Connect with us
Advertisement

SUPERLEAGUE

Μπήκε στο κανονικό πρόγραμμα ο Βιλένα | Εκτός ο Χουάνκαρ

 

Ο Ολλανδός μέσος, συμμετείχε με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του στο σημερινό (2/11) πρόγραμμα προπόνησης του Παναθηναϊκού και βρίσκεται στη διάθεση του Γιοβάνοβιτς, για το ματς με τη Λαμία (04/10, 17:30).

Ο Βιλένα μπήκε κανονικά στο πρόγραμμα προπόνησης του Παναθηναϊκού και θα ταξιδέψει στη Λαμία για την αναμέτρηση της 10ης αγωνιστικής. Αντίθετα, ο Χουάνκαρ παραμένει κλινήρης και θα απουσιάσει και από το παιχνίδι στο “Αθανάσιος Διάκος”. Ατομικό και θεραπεία για Πάλμερ-Μπράουν, θεραπεία ο Μάγκνουνσον.

Η ενημέρωση του “τριφυλλιού” για την σημερινή προπόνηση:

«Με πρωινή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» συνεχίστηκε την Πέμπτη η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το σαββατιάτικο εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στη Λαμία. Στο πρόγραμμα της ομάδας μπήκε ο Τόνι Βιλένα, ξεπερνώντας τον τραυματισμό που αποκόμισε από τον αγώνα κόντρα στον Πανσερραϊκό. Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και ακολούθως αφιέρωσαν αρκετό χρόνο στην εξάσκηση στα τελειώματα. Ατομικό και θεραπεία ακολούθησε ο Πάλμερ – Μπράουν, θεραπεία έκανε ο Μάγκνουσον, ενώ απών ήταν ο Χουάνκαρ».//ΣΠ

 

 

Περισσότερα

Click to comment

Trending