Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Τσέλσι προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Τότεναμ – Τσέλσι προγνωστικά και ανάλυση αγώνα από τη στήλη του Bet of the Day, όπως έχετε συνηθίσει στο koubanezos.gr.

Η αναμέτρηση Τότεναμ – Τσέλσι  ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Δευτέρας . Ανάλυση και tips από το Bet of the Day. Τότεναμ – Τσέλσι προγνωστικά

  • «Στάδιο Τότεναμ Χότσπερ» (62.850), Λονδίνο.
  • Διαιτητής: Μάικλ Όλιβερ.
  • Η Τσέλσι έχει απολογισμό 9-3-1 στα τελευταία 13 επίσημα ματς απέναντι στην Τότεναμ.
  • Ως γηπεδούχος η Τότεναμ έχει τέσσερις νίκες, πέντε ήττες και μία ισοπαλία στα τελευταία δέκα παιχνίδια κόντρα στην Τσέλσι.
  • Σε πέντε από τις έξι τελευταίες αναμετρήσεις τους επιβεβαιώθηκε το no goal, ενώ σε τέσσερις από τις τελευταίες πέντε συνδυάστηκε με το under 2,5.

Ρεπορτάζ Τότεναμ

Μετά από ένα αρκετά νωθρό πρώτο ημίχρονο, η Τότεναμ ανέβασε την απόδοσή της στο δεύτερο μέρος και πέρασε νικηφόρα από το «Σέλχαρστ Παρκ». Με αυτογκόλ του Γουόρντ στο 53’ και τελείωμα από κοντά του Σον έπειτα από όμορφη συνεργασία στο 66’, τα «σπιρούνια» επικράτησαν στη δύσκολη έδρα της Κρίσταλ Πάλας. Οι γηπεδούχοι μείωσαν με τον Αγιού στις καθυστερήσεις, αλλά δεν μπόρεσαν να πάρουν κάτι από το παιχνίδι. Πλέον η ομάδα του Ποστέκογλου έχει τον εντυπωσιακό απολογισμό των οκτώ νικών και δύο ισοπαλιών, ούσα η μόνη αήττητη στην Premier League.

Stat attack: Έχει κερδίσει και τα τέσσερα φετινά εντός έδρας ματς της σκοράροντας ακριβώς δύο γκολ.

Απουσίες: Δεν υπολογίζονται οι Πέρισιτς, Σεσενιόν, Σόλομον και Γουάιτμαν, ενώ μετά τον Ουντόγκι αμφίβολος είναι κι ο Ντέιβις στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Βικάριο – Πόρο, Ρομέρο, Φαν Ντε Φεν, Ουντόγκι – Σαρ, Μπισούμα – Κουλουσέφσκι, Μάντισον, Ρισάρλισον – Σον Χέουνγκ-Μιν.

Ρεπορτάζ Τσέλσι

Για άλλη μια φορά φέτος η Τσέλσι απογοήτευσε, χάνοντας με 2-0 στο «Στάμφορντ Μπριτζ» από την Μπρέντφορντ. Παρά την ανωτερότητά της στο αγωνιστικό χώρο, καθώς για άλλη μια φορά έχασε αρκετές ευκαιρίες, έμεινε πίσω στο σκορ με γκολ του Πίνοκ έπειτα από ασίστ του Εμπεμό στο 58’. Αύξησε την πίεση μέχρι το τέλος και σε ένα κόρνερ στις καθυστερήσεις που ο Σάντσεθ ανέβηκε στην αντίπαλη περιοχή, οι «μέλισσες» χτύπησαν στην αντεπίθεση κι ο Εμπεμό σε κενή εστία διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Τέταρτη ήττα στην σεζόν για τους «μπλε» που με δώδεκα βαθμούς βρίσκονται στη 13η θέση. Τουλάχιστον ήρθε η νίκη με 2-0 επί της Μπλάκμπερν την Τετάρτη, για να φέρει ηρεμία στην ομάδα του Ποτσετίνο. Με γκολ των Μπαντιασίλ και Στέρλινγκ, οι Λονδρέζοι προκρίθηκαν στα προημιτελικά του Carabao Cup, όπου θα αντιμετωπίσουν τη Νιούκαστλ.

Stat attack: Σε επτά από τα τελευταία εννέα παιχνίδια της επιβεβαιώθηκε το no goal.

Απουσίες: Τραυματίες οι Ενκουνκού, Λάβια, Τσίλγουελ, Φοφανά, Τσουκουεμέκα και Τσαλόμπα, ενώ οι Μούντρικ, Μπρόγια και Μπετινέλι είναι αμφίβολοι.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Σάντσεθ – Ζιστό, Ντισασί, Σίλβα, Κόλγουιλ – Έντσο Φερνάντεζ, Καϊσέδο – Πάλμερ, Γκάλαχερ, Στέρλινγκ – Τζάκσον.

Φενέρμπαχτσε - Παναθηναϊκός προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Τότεναμ – Τσέλσι προγνωστικά:

Η παράδοση της Τσέλσι κόντρα στην Τότεναμ τα τελευταία χρόνια είναι εντυπωσιακή, όμως η διαφορά επιπέδου των δύο ομάδων κάνει σίγουρα φαβορί τα «σπιρούνια». Έχει κάνει κάποιες σπουδαίες εμφανίσεις ωστόσο το σύνολο του Ποτσετίνο, επομένως υπάρχει ρίσκο στην επιλογή του άσου. Αντ’ αυτού, αξίζει να πάμε στα 2-3 γκολ, εκεί όπου κινούνται συνήθως οι δύο ομάδες. Σε απόδοση 2.00 βρίσκουμε αυτή την επιλογή στη Novibet.

Περισσότερα

Click to comment

Trending