Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ταμείο από νωρίς για να ξεμπερδεύουμε #Aristotelis

προγνωστικά

Τριάδα με γκολ έχει στα σημερινά του προγνωστικά ο #Aristotelis σε απόδοση 3.58 με επιλογές από Αγγλία, Σουηδία και Δανία!

Καλημέρα σε όλη την στοιχηματική παρέα του Κουβανέζου και όχι μόνο. Κυριακή σήμερα και το κουπόνι όπως συνήθως είναι τεράστιο. Εμείς μελετήσαμε και βγάλαμε προγνωστικά νωρίς-νωρίς το μεσημέρι, να την πληρωθούμε και να είμαστε ήσυχοι.

Προγνωστικά: Νόριτς – Μπλάκμπερν

Το πρώτο παιχνίδι είναι από την Championship της Αγγλίας. Η Νόριτς παίζει με την Μπλάκμπερν, αμφότερες βρίσκονται στην μέση του βαθμολογικού πίνακα, ομάδες που σκοράρουν. Φαβορί για την αναμέτρηση η φιλοξενούμενη ομάδα λόγω δυναμικής αλλά και κακής αμυντικής λειτουργίας των γηπεδούχων. Θα επιλέξουμε λοιπόν το οver 2,5 σε απόδοση 1.57 από την Stoiximan.

Γιόνσεπινγκ – ΓΚΑΪΣ

Το δεύτερο παιχνίδι είναι το Γιόνσεπινγκ – ΓΚΑΪΣ από τη Σουηδία. Μεγάλο φαβορί της αναμέτρησης η φιλοξενούμενη ομάδα, η οποία διαθέτει μία από τις καλύτερες επιθέσεις στο πρωτάθλημα και κυνηγάει την απευθείας άνοδο στην μεγάλη κατηγορία. Με λίγη βοήθεια από τους γηπεδούχους το οver 2,5 μοιάζει με δώρο και πληρώνει 1.50 στη Stoiximan.

Προγνωστικά: Νόρτζελαντ – Βέιλε

Το τρίτο και τελευταίο παιχνίδι είναι από την Δανία. Η γηπεδούχος Νόρτζελαντ διαθέτει πολύ καλή επίθεση και σε συνδυασμό με την κακή αμυντική της λειτουργία φέτος είναι η χαρά των οver. Η Βέιλε είναι μία ομάδα η οποία παίζει ανοιχτά κάθε παιχνίδι. Το over 2,5 πληρώνει 1.52 από τη Stoiximan.

Αυτή είναι η τριάδα μας για σήμερα, πληρώνει συνολικά 3.82 και θα την ποντάρουμε με 20 μονάδες. Καλή επιτυχία σε ό,τι επιλέξετε.

Ταμείο από νωρίς για να ξεμπερδεύουμεΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Ταμείο από νωρίς για να ξεμπερδεύουμε

Τριάδα απόδοσης 3.58
14:00

Νόριτς – Μπλάκμπερν

Over 2,5

1.57
14:00

Γιόνσεπινγκ – ΓΚΑΪΣ

Over 2,5

1.50
15:00

Νόρτζελαντ – Βέιλε

Over 2,5

1.52
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending