Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Παριζιάνικο Masters με προγνωστικά τένις έως 2.25 #Bilias194

Προγνωστικά τένις

Δύο μονές επιλογές με αξία απο το Masters 1000 στο Παρίσι στα σημερινά τένις του #Bilias1974, με αποδόσεις 1.81 και 2.25.

Καλημέρα σε όλους και όλες. Διανύουμε την εβδομάδα του τελευταίου Masters 1000 της χρονιάς που διεξάγεται σε συνθήκες indoor hard στο Παρίσι. Από εκεί θα αντλήσουμε στοιχηματικές επιλογές στα σημερινά προγνωστικά τένις ευελπιστώντας με σωστό συλλογισμό να επιστρέψουμε στον δρόμο των επιτυχιών μετά από μια-δύο αστοχίες που είχαμε στα πρόσφατα άρθρα.

Προγνωστικά τένις Masters 1000

Ο αγώνας που μας κέντρισε την προσοχή από το σημερινό πρόγραμμα είναι αυτός του Αμερικανού Τόμι Πολ που αγωνίζεται απέναντι στον Ολλανδό Βαν ντε Ζάνσχουλπ. Ο Πολ στον πρώτο γύρο νίκησε πολύ δύσκολα τον, ευρισκόμενο σε διαδικασία κατάθεσης ενσήμων για τη… σύνταξη, Ρισάρ Γκασκέ, σε αγώνα που έχασε το πρώτο σετ με 6-0 ενώ χρειάστηκε να σβήσει τρία match points για να επικρατήσει τελικά στο tie break του τρίτου σετ! Διατηρεί αμυδρές ελπίδες για πρόκριση στα ATP Finals του Τορίνο αν και δεν δείχνει ικανός να το πετύχει βάσει των εμφανίσεων του τον τελευταίο καιρό (έξι νίκες & επτά ήττες μετά το US Open).

Ο προερχόμενος από τα προκριματικά Βαν ντε Ζάνσχουλπ έχει τρεις σερί νίκες στα courts του Παρισιού και δείχνει να φέρνει σε ισορροπία μια σεζόν που είχε πάρει καταστροφική τροπή μετά την ήττα του στο Μόναχο από τον Ρούνε όπου έχασε τέσσερα match points σερβίροντας στο 5-2 του τρίτου σετ! Η σεζόν του δεν έχει τελειώσει ακόμα ό,τι και να γίνει στο Παρίσι, καθώς έχει τα τελικά του Davis Cup που λαμβάνουν χώρα, με την Ολλανδία και έχει ελπίδες διάκρισης.

Για το θεσμό αυτό μάλιστα, τον περασμένο μήνα είχε αντιμετωπίσει τον Πολ και τον είχε κερδίσει καθαρά με 2-0 σετ σε παρόμοιες συνθήκες indoor hard σαν και αυτές που θα αγωνιστούν στο σημερινό αγώνα στο Παρίσι.

Θα προτείνουμε λοιπόν δύο μονές επιλογές από τον ίδιο αγώνα, με την ανάλογη βαρύτητα στην επένδυση, αρχής γενομένης από την νίκη του Βαν ντε Ζάνσχουλπ σε απόδοση 2.25 όπως τη βρίσκουμε στη Novibet.

Με περισσότερη ασφάλεια πάμε και με την επιλογή του χάντικαπ +2.5 games υπέρ του Ολλανδού σε απόδοση 1.81 στην πλατφόρμα του Pamestoixima.

Καλή επιτυχία σε ό,τι και αν επιλέξετε στο στοίχημα σήμερα.

Παριζιάνικο Masters με προγνωστικά έως 2.25ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Παριζιάνικο Masters με προγνωστικά έως 2.25

Μονό
12:00

Πολ – Φαν ντε Ζάντσχουλπ

2 (+2,5 games)

1.81
BET: 30 units
Μονό
12:00

Πολ – Φαν ντε Ζάντσχουλπ

2

2.25
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment
SUPERLEAGUE1 ώρα ago

Το συγκινητικό βίντεο της Σέφιλντ προς τιμήν του Μπάλντοκ

SUPERLEAGUE 22 ώρες ago

ΠΑΕ Διαγόρας: «Ο Ερασιτέχνης αποτελείται αποκλειστικά από 3 μέλη της Θύρας 6»

ΜΠΑΣΚΕΤ4 ώρες ago

Πρόβλημα με Στρους στους Καβαλίερς

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ5 ώρες ago

Από τις 2 έως τις 6 Απριλίου 2025 ο ΔΕΗ Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας 2025

SUPERLEAGUE7 ώρες ago

Λευκό απουσιολόγιο στα Σπάτα | Παρουσία Ριμπάλτα-Ηλιόπουλου η προπόνηση

SUPERLEAGUE 28 ώρες ago

“Μετακομίζει” στην Αθήνα ο Διαγόρας Ρόδου | Παραιτήθηκε ο Θωμάς Γράφας από τον πάγκο της ομάδας

ΜΠΑΣΚΕΤ10 ώρες ago

Εκτός προπόνησης ο Πετρούσεφ, αμφίβολος για το ματς με τη Ζάλγκιρις

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ11 ώρες ago

Ολυμπιακός και Εθνικός διεκδικούν τον πρώτο τίτλο της χρονιάς

SUPERLEAGUE13 ώρες ago

Ο Μπάλντοκ ήταν νεκρός τουλάχιστον πέντε ώρες πριν εντοπιστεί στην πισίνα

SUPERLEAGUE14 ώρες ago

Συλλυπητήρια της ΑΕΚ για τον θάνατο του Τζορτζ Μπάλντοκ

Trending