Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Φαβορί σε αποδόσεις που συμφέρουν #Bats

προγνωστικά

Ο #Bats συνεχίζει τα προγνωστικά του για σήμερα, Κυριακή, με δύο συνδυαστικές επιλογές από Γερμανία και Γαλλία.

Οι έδρες έχουν την τιμητική τους σήμερα, καθώς ποντάρουμε σε γηπεδούχους που δίνονται σε αποδόσεις-ευκαιρία. Πάμε να δούμε τα προγνωστικά.

Προγνωστικά: Βόλφσμπουργκ – Βέρντερ Βρέμης

Η Βόλφσμπουργκ καλείται να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα σήμερα, κόντρα στην αρκετά υποδεέστερη Βέρντερ Βρέμης. Οι «λύκοι» έχασαν μέσα από τα χέρια τους το τρίποντο στη Βαυαρία, καθώς παρότι ανέτρεψαν το εις βάρος τους 1-0 στην έδρα της Άουγκσμπουργκ, τελικά ηττήθηκαν με 3-2. Ψάχνει σταθερότητα η ομάδα του Κόβατς, η οποία έφτασε τις τρεις συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα. Πάντως, η νίκη με 1-0 για το κύπελλο κόντρα στην τροπαιούχο Λειψία έδωσε πέρα από την πρόκριση και ψυχολογία.

Ανεβασμένη και η Βέρντερ μετά τη νίκη με 2-0 επί της Ουνιόν Βερολίνου, η οποία έβαλε τέλος σε ένα σερί τριών αγώνων χωρίς τρίποντο. Ό,τι έχει καταφέρει στην σεζόν μέχρι στιγμής πάντως, ήταν εντός έδρας. Μακριά από το γήπεδό της έχει μόνο ήττες, ακόμα και στο ματς κυπέλλου με την Βικτόρια Κολωνίας (ομάδα τρίτης κατηγορίας) τον Αύγουστο. Συμπεριλαμβανομένης και της περσινής σεζόν μετρά οκτώ διαδοχικές εκτός έδρας ήττες σε επίσημα ματς. Επομένως, η επίσκεψή της σε μια ομάδα που έχει κερδίσει 4/5 εντός έδρας παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις (με μοναδική ήττα από την εντυπωσιακή Λεβερκούζεν με 2-1) κρίνεται πολύ δύσκολη. Γι’ αυτό θα πάρουμε το combo 1 & over 1,5 στο 1.97 της Novibet.

Μονακό – Μπρεστ

Τη δεύτερη φετινή της ήττα υπέστη η Μονακό, η οποία παραδόθηκε στην ανωτερότητα της Λιλ την προηγούμενη αγωνιστική. Με το 2-0 από τους «λιλουά», η ομάδα του Χούτερ έπεσε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας και πλέον κυνηγά Παρί και Νις. Εκεί κοντά βρισκόταν κι η Μπρεστ μέχρι πριν λίγες αγωνιστικές, όμως τα τέσσερα σερί αρνητικά αποτελέσματα την έχουν αφήσει έκτη με 15 βαθμούς. Μάλιστα, έχει δύο συνεχόμενες ήττες και μένει να δούμε αν το ξεκίνημά της ήταν ένα «πυροτέχνημα» ή αν θα βρει ξανά τη φόρμα της. Δύσκολα να δούμε το δεύτερο απόψε, στην πολύ δυνατή έδρα των Μονεγάσκων. Με εξαίρεση το ματς με τη Νις, που έχασαν δύο πέναλτι, έχουν κερδίσει όλα τα παιχνίδια στο γήπεδό τους φέτος, και μάλιστα με over 2,5 γκολ. Λόγω της σφιχτής άμυνας των φιλοξενούμενων, χαμηλώνουμε τον πήχη και πάμε κι εδώ με το combo 1 & over 1,5, που πληρώνει 2.08 στη Novibet.

Φαβορί σε αποδόσεις που συμφέρουνΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Φαβορί σε αποδόσεις που συμφέρουν

Combo
16:30

Βόλφσμπουργκ – Βέρντερ Βρέμης

1 & over 1,5

1.97
BET: 34 units
Combo
18:05

Μονακό – Μπρεστ

1 & over 1,5

2.08
BET: 31 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending