Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στο δρόμο για την κορυφή, με… 6.48 #TheMagician

Προγνωστικά Παρασκευής από τον #TheMagician, με αποδόσεις έως και 6.48, επιλέγοντας ομάδες που θέλουν να πατήσουν κορυφή.

Καλημέρα σας. Ενδιαφέρουσα Παρασκευή η σημερινή, με ομάδες από τα υψηλά πατώματα της βαθμολογίας να δίνουν αγώνες για το πρωτάθλημα, καθώς ακολουθούν μεσοβδόμαδα αγώνες για το Champions League. Πάμε να δούμε τα αποψινά μας προγνωστικά.

Προγνωστικά: Να συνεχίσει το αήττητο

Εκκίνηση από την δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας. Η Έλβερσμπεργκ τις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές του πρωταθλήματος είχε συγκεντρώσει μόλις ένα βαθμό. Έπειτα ο διακόπτης γύρισε και έχει μένει αήττητη για επτά συνεχόμενες αγωνιστικές, έχοντας πέντε νίκες και δύο ισοπαλίες. Πέρασε με διπλό από το Μαγδεμβούργο (1-2) την προηγούμενη αγωνιστική, ενώ είχε μόλις 29% κατοχή μπάλας και οχτώ σουτ, έναντι 17 των αντιπάλων. Η πρωταθλήτρια της περσυνής τρίτης κατηγορίας έχει το πέμπτο χαμηλότερο μπάτζετ φέτος, μιας και έχει σκοπό να σώσει γρήγορα την κατηγορία, αλλά αυτό δεν την εμποδίζει να παίζει ουσιαστικό και ποιοτικό ποδόσφαιρο.

Αντίπαλος η πρωτοπόρος και αήττητη Σεντ Πάουλι. Με 23 βαθμούς βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας, στο +2 από την δεύτερη θέση και στο +5 από την αποψινή της αντίπαλο. Σαφής είναι η υπεροχή της εντός έδρας, ενώ μακριά από αυτή δυσκολεύεται να επικρατήσει δεχόμενη γκολ. Χαρακτηριστικά στις τέσσερις απο τις πέντε εξορμήσεις της δεν κράτησε το μηδέν στην άμυνα, ενώ μετράει επτά συνεχόμενα goal/goal στο πρωτάθλημα. Ταξιδεύει σε δύσκολη έδρα με πρώτο στόχο την αποφυγή της ήττας. Πιο πλήρης επιθετικά έχει ν’ αντιμετωπίσει μια ομάδα γεμάτη ενθουσιασμό.

Σημείο: Σε πολύ καλό φεγγάρι βρίσκονται οι γηπεδούχοι, με τους φιλοξενούμενους να θέλουν να διατηρήσουν το αήττητο. Το goal/goal πληρώνει ψίχουλα, γι’ αυτό κρατάμε το Χ2 και goal/goal.

Θα επικρατήσει το πάθος

Πάμε Ιταλία. Σκληροτράχηλη στην έδρα της και γενικά φέτος στο πρωτάθλημα η Μπολόνια. Ηττήθηκε την πρώτη αγωνιστική εντός έδρας από την Μίλαν και έκτοτε είναι εννέα αγωνιστικές χωρίς ήττα, έχοντας τρεις νίκες και έξι ισοπαλίες. Έχει σφίξει τα λουριά στην άμυνα ο προπονητής της Μότα, ενώ δεν κατάφεραν να την κερδίσουν κατά σειρά οι Γιουβέντους, Νάπολι και Ίντερ, αν και σήμερα θα απουσιάσουν λόγω τραυματισμού τρεις βασικοί αμυντικοί. Η Λάτσιο ήταν τυχερή στον τελευταίο της αγώνα εντός έδρα με την Φιορεντίνα. Οι αντίπαλοι έχασαν πολλές ευκαιρίες για γκολ και με πέναλτι του Ιμόπλιλε στην εκπνοή του αγώνα πήραν το τρίποντο. Βρίσκει τα πατήματα της σιγά σιγά η ομάδα του Σάρρι, με τρεις σερί νίκες στο πρωτάθλημα, αλλά δεν βρίσκεται ακόμα στο επιθυμητό στάδιο απόδοσης.

