3 από αυτά είναι πίσω από τη γραμμή του τριπόντου, από όπου ευστοχεί με ποσοστό 48% (4/8,3). Ενώ ταυτόχρονα μοιράζει κατά μέσο όρο 5,3 ασίστ, την στιγμή που η ομάδα του είναι τόσο άστοχη. Λαμβάνοντας όλα αυτά υπόψη, θα επιλέξω δύο ειδικά του Μπράνσον σε απόδοσης μεγαλύτερες του διπλασιασμού. Over 5,5 ασίστ σε απόδοση 2.12 και over 2,5 τρίποντα σε απόδοση 2.07, αμφότερα στη Stoiximan.

Μπράνσον μοιράζει & δικάζειΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Μπράνσον μοιράζει & δικάζει

Περισσότερα

Click to comment
SUPERLEAGUE1 ώρα ago

Το συγκινητικό βίντεο της Σέφιλντ προς τιμήν του Μπάλντοκ

SUPERLEAGUE 22 ώρες ago

ΠΑΕ Διαγόρας: «Ο Ερασιτέχνης αποτελείται αποκλειστικά από 3 μέλη της Θύρας 6»

ΜΠΑΣΚΕΤ4 ώρες ago

Πρόβλημα με Στρους στους Καβαλίερς

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ5 ώρες ago

Από τις 2 έως τις 6 Απριλίου 2025 ο ΔΕΗ Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας 2025

SUPERLEAGUE7 ώρες ago

Λευκό απουσιολόγιο στα Σπάτα | Παρουσία Ριμπάλτα-Ηλιόπουλου η προπόνηση

SUPERLEAGUE 28 ώρες ago

“Μετακομίζει” στην Αθήνα ο Διαγόρας Ρόδου | Παραιτήθηκε ο Θωμάς Γράφας από τον πάγκο της ομάδας

ΜΠΑΣΚΕΤ10 ώρες ago

Εκτός προπόνησης ο Πετρούσεφ, αμφίβολος για το ματς με τη Ζάλγκιρις

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ11 ώρες ago

Ολυμπιακός και Εθνικός διεκδικούν τον πρώτο τίτλο της χρονιάς

SUPERLEAGUE13 ώρες ago

Ο Μπάλντοκ ήταν νεκρός τουλάχιστον πέντε ώρες πριν εντοπιστεί στην πισίνα

SUPERLEAGUE14 ώρες ago

Συλλυπητήρια της ΑΕΚ για τον θάνατο του Τζορτζ Μπάλντοκ

Trending