Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Με δυάδα και φιλοξενούμενους στο 2.22 #ElToro

Με δυάδα και φιλοξενούμενους στο 2.22

Προγνωστικά : Tέταρτη αγωνιστική για τους ομίλους του Champions League και ο #Eltoro βρίσκει μια δυάδα από τους εκπροσώπους της Ισπανίας.

Χαιρετώ την όμορφη παρέα μας. Μέτρια η Κυριακή σε μι αγωνιστική που στράβωσαν πολλά φαβορί. Αλλά το ποδόσφαιρο έτσι είναι. Όλα γίνονται και όλα μπορούν να συμβούν. Αφήνουμε την θεωρία και πάμε στην πράξη να δούμε τι έχουμε στα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος.

Δύο αγώνες για σήμερα που αφορούν εκπροσώπους της Ισπανίας. Σαχτάρ Ντόνετσκ – Μπαρτσελόνα η πρώτη. Οι Ουκρανοί παίζουν εδώ και καιρό κάτω από ειδικές συνθήκες. Παρά τι όποιες δυσκολίες παίζουν αρκετά αξιοπρεπέστατα και παλεύουν για όλα τα αποτελέσματα. Χαρακτηριστικό το τελευταίο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα. Βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ με 2-0. Δεν τα παράτησε μείωσε και απείλησε με την ισοφάριση. Βέβαια μπορούσε να δεχτεί και τρίτο. Ανοιχτά έπαιζε. Αλλά κρατάμε την ουσία. Η Μπαρτσελόνα από την άλλη μετά την ήττα στο Clasicco πέτυχε σπουδαία νίκη στην έδρα της Σοσιεδάδ με γκολ λίγο πριν την λήξη του αγώνα. Έβγαλε νεύρο και αντίδραση. Τώρα που επιστρέφουν και οι τραυματίες της περιμένω να ανοίξει το rotation. Ποιοτικά υπάρχει διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες. Ωστόσο η μη ευκολία στο γκολ της Μπαρτσελόνα με προβληματίζει. Όχι πάντα, σε κάποιες βραδιές της τουλάχιστον. Διπλό και over 1,5. Μέχρι εκεί το βλέπω.

Επειδή η απόδοση είναι σχετικά χαμηλή θα το συνδυάσω με τον έτερο αγώνα της ημέρας. Ατλέτικο Μαδρίτης – Σέλτικ. Κάτι ο πρώτος αγώνας που αδίκησε εαυτόν η Ατλέτικο με το 2-2. Κάτι και η ήττα από την Λας Πάλμας πιστεύω ότι μια νίκη οι γηπεδούχοι με τουλάχιστον δύο γκολ μπορούν να το πετύχουν. Στην τελική δεν νομίζω να ζητάω πολλά. Από δύο φορμαρισμένες ομάδες ζητάω να κάνουν τα απολύτως απαραίτητα και να κερδίσουν με τουλάχιστον δυο γκολ διαφορά. Καθαρά αγωνιστικά φαβορί είναι πρέπει να τελειώσουν και με την υπόθεση πρόκριση, για να μην μπούνε σε μπελάδες. Δυάδα του 2,20 λοιπόν.

Αυτά τα λίγα από τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος. Καλή συνέχεια σε όλους.

Δυάδα απόδοσης 2.22
19:45

Σαχτάρ Ντόνετσκ – Μπαρτσελόνα

2 & over 1,5

1.42
22:00

Ατλέτικο Μαδρίτης – Σέλτικ

1 & over 1,5

1.55
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment
SUPERLEAGUE 219 λεπτά ago

ΠΑΕ Διαγόρας: «Ο Ερασιτέχνης αποτελείται αποκλειστικά από 3 μέλη της Θύρας 6»

ΜΠΑΣΚΕΤ2 ώρες ago

Πρόβλημα με Στρους στους Καβαλίερς

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ3 ώρες ago

Από τις 2 έως τις 6 Απριλίου 2025 ο ΔΕΗ Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας 2025

SUPERLEAGUE5 ώρες ago

Λευκό απουσιολόγιο στα Σπάτα | Παρουσία Ριμπάλτα-Ηλιόπουλου η προπόνηση

SUPERLEAGUE 26 ώρες ago

“Μετακομίζει” στην Αθήνα ο Διαγόρας Ρόδου | Παραιτήθηκε ο Θωμάς Γράφας από τον πάγκο της ομάδας

ΜΠΑΣΚΕΤ8 ώρες ago

Εκτός προπόνησης ο Πετρούσεφ, αμφίβολος για το ματς με τη Ζάλγκιρις

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ9 ώρες ago

Ολυμπιακός και Εθνικός διεκδικούν τον πρώτο τίτλο της χρονιάς

SUPERLEAGUE11 ώρες ago

Ο Μπάλντοκ ήταν νεκρός τουλάχιστον πέντε ώρες πριν εντοπιστεί στην πισίνα

SUPERLEAGUE12 ώρες ago

Συλλυπητήρια της ΑΕΚ για τον θάνατο του Τζορτζ Μπάλντοκ

SUPERLEAGUE12 ώρες ago

Θρήνος στο Ελληνικό ποδόσφαιρο “έφυγε” ο Τζορτζ Μπάλντοκ

Trending