Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Παραπαίουν οι «κόκκινοι διάβολοι» #Bats

Επτάδα προτάσεων για αυτό το Σάββατο από τον #Bats, σε αποδόσεις που φτάνουν το 2.61.

Μία και καλή στήλη είχαμε μεσοβδόμαδα, συνεχίζοντας κερδοφόρα. Σήμερα το κουπόνι είναι πλήρες, όπως φαίνεται και από τις επτά επιλογές στα προγνωστικά μας.

Προγνωστικά: Φούλαμ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ξεκινάμε με το καθιερωμένο ματς των 14:30 στην Premier League, όπου για αυτή την αγωνιστική η Φούλαμ υποδέχεται τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Όποιος παρακολουθεί έστω και ελάχιστα ποδόσφαιρο θα γνωρίζει πόσο εφιαλτική είναι η κατάσταση στο στρατόπεδο των «κόκκινων διαβόλων». Ήττα με κάτω τα χέρια από την Σίτι με 3-0 εντός έδρας στο τοπικό ντέρμπι την Κυριακή, ήττα με το ίδιο σκορ, πάλι στο «Ολντ Τράφορντ», από τη Νιούκαστλ για το Carabao Cup την Τετάρτη. Βαρύ το κλίμα στην κόκκινη πλευρά του Μάντσεστερ με τον Τεν Χαγκ να αναλαμβάνει την ευθύνη, ενώ σιγά-σιγά η θέση του στον πάγκο της Γιουνάιτεντ κινδυνεύει. Συν τοις άλλοις, ήρθε κι ο τραυματισμός του Κασεμίρο για να κάνει ακόμα πιο δύσκολα τα πράγματα.

Αντιθέτως, η Φούλαμ βγάζει πολύ μεγαλύτερη ηρεμία και υγεία σαν ομάδα. Δε διεκδικεί μεγάλα πράγματα αλλά μόνο με θαύμα θα μπει στη μάχη του υποβιβασμού. Ο Σίλβα έχει δημιουργήσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο που παίζει ωραίο ποδόσφαιρο. Αν εξαιρέσουμε το 2-2 στο «Έμιρεϊτς» με την Άρσεναλ, φέτος δεν τα έχει πάει καλά κόντρα στους μεγάλους. Έξτρα κίνητρο για τους Λονδρέζους να διεκδικήσουν το τρίποντο μπροστά στο κοινό τους και να σκαρφαλώσουν στη βαθμολογία. Θα τους στηρίξουμε με κάλυψη, επιλέγοντας το combo 1Χ & over 1,5 στο 2.25 της Fonbet.

Μάιντζ – Λειψία

Κατευθυνόμαστε στην αγαπημένη Γερμανία, όπου φυσικά ξεχωρίζει η ματσάρα ανάμεσα σε Ντόρτμουντ και Μπάγερν. Ωστόσο, εμείς θα επικεντρωθούμε σε τρία παιχνίδια των 16:30, ξεκινώντας από το Μάιντζ – Λειψία. Δε λένε να σηκώσουν κεφάλι οι γηπεδούχοι που βρίσκονται στον πάτο της βαθμολογίας, παραμένοντας η μοναδική ομάδα της κατηγορίας χωρίς νίκη. Ο κόουτς Σβένσον πλήρωσε το «μάρμαρο», αμέσως μετά τον βαρύ αποκλεισμό στο κύπελλο από την Χέρτα Βερολίνου με 3-0. Τα ηνία της ομάδας ανέλαβε ως υπηρεσιακός ο Γιαν Ζίβερτ, ο οποίος μέχρι πρότινος ήταν προπονητής της β’ ομάδας.

Η Λειψία έκανε πλάκα κόντρα στην Κολωνία, επικρατώντας με το εμφατικό 6-0 στην έδρα της. Ωστόσο, μεσοβδόμαδα ήταν κακή και ηττήθηκε με 1-0 από τη Βόλφσμπουργκ για το κύπελλο. Έτσι, μετά από δύο σερί κατακτήσεις, γνώρισε πρόωρο αποκλεισμό από τη διοργάνωση. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν είναι εξαιρετική ομάδα και αδιαμφισβήτητο φαβορί απόψε. Για τα δεδομένα του αγώνα το 1.60 του διπλού είναι αρκετά υψηλή απόδοση. Οι μπουκ περιμένουν αντίδραση από τους γηπεδούχους μετά την απομάκρυνση του Σβένσον, όμως ένας υπηρεσιακός δε φέρνει την άνοιξη. Θα πάμε με το διπλό & over 2,5 στο 2.30 της Novibet.

