Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Με ειδικά και γκολ έως 2.75 #ElToro

Συνέχεια στην αγωνιστική της La Liga με αγώνες που κρύβουν παγίδες αλλά και ευκαιρίες. Προγνωστικά από τον #Eltoro.

Αρκετά καλά πήγε η χθεσινή μέρα. Η Χιρόνα ζορίστηκε αλλά με δύο γκολ στο τέλος και μας πλήρωσε και συνέχισε το ιστορικό σερί της. Κυρία η Μπέτις και άνετο 2-0, ενώ έστω και δύσκολα επιβεβαιώθηκε το goal/goal στο Βίγκο. Αφήνουμε το χθες όμως και πάμε να δούμε τι έχουμε στα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος.

Προγνωστικά La Liga

Ματς-εξάποντο ανοίγει την ημέρα. Ο λόγος για την αναμέτρηση Αλαβές – Αλμερία. Η Αλαβές είναι οριακά πάνω από την γραμμή του υποβιβασμού. Μεσοβδόμαδα στο Κύπελλο ξέσπασε και κέρδισε με 0-10! Στο πρωτάθλημα όμως έχει να νικήσει σχεδόν δύο μήνες. Με σερί 0-3-4 αρχίσει να νιώθει την πίεση. Δεν είχε εύκολο πρόγραμμα, αλλά δεν μπορεί να αποτελεί άλλοθι.

Στην αντίπαλη όχθη, η Αλμερία βρίσκεται σε πιο δεινή θέση. Ουραγός και χωρίς νίκη. Στο Κύπελλο και αυτή πέρασε, πρώτη νίκη της σεζόν σε οποιαδήποτε θεσμό! Επιθετικά έχω ξαναγράψει ότι είναι καλή και αδικεί εαυτόν πολλές φορές. Αμυντικά είναι σαν ελβετικό τυρί. Κάθε φάση που δέχεται είναι υποψία για γκολ.  Μπορεί να ακούγεται βαρύ αλλά έτσι είναι η κατάσταση. Λογικός ο άσος σαν φαβορί αλλά δεν πάει το χέρι. Αμυντικά αφερέγγυες και οι δύο επιθετικά αρκετά καλές. Λογικό το ποντάρισμα στα γκολ.

Συνέχεια με τον αγώνα Βαλένθια – Γρανάδα. Λογικός ο άσος. Μέχρι το 1.70 που το βρήκα και το έριξα. Φορμαρισμένη η Βαλένθια, δεύτερη από το τέλος η Γρανάδα, αρκετά λογικό. Όποιος θέλει να ανεβάσει το ρίσκο μπορεί να το συνδυάσει με το over 1,5.

Ο αγώνας ΒιγιαρεάλΜπιλμπάο παραδοσιακά αποτελεί αγώνα για έξοδο στην Ευρώπη. Αλλά στην κατάσταση που είναι η Βιγιαρεάλ φέτος δεν την εμπιστεύομαι. Το αφήνω και να προκύψει κάτι στο live το βλέπουμε.

Τέλος έχουμε το ντέρμπι της Μαδρίτης, Ρεάλ Μαδρίτης – Ράγιο Βαγιεκάνο. «Βασίλισσα» εναντίον εργατικής τάξης, να το πω πιο απλά. Κόντρα ομάδων και ιδεολογίας. Φορμαρισμένη η Ρεάλ και με αέρα από το σπουδαίο διπλό κόντρα στην Μπαρτσελόνα, πάντα επικίνδυνη και πορωμένη για το συγκεκριμένο παιχνίδι η Ράγιο. Παίρνω, απλά για να το δω, καταλογισμό πέναλτι, με αρκετές πιθανότητες και για κόκκινη.

Αυτά από τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος, καλή συνέχεια σε όλους.

Με ειδικά και γκολ έως 2.75ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Με ειδικά και γκολ έως 2.75

Περισσότερα

Click to comment

Trending