Connect with us
Advertisement

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Φερστάπεν: «Είναι τρελό ότι νίκησα 16 φορές, κυνηγάω την 17η»

 

Ο Ολλανδός τρις παγκόσμιος πρωταθλητής με την Red Bull έχει καταφέρει να γράψει… ιστορία. Ξεπέρασε… δύο φορές τους Σεμπάστιαν Φέτελ και Μίκαελ Σουμάχερ και κάνει λόγο για αυτό του το επίτευγμα.

Με 16 νίκες σε μία σεζόν, ο Μαξ Φερστάπεν βρίσκεται στην κορυφή της σχετική κατάταξης, αφού έσπασε το δικό του ρεκόρ από το 2022, με 15 νίκες. Ωστόσο, έχει προσπεράσει τόσο τον Σουμάχερ, όσο και τον Φέτελ και παραδέχεται πως του… φαίνεται τρελό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είναι ο τελευταίος αγώνας αυτού του triple header και το τελευταίο Sprint της σεζόν. Μετά από έναν καλό αγώνα στο Μεξικό, είμαστε αισιόδοξοι ενόψει αυτού του αγωνιστικού τριημέρου αλλά πρέπει να διατηρήσουμε τη συγκέντρωσή μας. Είναι τρελό που έχω πετύχει 16 νίκες έως τώρα στη σεζόν, μετά την περυσινή επιτυχία δεν πίστευα πως θα ήταν εφικτό να την επαναλάβω, άρα το να ξεπεράσουμε τους αριθμούς του 2022 δείχνει τι σπουδαία σεζόν έχουμε. Εκτιμώ τη σκληρή δουλειά όλων στην ομάδα και χαίρομαι που την αναδεικνύουμε στην πίστα. Τώρα η προσοχή μου στρέφεται στη 17η νίκη».//ΓΚ.

Περισσότερα

Click to comment

Trending