Σημείο: Οι προσωπικές μονομαχίες αναμένεται να κυριαρχήσουν στο παιχνίδι. Επιλογή μας το goal/goal  Δεύτερο σημείο για τα προγνωστικά μας, να σκοράρει ο Ιμόμπιλε , μιας και ο Ιταλός επιθετικός βρίσκεται σε καλή κατάσταση και έχει βρει δίχτυα εννέα φορές σε 15 ματς απέναντι στην Μπολόνια.

Προγνωστικά: Βρίσκουν ρυθμό οι πρωταθλητές

Μετακομίζουμε στην Γαλλία. Είδαν τον χάρο με τα μάτια τους οι παίχτες της Παρί Σεν Ζερμέν στον τελευταίο τους αγώνα, στην έδρα της Μπρεστ. Προηγήθηκαν με 2-0, ισοφαρίστηκαν, με τον Εμπαπέ εν τέλει να δίνει την νίκη στο 89′ με ριμπάουντ έπειτα από χαμένο πέναλτι του ίδιου. Στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας έναν πίσω από την Νις, έχουν δώσει δικαιώματα κυρίως στην άμυνα οι παίχτες του Λουίς Ενρίκε, γιατί επιθετικά και με τον Κιλιάν Εμπαπέ να βρίσκεται σε φόρμα, πετάνε. Από τρία τέρματα <<κέρασαν>> τους αντιπάλους στις τελευταίες τέσσερις αναμετρήσεις τους, θα πάνε για την νίκη και επιστροφή στην πρώτη θέση, ενώ ακολουθεί την Τρίτη η εκτός έδρας αναμέτρηση με την Μίλαν για το Champions League.

Πολύ μέτριες εμφανίσεις για την Μονπελιέ μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα. Στην ενδέκατη θέση με έντεκα βαθμούς το συγκρότημα του Αρμένιου Ζακαριάν, δεν κυνηγάει δάφνες ποιότητας με την απόδοση του. Σε καλό σημείο ήρθε η εντός έδρας νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής απέναντι στην Τουλούζ με 3-0, γιατί είχε αρχίσει η γκρίνια. Δεν ήταν τόση μεγάλη η διαφορά των δύο ομάδων, απλά οι γηπεδούχοι ήταν πολύ αποτελεσματικοί στο τελείωμα των φάσεων. Δυσκολεύεται απέναντι σε δυνατούς αντιπάλους εκτός έδρας, ενώ με ομάδες ίδιου βεληνεκούς τα πάει πολύ καλύτερα.

Σημείο: Το ρυθμό στον αγώνα θα τον δώσουν  οι παίχτες της Παρί Σεν Ζερμέν, με την προϊστορία να δείχνει τους φιλοξενούμενους να φεύγουν από τον αγωνιστικό χώρο με πολλά γκολ στην πλάτη, όταν συναντάνε τους πρωτευουσιάνους. Κρατάμε τον άσο και over 2,5  και να σκοράρει ο Κιλιάν Εμπαπέ.

