Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Οι έδρες δίνουν την πρόκριση στο 2.95 #TheMagician

Με δύο αναμετρήσεις από το σημερινό πρόγραμμα του Champions League και αποδόσεις άνω του διπλασιασμού, ασχολείται ο #TheMagician.

Καλημέρα σας. Ίσως η πιο κρίσιμη αγωνιστική, αυτή η τέταρτη στροφή στα παιχνίδια του Champions League, καθώς μια νίκη μπορεί να σημαίνει πρόκριση, ή μια ήττα αντίστοιχα μπορεί να γκρεμίσει τα όνειρα για συνέχεια στα ευρωπαϊκά κύπελλα. Πάμε να δούμε τα σημερινά προγνωστικά μας.

Προγνωστικά: Νίκη, μισή πρόκριση

Πρώτη στάση Μαδρίτη. Τα έχουμε πει φέτος για την Ατλέτικο Μαδρίτης, δεν εμπνέει εμπιστοσύνη αμυντικά. Αποτέλεσμα να δεχθεί δύο τέρματα την Παρασκευή και να ηττηθεί εκτός έδρας από την Λας Πάλμας με 2-1. Παρομοίως στο Champions League με 3/3 goal/goal και πέντε βαθμούς είναι στην δεύτερη θέση. Η Φέγενορντ μ’ ένα πόντο παραπάνω είναι πρώτη, ενώ η Λάτσιο με τέσσερις στην τρίτη θέση. Έπαιζε καιρό τώρα με την φωτιά το συγκρότημα του Σιμεόνε, το πλήρωσε, αλλά πιστεύω αυτή η ήττα μόνο καλό θα τους κάνει, καθώς τους περιμένω να μπουν στον αγωνιστικό χώρο πιο παθιασμένοι. Με νίκη σήμερα είναι με το ένα πόδι στην επόμενη φάση, μένοντας μέσα στην διεκδίκηση της πρωτιάς του ομίλου.

Η Σέλτικ προσπαθεί, παλεύει αλλά η πρόκριση στην επόμενη φάση δείχνει να είναι πέρα από τις δυνατότητες της. Εντός έδρας είναι καλύτερη από ότι εκτός, εκεί όπου παραχωρεί πολύ χώρο στον αντίπαλο. Χαρακτηριστικά σε 37 εκτός έδρας αναμετρήσεις στο Champions League έχει μόλις δύο νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και 31 ήττες. Δύσκολα θ’ αποφύγει την τελευταία θέση στον όμιλο. Με Λάτσιο (1-2) και Ατλέτικο Μαδρίτης (2-2) στην Σκωτία, όταν οι αντίπαλοι πίεσαν, βρήκαν χώρους για να δημιουργήσουν ευκαιρίες και να σκοράρουν.

Σημείο: Όποια ομάδα χάσει βαθμούς με την Σέλτικ στους επόμενους αγώνες, ενδέχεται να χάσει και το τρένο της πρόκρισης. Κρατάμε τον άσο και over 1,5 με απόδοση 1.57 στην Novibet. Δεύτερη επιλογή να επιτευχθεί γκολ με κεφαλιά, με απόδοση 2.30 στην Novibet, μιας και τα μισά τους γκολ οι φιλοξενούμενοι τα δέχτηκαν με το κεφάλι.

Δυνατή στην έδρα της

Επόμενη στάση, Πορτογαλία. Έπρεπε να μείνει πίσω στο σκορ η Πόρτο στο Βέλγιο (1-0 ημίχρονο), για να δουλέψουν οι μηχανές. Βγήκε άλλη ομάδα στο δεύτερο ημίχρονο επικρατώντας τελικά με 4-1, με τον Εβανίλσον να πετυχαίνει χατ τρικ. Απάντηση δεν είχε όμως απέναντι στην ουραγό Εστορίλ για το πρωτάθλημα, από την οποία ηττήθηκε με 1-0 εντός έδρας την Παρασκευή, αν και η κατοχή μπάλας έφτασε το 70% υπέρ της. Άλλη ομάδα παρουσιάζεται στα ευρωπαϊκά κύπελλα, παθιασμένη, με αγωνιστικό πλάνο και πολύ επιθετική, ειδικά εντός έδρας. Περιμένω να κλείσει τους Βέλγους από νωρίς στα καρέ τους.

