Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Τελικός με ειδικά έως 13.00 #Mertzanidis

Τελικός με ειδικά έως 13.00

Προγνωστικά με δυνατές δυάδες αλλά και φοβερά ειδικά από τον τελικό του Κόπα Λιμπερταδόρες αλλά και από όλη την Ευρώπη έχει ο #Mertzanidis

Καλημέρα σε όλους τους αναγνώστες. Δεν ασχοληθήκαμε καθόλου με τα κύπελλα και μάλλον σοφά πράξαμε, αφού είδαμε πόσες ομάδες και πόσα φαβορί δεν καταφέρανε να προκριθούν. Αποκορύφωμα η Μπάγερν Μονάχου, η οποία αποκλείστηκε από ομάδα τρίτης κατηγορίας. Παραλίγο να κάναμε και το απόλυτο στην πρώτη μας στήλη του ΝΒΑ με τον Γιόκιτς να μας χαρίζει αρκετό θέαμα και ένα ακόμα triple-double. Σάββατο σήμερα και εμείς δεν μπορούμε να είμαστε απόντες, για αυτό πάμε να δούμε τα σημερινά μας προγνωστικά.

Τα προγνωστικά

  • Ξεκινάμε με τον μεγάλο τελικό του Κόπα Λιμπερταδόρες ανάμεσα σε Μπόκα Τζούνιορς και Φλουμινένσε. Μέσα στο «Μαρακανά» και έδρα των «τρικολόρ καριόκα» θα γίνει ο φετινός τελικός, ο οποίος θα είναι και ο δεύτερος για τους Βραζιλιάνους με προηγούμενο αυτόν του 2008. Η Μπόκα μετράει δύο συνεχόμενους χαμένους τελικούς και έχει να αντιμετωπίσει ένα βουνό σήμερα αφού στην ουσία παίζει εκτός έδρας. Τελικός είναι άρα περιμένω ένταση, κάρτες και αρκετά φάουλ ενώ δεν θα έμενα έκπληκτος εάν έβλεπα και κόκκινη κάρτα στο παιχνίδι.

  • Συνεχίζουμε εντός Ευρώπης, αφού στο Νησί η Έβερτον θα υποδεχτεί την Μπράιτον. Τρομερό το στατιστικό των φιλοξενούμενων αφού επιβεβαιώνουν το αμφίτερμα σε όλους τους τους αγώνες στο πρωτάθλημα. Σε ανοδική πορεία οι γηπεδούχοι πιστεύω θα βρούνε το γκολ για αυτό ποντάρουμε και σήμερα στο goal/goal.

  • Στην γειτονική Ιταλία η Μίλαν θα υποδεχτεί την Ουντινέζε. Έχω παρακολουθήσει κάποια παιχνίδια της Ουντινέζε και πραγματικά ήταν τραγική, όπως φαίνεται και από τις μηδέν νίκες που έχει μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα. Γνωστά τα πράγματα στην Μίλαν που θέλει να φτιάξει ψυχολογία λίγο πριν από το ματς με την Παρί Σεν Ζερμέν. Ποντάρουμε στον άσο.

  • Έκπληκτος έμεινα από την τρομερή εμφάνιση της Φέγενορντ κόντρα στην Λάτσιο αφού άξιζε τουλάχιστον δύο γκολ ακόμα. Μεγάλες οι διαφορές και εδώ αφού η Βάαλβαϊκ δεν πιστεύω πως θα μπορέσει να ακολουθήσει τον ρυθμό του παιχνιδιού. Νίκη με πλεονέκτημα.

  • Στην Γερμανία και συγκεκριμένα στο Όσναμπρικ η ομώνυμη ομάδα θα υποδεχτεί την Χόλσταϊν Κιλ. Στα ματς τους προσφέρουν αρκετό θέαμα με πολλά γκολ. Εμείς θα επιλέξουμε να δούμε από ένα τέρμα για την κάθε ομάδα.

  • Για να κλείσουμε με την Ευρώπη η ουγγρική Φέχερβαρ θα υποδεχτεί την Ουίπεστ. Αμφότερες σκοράρουν κατά ριπάς στα τελευταία τους παιχνίδια και με τέτοια φόρμα θα ήταν έκπληξη να μην επιβεβαιωθεί το αμφίτερμα.

