Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Over και ειδικά NBA έως 2.15!! #Loverdose

Προγνωστικά NBA: Τρεις επιλογές με πόντους και ειδικά παικτών από το NBA, προτείνει σήμερα ο #Loverdose

Καλησπέρα NBAερς! Επιστροφή στην δράση με 14 αναμετρήσεις. Στην αποψινή στήλη, στρέφουμε τη προσοχή μας στη μάχη του «Πέικομ Σέντερ», μεταξύ Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ και Κλίβελαντ Καβαλίερς. Οι δύο ομάδες συναντιούνται για δεύτερη και τελευταία φορά στη κανονική διάρκεια, με τους Θάντερ να φεύγουν νικητές από το Κλίβελαντ με σκορ 105-108. Ας δούμε αναλυτικά να σημερινά προγνωστικά NBA.

Προγνωστικά NBA: Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ – Κλίβελαντ Καβαλίερς

Κλίβελαντ Καβαλίερς (3-4)

Ξεκινάμε από τους φιλοξενούμενους Κλίβελαντ Καβαλίερς. Η σεζόν ξεκίνησε με πολύ άσχημες εμφανίσεις από την ομάδα του Κλίβελαντ. Στις πρώτες έξι αναμετρήσεις, επικράτησαν μόλις δύο φορές, σε Μπρούκλιν (113-114) και Νέα Υόρκη (95-89). Σε ένα βαθμό τους δικαιολογούν οι πολλές απουσίες, με σημαντικότερες αυτές των Γκάρλαντ και Άλεν. Πλέον με όλους τους βασικούς παίκτες διαθέσιμους στοχεύουν σε καλύτερες εμφανίσεις, αρχής γενομένης με τη νίκη τους επί των Γουόριορς με 115-104.

Μέχρι στιγμής πετυχαίνουν 107 πόντους, ενώ δέχονται 109,9 για το σύνολο των 216,9 πόντων στις αναμετρήσεις τους. Αν και ο ρυθμός τους είναι σχετικά χαμηλός, λόγω των ψηλών κορμιών που διαθέτουν καταφέρνουν να μαζεύουν 45,6 ριμπάουντ. Κυρίαρχος σε αυτή την κατηγορία είναι ο Έβαν Μόμπλεϊ, που όσο έλειπε ο Άλεν έπαιζε στη θέση «5». Όμως ακόμα και μετά την επιστροφή του Άλεν, ο Μόμπλεϊ κατέβασε σε 29 λεπτά 16 από τα 54 ριμπάουντ των Καβς απέναντι στους Γουόριορς. Πετυχαίνοντας έτσι το πέμπτο του συνεχόμενο double-double.

Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ (4-3)

Η Οκλαχόμα, με μπροστάρη τον Σάι Γκίλγκεους Αλεξάντερ, έχει θέσει ρότα για νέα ύψη. Με εξαίρεση την ήττα από τους πολύ ανώτερους Νάγκετς, οι άλλες δύο ήττες των Θάντερ ήρθαν με τέσσερις πόντους από τους Πέλικανς και δύο από τους Γουόριορς. Κατά μέσο όρο πετυχαίνουν 117,4 πόντους και επιτρέπουν 116,7, δηλαδή 234,1 πόντους σύνολο. Οι Θάντερ έχουν το δεύτερο υψηλότερο ρυθμό στο NBA. Αυτός είναι ο βασικότερος λόγος που οι αντίπαλοί τους συγκεντρώνουν 47,7 ριμπάουντ.

Με τις εμφανίσεις του ο Σάι, έχει θέσει τις βάσεις για να μπει στη συζήτηση του MVP. Αν συνεχίσει σε αυτό το ρυθμό και οι Θάντερ μπορέσουν να μπουν σφήνα στην πρώτη τετράδα, ίσως και να τα καταφέρει. Σε έξι συμμετοχές έχει φέρει τέσσερις νίκες στην ομάδα του, με στατιστικά που ζαλίζουν. Πετυχαίνει 25,7 πόντους, 7 ριμπάουντ, 6,5 ασίστ, 2,3 κλεψίματα, σουτάροντας με 48%. Σε όλες του τις συμμετοχές φέτος έχει ξεπεράσει το όριο των 10,5 ριμπάουντ & ασίστ.

Με τους Θάντερ να παίζουν σε αυτό τον ξέφρενο ρυθμό και τους Καβαλίερς να έχουν περισσότερη ποιότητα μετά τις επιστροφές, θεωρώ πως ο δείκτης του σκορ θα πάει ψηλά. Θα επιλέξω το over 227,5 πόντων σε απόδοση 1.90 στη Stoiximan. Επίσης θα εμπιστευτώ πως ο Σάι Αλεξάντερ Γκίλγκιους θα συνεχίσει να επιβεβαιώνει το αθροιστικό ριμπάουντ & ασίστ over 10,5 το οποίο βρίσκω σε απόδοση 1.78 στη Stoiximan. Τέλος επιλέγω και το double-double του Έβαν Μόμπλεϊ σε απόδοση 2.15 στη Stoiximan.

Over και ειδικά NBA έως 2.15!ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Over και ειδικά NBA έως 2.15!

Περισσότερα

Click to comment

Trending