Η Αντβέρπ με τρεις βαριές ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια στο Champions League, μάλλον αποκομίζει εμπειρίες. Δείχνει ότι βρίσκεται αρκετά πιο χαμηλά όσον αφορά την ποιότητα του συνόλου σε σύγκριση με τις άλλες ομάδες. Η άμυνα της εάν δεχθεί πίεση, αργά ή γρήγορα θα κάνει λάθος και θα το πληρώσει. Ζορίζεται και στο εγχώριο πρωτάθλημα εκτός έδρας (1-3-3), παρουσιάζοντας σοβαρές αδυναμίες στην αμυντική της λειτουργία. Στην καλύτερη των περιπτώσεων να διεκδικήσει απέναντι στην Σταχτάρ Ντόνετσκ την τρίτη θέση του ομίλου, που οδηγεί στο Europa League.

Σημείο: Αναμένω το συγκρότημα του Σέρτζιο Κονσεϊσάο να μπει αγριεμένο, ώστε με νίκη να φθάσει τους εννέα βαθμούς. Επιλογή μας ο άσος και over 1,5 με απόδοση 1.67 στην Novibet. Δεύτερο σημείο για τα προγνωστικά μας να σκοράρει η Πόρτο over 2,5 γκολ με απόδοση 2.40 στην Novibet, καθώς η άμυνα των φιλοξενούμενων εκτός έδρας να δείχνει σημάδια αποσύνθεσης.

Προγνωστικά: Από τα έντεκα βήματα

Θα κλείσω με πέναλτι στον αγώνα Λάτσιο – Φέγενορντ. Κρίσιμος αγώνας και για τις δύο ομάδες, κυρίως για τους γηπεδούχους, όπου με νίκη μπαίνουν γερά στην υπόθεση πρόκριση. Διαιτητής ο Πολωνός Μαρτσίνιακ, ο οποίος τις τελευταίες δύο του σεζόν σε οχτώ αγώνες στο Champions League, έδωσε τέσσερα πέναλτι. Στο πρώτο φετινό (Μπορούσια Ντόρτμουντ – Μίλαν) δεν έδειξε την άσπρη βούλα. Μήπως ήρθε η ώρα σήμερα; Θα κυνηγήσω τον καταλογισμό πέναλτι με απόδοση 2.95 στην Novibet.

Η ασέβεια στον Αίαντα πληρώνειΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Η ασέβεια στον Αίαντα πληρώνει

Έχουν γενέθλια σήμερα:

Παίχτες: Νταβίντ Ντε Χέα (33), Ρίο Φέρντιναντ (45), Μάρτιν Παλέρμο (50)

Καλή επιτυχία

Περισσότερα

Click to comment
SUPERLEAGUE1 ώρα ago

Το συγκινητικό βίντεο της Σέφιλντ προς τιμήν του Μπάλντοκ

SUPERLEAGUE 22 ώρες ago

ΠΑΕ Διαγόρας: «Ο Ερασιτέχνης αποτελείται αποκλειστικά από 3 μέλη της Θύρας 6»

ΜΠΑΣΚΕΤ4 ώρες ago

Πρόβλημα με Στρους στους Καβαλίερς

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ5 ώρες ago

Από τις 2 έως τις 6 Απριλίου 2025 ο ΔΕΗ Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας 2025

SUPERLEAGUE7 ώρες ago

Λευκό απουσιολόγιο στα Σπάτα | Παρουσία Ριμπάλτα-Ηλιόπουλου η προπόνηση

SUPERLEAGUE 28 ώρες ago

“Μετακομίζει” στην Αθήνα ο Διαγόρας Ρόδου | Παραιτήθηκε ο Θωμάς Γράφας από τον πάγκο της ομάδας

ΜΠΑΣΚΕΤ10 ώρες ago

Εκτός προπόνησης ο Πετρούσεφ, αμφίβολος για το ματς με τη Ζάλγκιρις

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ11 ώρες ago

Ολυμπιακός και Εθνικός διεκδικούν τον πρώτο τίτλο της χρονιάς

SUPERLEAGUE13 ώρες ago

Ο Μπάλντοκ ήταν νεκρός τουλάχιστον πέντε ώρες πριν εντοπιστεί στην πισίνα

SUPERLEAGUE14 ώρες ago

Συλλυπητήρια της ΑΕΚ για τον θάνατο του Τζορτζ Μπάλντοκ

Trending