Προγνωστικά: Φράιμπουργκ – Γκλάντμπαχ

Αρκετά απρόβλεπτη είναι η αναμέτρηση της Φράιμπουργκ με την Γκλάντμπαχ στο «Γιουρόπα-Παρκ Στάντιον». Οι γηπεδούχοι μπορεί να τα έδωσαν όλα και να έπεσαν μαχόμενοι στο Λεβερκούζεν την προηγούμενη αγωνιστική (2-1), όμως είναι τελείως αδικαιολόγητοι για τον απρόσμενο εντός έδρας αποκλεισμό στο κύπελλο με 3-1 από την Πάντερμπορν. Η αστάθεια της ομάδας του Στράιχ, και κυρίως το γεγονός ότι δεν εκμεταλλεύεται την έδρα της στον ίδιο βαθμό με πέρσι, μας κάνουν να στραφούμε προς τα δεξιά. Η Γκλάντμπαχ πήρε ψυχολογία με τις δύο απανωτές νίκες επί της Χάιντενχαϊμ σε πρωτάθλημα (2-1) και κύπελλο (3-1), κι έχει την ποιότητα για να ανατρέψει το κακό της ξεκίνημα. Μας αρκεί το να μη χάσει και να δούμε γκολ, για να επιβεβαιωθεί το 2.12 της Stoiximan για το Χ2 & over 1,5.

Χόφενχαϊμ – Λεβερκούζεν

Στην έδρα της Χόφενχαϊμ δοκιμάζεται το «τρένο» της Λεβερκούζεν, που παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας. Πλέον έφτασε να έχει απολογισμό 8-1-0, ενώ μεσοβδόμαδα προχώρησε και στο κύπελλο με το 5-2 στην έδρα της Σαντχάουζεν. Κάποια στιγμή βέβαια θα έρθει κι η γκέλα, κι όσο το σύνολο του Αλόνσο δίνει τέτοιους επικίνδυνους αγώνες, χωρίς να παρουσιάζεται κάποια ευκαιρία, εμείς απέχουμε από σημείο.

Η γηπεδούχος είναι μια άκρως επιθετική ομάδα με υψηλά νούμερα τερμάτων σε επίθεση και άμυνα και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει σήμερα. Ενδιαφέρον παρουσιάζει το στατιστικό που θέλει να μπαίνουν τουλάχιστον δύο τέρματα στο πρώτο ημίχρονο των οκτώ από τους εννιά αγώνες της Χόφενχαϊμ στην Bundesliga φέτος. Για τις «ασπιρίνες» αυτό έχει επιβεβαιωθεί σε 6/9 ματς πρωταθλήματος. Αποτελεί λογική επιλογή το over 1,5 ημιχρόνου στο 2.01 της Novibet.

Πληθώρα τερμάτων στο Νησί

Επιστρέφουμε στην Αγγλία με δύο δυνατές αναμετρήσεις. Η Έβερτον υποδέχεται την Μπράιτον και θέλει να συνεχίσει τα θετικά αποτελέσματα που θα την απομακρύνουν ακόμα περισσότερο από τις τελευταίες θέσεις. Παρότι ο Ντάις φημίζεται για το… αντιποδόσφαιρο που παίζει, τα «ζαχαρωτά» έχουν επιδείξει δεινότητα μπροστά στα αντίπαλα δίχτυα τον τελευταίο καιρό. Απέναντί τους βρίσκουν μια ομάδα που έχει βγάλει 10/10 goal/goal (η πρώτη στην ιστορία της Premier League που πετυχαίνει κάτι τέτοιο) και είναι η πρώτη σε over 2,5 στο πρωτάθλημα (9/10). Εύκολα πάμε στο over 2,5 με απόδοση 1.60 στη Fonbet.