  • Τέλος, θα κλείσουμε με ένα πρωινό παιχνίδι από την μακρινή Αυστραλία, το Μέλμπουρν ΒϊκτοριΑδελαΐδα Γιουνάιτεντ. Οι μοναδικές ομάδες που έχουν τόσα πολλά γκολ στα πρώτα δύο παιχνίδια και δείχνουν πως έχουν όρεξη για επιθετικό ποδόσφαιρο. Πρώτη επιλογή και εδώ το goal/goal.

Τελικός με ειδικά έως 13.00ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Τελικός με ειδικά έως 13.00

Τι παίζουμε σήμερα

Δυάδα απόδοσης 2.34
10:45

Μέλμπουρν Βίκτορι – Αδελαΐδα Γιουνάιτεντ

Goal/goal

1.56
14:00

Όσναμπρικ – Χόλσταϊν Κιλ

Goal/goal

1.50
BET: 20 units
Δυάδα απόδοσης 2.40
17:00

Έβερτον – Μπράιτον

Goal/goal

1.55
19:00

ΜΟΛ Φέχερβαρ – Ουίπεστ

Goal/goal

1.55
BET: 20 units
Δυάδα απόδοσης 2.10
19:45

Βάαλβαϊκ – Φέγενορντ

1 (-1 ΑΗ)

1.40
21:45

Μίλαν – Ουντινέζε

1

1.50
BET: 35 units
Μονό
22:00

Μπόκα Τζούνιορς – Φλουμινένσε

Over 23,5 φάουλ

1.70
BET: 40 units
Μονό
22:00

Μπόκα Τζούνιορς – Φλουμινένσε

Over 6,5 κάρτες

2.20
BET: 30 units
Μονό
22:00

Μπόκα Τζούνιορς – Φλουμινένσε

Κόκκινη κάρτα

2.50
BET: 25 units
Fun bet
22:00

Μπόκα Τζούνιορς – Φλουμινένσε

Κόκκινη κάρτα και για τις δύο ομάδες

13.00
BET: 10 units
Fun bet
22:00

Μπόκα Τζούνιορς – Φλουμινένσε

Φελίπε Μέλο να δεχτεί κόκκινη κάρτα

12.00
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment
SUPERLEAGUE1 ώρα ago

Το συγκινητικό βίντεο της Σέφιλντ προς τιμήν του Μπάλντοκ

SUPERLEAGUE 22 ώρες ago

ΠΑΕ Διαγόρας: «Ο Ερασιτέχνης αποτελείται αποκλειστικά από 3 μέλη της Θύρας 6»

ΜΠΑΣΚΕΤ4 ώρες ago

Πρόβλημα με Στρους στους Καβαλίερς

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ5 ώρες ago

Από τις 2 έως τις 6 Απριλίου 2025 ο ΔΕΗ Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας 2025

SUPERLEAGUE7 ώρες ago

Λευκό απουσιολόγιο στα Σπάτα | Παρουσία Ριμπάλτα-Ηλιόπουλου η προπόνηση

SUPERLEAGUE 28 ώρες ago

“Μετακομίζει” στην Αθήνα ο Διαγόρας Ρόδου | Παραιτήθηκε ο Θωμάς Γράφας από τον πάγκο της ομάδας

ΜΠΑΣΚΕΤ10 ώρες ago

Εκτός προπόνησης ο Πετρούσεφ, αμφίβολος για το ματς με τη Ζάλγκιρις

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ11 ώρες ago

Ολυμπιακός και Εθνικός διεκδικούν τον πρώτο τίτλο της χρονιάς

SUPERLEAGUE13 ώρες ago

Ο Μπάλντοκ ήταν νεκρός τουλάχιστον πέντε ώρες πριν εντοπιστεί στην πισίνα

SUPERLEAGUE14 ώρες ago

Συλλυπητήρια της ΑΕΚ για τον θάνατο του Τζορτζ Μπάλντοκ

Trending