Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Προγνωστικά Κληματσούδας: Εμπιστοσύνη στις επιθέσεις

Πρώτο Σαββατοκύριακο Νοεμβρίου και ο #Klhmats στηρίζει τις δυνατές επιθέσεις σε δυάδα του 2.56.

Καλημέρα σε όλο τον στοιχηματικό κόσμο, προγνωστικά Κληματσούδας για όλους τους αναγνώστες και τις αναγνώστριες του koubanezos.gr. Πρώτο Σαββατοκύριακο για το μήνα Νοέμβριο και ετοίμασα μία δυάδα με έμφαση στα γκολ σε Αγγλία και Ισπανία. Πάμε στην ανάλυση και στα σημεία μας.

Join my social

Για όποια απορία έχετε, στοιχηματική και μη, μπορείτε να με επισκεφτείτε στα προσωπικά social μου. Υπάρχει το στοιχηματικό κανάλι στο telegram, ο προσωπικός λογαριασμός στο Instagram, το Facebook profile, αλλά και η Facebook page. Φυσικά, αν θέλετε υπάρχουν και τα σχόλια μου στο Twitter. Μέσα σε όλα τα παραπάνω, εννοείται πως έχουμε και το premium κανάλι, εκεί όπου τα ταμεία και τα κέρδη πολλαπλασιάζονται.

Μελλοντικά, ίσως κάνω είσοδο και σε άλλα social. Θα το μάθετε μέσα από τη στήλη!

Προγνωστικά Κληματσούδας

Η στήλη ξεκινάει με την αναμέτρηση Νιούκαστλ – Άρσεναλ. Κατ’ εμέ, μετά την Μπράιτον, τα δύο καλύτερα project. Η Νιούκαστλ έχει μεγάλη δυναμική εντός έδρας, το κοινό της δημιουργεί εξαιρετική ατμόσφαιρα και βοηθάει μία ομάδα που γενικώς σκοράρει. Η Άρσεναλ του Αρτέτα είναι φτιαγμένη για πρωτάθλημα, όμως πρέπει να το αποδείξει σε τέτοιες έδρες. Αμφότερες οι επιθέσεις με πείθουν, κρατάω το goal/goal.

Συνεχίζω με το Ρεάλ Σοσιεδάδ – Μπαρτσελόνα. Οι φιλοξενούμενοι καλούνται να επανέλθουν μετά την εντός έδρας ήττα στο El Clasico, έχοντας μείνει στο -4 από την κορυφή. Η Σοσιεδάδ με τη σειρά της βρίσκεται στο -5 από την τετράδα, η οποία αποτελεί τον στόχο της. Δύο επιθέσεις εξαιρετικές κοντράρονται, καθώς σε έντεκα αγωνιστικές μετρούν 20 και 23 γκολ αντίστοιχα, εκτιμώ πως το σημερινό παιχνίδι εκκινεί από το 1-1. Θα κρατήσω για μεγαλύτερη ασφάλεια το ασιατικό over 2.

Δες επιπλέον pregame & live προτάσεις του Κληματσούδα με ένα κλικ

Φυσικά, για έξτρα προγνωστικά, υπάρχουν και το δωρεάν κανάλι στο telegram. Όποιος ή όποια θέλει, μπορεί να γίνει μέλος με ένα κλικ εδώ και εντελώς δωρεάν. Σας περιμένω όλους και όλες.



Περισσότερα

Click to comment

Trending