Τρίποντο κορυφής

Κλείνουμε στην Ισπανία. Νίκη χρυσάφι για την Λας Πάλμας την προηγούμενη αγωνιστική, με πέναλτι στο 90+4′ μέσα στην έδρα της Αλμερία. Ίσως η ισοπαλία να ήταν το πιο δίκαιο αποτέλεσμα, αλλά έστω και με αυτό τον τρόπο οι γηπεδούχοι σκαρφάλωσαν στην δέκατη θέση με 14 βαθμούς. Δεν έχει δείξει κάτι σπουδαίο προς το παρόν το σύνολο του Ισπανού προπονητή Πιμιέντα, αντιθέτως είναι πολύ προβλέψιμη. Κλείνεται στα καρέ της απέναντι στις μεγάλες ομάδες, ενώ με τις μικρομεσαίες παίζει πιο ανοιχτά για να κερδίσει βαθμούς. Θα δώσει χώρο σήμερα σήμερα στους αντιπάλους, παίζοντας με αντεπιθέσεις.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης φέτος έχει χάσει την στάμπα της πολύ δεμένης άμυνας, που την χαρακτήριζε τα τελευταία χρόνια. Σε 13 επίσημα παιχνίδια σε πρωτάθλημα και  Champions League, κράτησε μόλις τέσσερις φορές το μηδέν στα μετόπισθεν. Παρά ταύτα επιθετικά σκοράρει ακατάπαυστα, ασκώντας μεγάλη πίεση στους αντιπάλους από το πρώτο λεπτό. Δέχεται όμως αρκετές φάσεις, όπως έγινε στην έδρα της Θέλτα, όπου επικράτησε με 3-0, αν και οι γηπεδούχοι έπαιζαν με δέκα παίχτες από το 25ο λεπτό. Όπως έγινε και με την Αλαβές εντός, την προηγούμενη αγωνιστική, όπου οι φιλοξενούμενοι απείλησαν, δεν τα παράτησαν και μείωσαν στις καθυστερήσεις. Μοράτα και Γκριεζμάν με εννέα γκολ έκαστος κουβαλάνε την ομάδα στις πλάτες τους προς την κορυφή.

Σημείο: Δεν εμπιστεύομαι την Ατλέτικο Μαδρίτης τόσο αμυντικά, όσο επιθετικά. Θα κρατήσουμε για τα προγνωστικά μας το over 1,5 γκολ της Ατλέτικο Μαδρίτης. Δεύτερη επιλογή να σκοράρει ο Γκριεζμάν, ο οποίος σε οχτώ ανεξαρτήτου έδρας αναμετρήσεις απέναντι στην Λας Πάλμας σκόραρε έξι φορές.

Έχουν γενέθλια σήμερα:

Παίχτες: Πάμπλο Αιμάρ (44), Ντουάιτ Γιορκ (52)

Προπονητές: Ουνάι Έμερι (52 – Άστον Βίλα)

Καλή επιτυχία

Keep Ro(k)ingΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Keep Ro(k)ing

Περισσότερα

Click to comment
SUPERLEAGUE1 ώρα ago

Το συγκινητικό βίντεο της Σέφιλντ προς τιμήν του Μπάλντοκ

SUPERLEAGUE 22 ώρες ago

ΠΑΕ Διαγόρας: «Ο Ερασιτέχνης αποτελείται αποκλειστικά από 3 μέλη της Θύρας 6»

ΜΠΑΣΚΕΤ4 ώρες ago

Πρόβλημα με Στρους στους Καβαλίερς

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ5 ώρες ago

Από τις 2 έως τις 6 Απριλίου 2025 ο ΔΕΗ Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας 2025

SUPERLEAGUE7 ώρες ago

Λευκό απουσιολόγιο στα Σπάτα | Παρουσία Ριμπάλτα-Ηλιόπουλου η προπόνηση

SUPERLEAGUE 28 ώρες ago

“Μετακομίζει” στην Αθήνα ο Διαγόρας Ρόδου | Παραιτήθηκε ο Θωμάς Γράφας από τον πάγκο της ομάδας

ΜΠΑΣΚΕΤ10 ώρες ago

Εκτός προπόνησης ο Πετρούσεφ, αμφίβολος για το ματς με τη Ζάλγκιρις

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ11 ώρες ago

Ολυμπιακός και Εθνικός διεκδικούν τον πρώτο τίτλο της χρονιάς

SUPERLEAGUE13 ώρες ago

Ο Μπάλντοκ ήταν νεκρός τουλάχιστον πέντε ώρες πριν εντοπιστεί στην πισίνα

SUPERLEAGUE14 ώρες ago

Συλλυπητήρια της ΑΕΚ για τον θάνατο του Τζορτζ Μπάλντοκ

Trending