Λονδρέζικο ντέρμπι έχουμε την ίδια ώρα ανάμεσα σε Μπρέντφορντ και Γουέστ Χαμ. Σε καλό φεγγάρι οι γηπεδούχοι, που προέρχονται από νίκες με 3-0 κόντρα στην Μπέρνλι και 2-0 στην έδρα της Τσέλσι. Με ανεβασμένη ψυχολογία και τα «σφυριά» που μετά από σερί τριών ηττών, διέλυσαν μεσοβδόμαδα την Άρσεναλ με 3-1 για το Carabao Cup. Από τότε που ανέβηκαν οι «μέλισσες» έχουν πετύχει το 4/4 σε ματς πρωταθλήματος κόντρα στο σύνολο του Μόγες, κρατώντας σε τρία από αυτά τα παιχνίδια το μηδέν. Σήμερα περιμένουμε γκολ και από τις δύο πλευρές, γι’ αυτό θα πάμε με το αμφίτερμα στο 1.63 της Fonbet, για το συνολικό 2.61 της δυάδας μας.

Προγνωστικά: Μπέτις – Μαγιόρκα

Την προηγούμενη εβδομάδα η Μπέτις μας άγχωσε, αλλά τελικά επιβεβαίωσε την πίστη που της δείξαμε και λύγισε στις καθυστερήσεις την Οσασούνα. Σήμερα, αντιμετωπίζει την αρκετά πιο αδύναμη Μαγιόρκα, και πάλι στο γήπεδό της. Τα είπαμε και την τελευταία φορά για την εξαιρετική εντός έδρας παρουσία των Ανδαλουσιάνων στο «Μπενίτο Βιγιαμαρίν», η οποία έγινε ακόμα καλύτερη μετά το 2-1 επί της Οσασούνα. Αντίθετα, η Μαγιόρκα εκτός έδρας ζορίζεται αρκετά και γενικώς δεν ξεκίνησε όπως θα ήθελε την σεζόν. Δε γίνεται να αγνοήσουμε το 1.93 της Novibet για τον άσο. Ακόμα κι αν στραβώσει το ματς και γίνει η έκπληξη, θα έχουμε πάρει σημείο με αξία.

Μαρσέιγ – Λιλ

Κλείνουμε με Γαλλία και τη δυνατή μονομαχία της Μαρσέιγ κόντρα στη Λιλ. Δεν έγινε ποτέ το ματς απέναντι στη Λυών για τους Μασσαλούς, αφού ορισμένοι ανεγκέφαλοι πέταξαν πέτρες στη φιλοξενούμενη αποστολή και τραυμάτισαν τον κόουτς Γκρόσο. Στο αγωνιστικό κομμάτι, η Ολιμπίκ παρουσιάζεται όλο και πιο δυνατή με τον Γκατούζο στον πάγκο, όμως δεν έχει καταφέρει ακόμα να λύσει ορισμένες παθογένειες. Μία από αυτή είναι η ευκολία με την οποία δέχεται φάσεις και γκολ. Στο επιθετικό κομμάτι πάντως ανταποκρίνεται άψογα, αρχίζοντας να αξιοποιεί την τεράστια ποιότητα που διαθέτει.

Παραπαίουν οι «κόκκινοι διάβολοι»ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Παραπαίουν οι «κόκκινοι διάβολοι»

Αντίθετα, οι «λιλουά» δείχνουν ιδιαίτερη σταθερότητα στα μετόπισθεν, καθώς μόλις σε δύο από τα 15 επίσημα ματς τους σε όλες τις διοργανώσεις έχουν δεχτεί πάνω από ένα γκολ. Μπροστά δεν εντυπωσιάζουν αλλά συνήθως βρίσκουν δίχτυα, καθώς έχουν πετύχει τουλάχιστον ένα τέρμα σε 13 παιχνίδια. Η εκτός έδρας παρουσία τους είναι τελείως μέτρια, αφού η ισοπαλία κυριαρχεί. Για μια τέτοια ομάδα, όταν επισκέπτεται μια ισχυρή έδρα όπως το «Βελοντρόμ», όπου είναι το αουτσάιντερ, δύσκολα μπορεί να έρθει η νίκη. Επομένως, αξίζει να στηρίξουμε τους γηπεδούχους με το combo 1Χ & over 1,5 στο 2.27 του Betshop.

Περισσότερα

Click to comment

Trending