Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ρίσκο με Ρόνι στο 2.20 #Snookerbet

Το International Championship αρχίζει σε λίγες ώρες στην Τιεντζίν και τα προγνωστικά σνούκερ του #Snookerbet επιστρέφουν με δύο προτάσεις.

Ο Οκτώβριος ήταν ο μήνας του Τζαντ Τραμπ και το ερώτημα είναι αν θα αλλάξει κάτι τώρα που μπήκε ο Νοέμβριος. Στην πρώτη στήλη με προγνωστικά σνούκερ για το International Championship, εστιάζουμε αλλού την προσοχή μας.

Άλλωστε, ο θριαμβευτής των τριών τελευταίων ranking τουρνουά αρχίζει τις υποχρεώσεις του τη Δευτέρα. Κι από το χορταστικό πρόγραμμα της Κυριακής, ξεχωρίζουμε δύο αναμετρήσεις με ξεκάθαρο φαβορί, από το session των 13:30 (ώρα Ελλάδας). Η πρώτη είναι αυτή ανάμεσα στον Ρόνι Ο’Σάλιβαν και τον Κεν Ντόχερτι. Ένα ζευγάρι το οποίο είδαμε και στο Wuhan Open, στα μέσα του Οκτώβρη.

Ο Rocket είχε νικήσει τότε με 5-1. Και η λογική λέει ότι κάπως έτσι θα κυλήσει και ο σημερινός αγώνας. Ο Ντόχερτι δεν είναι αμελητέα ποσότητα ακόμα και τώρα, στα 54 του. Παρόλο που εδώ και πολλά χρόνια έχει πάψει να διεκδικεί τίτλους. Το γεγονός, βέβαια, ότι είναι αυτός που είναι (δηλαδή ένας πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής) δεν θα επιτρέψει στον Ο’Σάλιβαν να τον υποτιμήσει.

Πάντοτε, βέβαια, οι πρώτοι αγώνες του επτάκις παγκόσμιου πρωταθλητή είναι επικίνδυνοι. Όσο σεβασμό κι αν τρέφει για τον αντίπαλο, μπορεί να είναι πιο χαλαρός απ’ ό,τι πρέπει. Ο σημερινός αγώνας είναι best of 11, άρα θα πρέπει να είναι πολύ απρόσεκτος ο Ρόνι για να χάσει. Παράλληλα όμως συνιστά ρίσκο το ποντάρισμα στη νίκη του με χάντικαπ 4,5 frames. Έως 6-1 δηλαδή. Είναι όμως και η μοναδική επιλογή που δίνει καλή απόδοση (2.20 στη VistaBet). Θα το διακινδυνεύσουμε.

Προγνωστικά σνούκερ: Στήριξη σε Κάρτερ

Με την ίδια λογική θα στηρίξουμε και τον Άλι Κάρτερ. Ο φιναλίστ του Wuhan Open αντιμετωπίζει τον Τζον Άστλι, τον οποίο μόνο φορμαρισμένο δεν τον λες. Στους δύο τελευταίους αγώνες του γνώρισε ισάριθμες ήττες με 4-0: πρώτα απ’ τον Ρόρι Θορ για το Northern Ireland Open και μετά απ’ τον Όλιβερ Λάινς για το Scottish Open.

Ο Κάρτερ δεν έπαιξε στο Μπέλφαστ λόγω της (γνωστής στους φανατικούς του σνούκερ) ιστορίας της παρολίγον «ανταρσίας του Μακάο». Έχει ξεκινήσει πολύ δυνατά τη σεζόν, συνεχίζοντας ουσιαστικά από κει που σταμάτησε πέρυσι. Έχει τα φόντα να πάει μακριά και στο International Championship και μάλλον ο Άστλι δεν θα τον δυσκολέψει ιδιαίτερα.

Επομένως, η νίκη του Κάρτερ με χάντικαπ 3,5 frames σε απόδοση 2.15 (πάλι στη Vistabet) φαντάζει ως ευκαιρία. Στο head-to-head βρίσκουμε και κάποιες πιο αμφίρροπες μεταξύ τους αναμετρήσεις, αλλά θα επαναλάβουμε ό,τι γράψαμε πιο πάνω. Για κάποιον λόγο ο Άστλι δεν τα πηγαίνει καλά τις τελευταίες εβδομάδες . Και δεν ξέρουμε αν βρήκε αντίδοτο στο μικρό διάστημα που μεσολάβησε.

Ρίσκο με Ρόνι στο 2.20ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Ρίσκο με Ρόνι στο 2.20

Περισσότερα

Click to comment
SUPERLEAGUE 222 λεπτά ago

ΠΑΕ Διαγόρας: «Ο Ερασιτέχνης αποτελείται αποκλειστικά από 3 μέλη της Θύρας 6»

ΜΠΑΣΚΕΤ2 ώρες ago

Πρόβλημα με Στρους στους Καβαλίερς

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ3 ώρες ago

Από τις 2 έως τις 6 Απριλίου 2025 ο ΔΕΗ Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας 2025

SUPERLEAGUE5 ώρες ago

Λευκό απουσιολόγιο στα Σπάτα | Παρουσία Ριμπάλτα-Ηλιόπουλου η προπόνηση

SUPERLEAGUE 26 ώρες ago

“Μετακομίζει” στην Αθήνα ο Διαγόρας Ρόδου | Παραιτήθηκε ο Θωμάς Γράφας από τον πάγκο της ομάδας

ΜΠΑΣΚΕΤ8 ώρες ago

Εκτός προπόνησης ο Πετρούσεφ, αμφίβολος για το ματς με τη Ζάλγκιρις

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ9 ώρες ago

Ολυμπιακός και Εθνικός διεκδικούν τον πρώτο τίτλο της χρονιάς

SUPERLEAGUE11 ώρες ago

Ο Μπάλντοκ ήταν νεκρός τουλάχιστον πέντε ώρες πριν εντοπιστεί στην πισίνα

SUPERLEAGUE12 ώρες ago

Συλλυπητήρια της ΑΕΚ για τον θάνατο του Τζορτζ Μπάλντοκ

SUPERLEAGUE12 ώρες ago

Θρήνος στο Ελληνικό ποδόσφαιρο “έφυγε” ο Τζορτζ Μπάλντοκ

Trending