Connect with us
Advertisement

ΒΟΛΟΣ

Μετρά παρουσίες στον “τελικό” με τον Άρη

Σιέλης, Άλχο και Μύγας βάζουν υποψηφιότητα για το ματς του Σαββάτου

Το παιχνίδι των Ιωαννίνων άφησε στον Βόλο μία γλυκόπικρη γεύση, σύμφωνα και με τα λόγια του Κώστα Μπράτσου, που είδε την ομάδα του να μένει πίσω στο σκορ, αλλά να αντιδρά και να παίρνει έστω και τον βαθμό της ισοπαλίας, μένοντας για δεύτερο συνεχόμενο ματς αήττητη.

Ο Βόλος θέλει και πρέπει να ξεκολλήσει από την τελευταία θέση της βαθμολογίας και για να συμβεί κάτι τέτοιο,  εννοείται πως επιβάλλεται να έρθουν νίκες.

Το ερχόμενο Σάββατο η ομάδα της πόλης μας παίζει ακόμα ένα “τελικό”, αυτή την φορά κόντρα στον Άρη, που δεν πείθει και προβληματίζει με την μέχρι τώρα παρουσία του στο πρωτάθλημα.

Με 4 νίκες, 2 ισοπαλίες και 4 ήττες, οι Θεσσαλονικείς έχουν 14 βαθμούς και βρίσκονται στην 6η θέση της βαθμολογίας, έχοντας ήδη αλλάξει προπονητή και ακόμα περισσότερη γκρίνια από την ήττα της περασμένης Κυριακής με τον Ατρόμητο στο “Βικελίδης”.

Και για τον Άρη θα είναι ένα σημαντικό παιχνίδι και κρίσιμο…

Ο Βόλος όμως παίζει για την δική του επιβίωση και δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πέρα από τη νίκη!

Στην προσπάθεια αυτή, οι κυανέρυθροι μετρούν παρουσίες.

Σιέλης, Άλχο και Μύγας εκτός σοβαρού απροόπτου θα βρίσκονται στην διάθεση του Κώστα Μπράτσου, με τον Βολιώτη τεχνικό να είναι ο πρώτος που το θέλει αυτό, από την στιγμή που η φετινή σεζόν είναι γεμάτη προβλήματα.

 

 

Trending