Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Σεβίλλη προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Άρσεναλ – Σεβίλλη προγνωστικά και ανάλυση αγώνα από τη στήλη του Bet of the Day, όπως έχετε συνηθίσει στο koubanezos.gr.

Η αναμέτρηση Άρσεναλ – Σεβίλλη ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Τετάρτης. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day. Άρσεναλ – Σεβίλλη προγνωστικά

  • «Στάδιο Έμιρεϊτς» (60.260), Λονδίνο.
  • Διαιτητής: Ίστβαν Κόβατς.
  • Πρώτος γύρος: Σεβίλλη – Άρσεναλ 1-2.
  • Δύο νίκες και μία ήττα μετρά η Άρσεναλ σε επίσημες αναμετρήσεις κόντρα στην Σεβίλλη.
  • Και τα τρία επίσημα μεταξύ τους ματς είχαν over 2,5 γκολ.
  • Η Άρσεναλ μετρά 13 νίκες, εννιά ισοπαλίες και 16 ήττες κόντρα σε ομάδες από την Ισπανία, ενώ η Σεβίλλη έχει απολογισμό 10-7-9 απέναντι σε ομάδες από την Αγγλία.

Ρεπορτάζ Άρσεναλ

Φόρτσαρε όταν έπρεπε και πήρε επαγγελματική νίκη στο «Σάντσεθ Πιθχουάν», επικρατώντας με 2-1 επί της Σεβίλλης. Πρωταγωνιστής ο Ζεσούς που με φοβερή ενέργεια άδειασε δύο αμυντικούς και έδωσε την ασίστ στον Μαρτινέλι για το 1-0 (45+4’), ενώ με καταπληκτικό τελείωμα στο 53’ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Ο Γκουντέλι μείωσε στο 58’, όμως οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να απειλήσουν ιδιαίτερα και να διεκδικήσουν κάτι μέχρι το τέλος. Νίκη πρωτιάς για τους «κανονιέρηδες» που βρίσκονται στο +1 από τη δεύτερη Λανς, ενώ η απόσταση από την τρίτη θέση είναι στους τέσσερις βαθμούς. Το Σάββατο η Άρσεναλ υπέστη την πρώτη ήττα της σεζόν στην Premier League, με 1-0 από τη Νιούκαστλ. Σε ένα αρκετά ισορροπημένο ματς, η ομάδα του Αρτέτα ηττήθηκε με ένα αρκετά αμφιλεγόμενο γκολ, κι έτσι έπεσε στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας.

Stat attack: Σε έξι από τα φετινά επτά εντός έδρας ματς της σημειώθηκαν over 2,5 γκολ.

Απουσίες: Δεν υπολογίζονται οι Ζεσούς, Πάρτεϊ, Τίμπερ και Σμιθ-Ρόου. Αμφίβολος ο αρχηγός Έντεγκαρντ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Ράια – Γουάιτ, Σαλιμπά, Γκάμπριελ, Ζιντσένκο – Χάβερτζ, Ζορζίνιο, Ράις – Σάκα, Μαρτινέλι, Ενκέτια.

Ρεπορτάζ Σεβίλλη

Αποδείχθηκε κατώτερη των περιστάσεων και δεν κατάφερε να πάρει θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην Άρσεναλ, παραμένοντας χωρίς νίκη φέτος στην Ευρώπη. Έμεινε λίγο πριν το ημίχρονο πίσω στο σκορ με γκολ του Μαρτινέλι στην αντεπίθεση, και δίκαια έφτασε να χάνει με 2-0 στο 53ο λεπτό. Πέντε λεπτά αργότερα μείωσε με κεφαλιά του Γκουντέλι από κόρνερ του Ράκιτιτς, δείχνοντας πως δε θα πέσει αμαχητί. Ωστόσο, παρότι είχε την κατοχή της μπάλας και άσκησε πίεση, στην πραγματικότητα δεν ήταν επικίνδυνη μπροστά στην αντίπαλη εστία. Πλέον με δύο βαθμούς ισοβαθμεί με την Αϊντχόφεν και βρίσκεται στο -3 από την πρόκριση. Το Σάββατο έφερε την τρίτη ισοπαλία της σε ισάριθμα ματς πρωταθλήματος με τον Αλόνσο στον πάγκο, καθώς έμεινε στο 1-1 με τη Θέλτα εκτός έδρας. Ο Στάρφελτ έβαλε μπροστά στο σκορ τους γηπεδούχους στο 22’, που είχαν τον πρώτο λόγο στο παιχνίδι μέχρι να μείνουν με δέκα στο 65’. Τελικά ο Εν Νεσίρι έσωσε τον βαθμό στο 84’ και οι Ανδαλουσιάνοι πλέον βρίσκονται στο +4 από την ζώνη του υποβιβασμού, με ματς λιγότερο.

Stat attack: Αγνοεί τη νίκη στα τελευταία 13 ευρωπαϊκά εκτός έδρας ματς.

Απουσίες: Θα μείνουν εκτός λόγω τραυματισμού οι Ράμος, Νίλαντ, Ακούνια και Πάστορ. Επέστρεψε ο Φερνάντο.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Ντμίτροβιτς – Νάβας, Γκουντέλι, Μπαντέ, Πεντρόσα – Ράκιτιτς, Σουμαρέ, Σο – Λουκεμπάκιο, Οκάμπος, Εν Νεσίρι.

Φενέρμπαχτσε - Παναθηναϊκός προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Άρσεναλ – Σεβίλλη προγνωστικά:

Τεράστια ευκαιρία για την Άρσεναλ να βρεθεί πιο κοντά, και πιθανώς να εξασφαλίσει κιόλας, την πρόκριση. Θέλει να ξεσπάσει μετά την επεισοδιακή ήττα από τη Νιούκαστλ και η πληγωμένη Σεβίλλη δύσκολα θα σταθεί εμπόδιο. Εντός έδρας οι «κανονιέρηδες» είναι εγγύηση, οπότε θα τους στηρίξουμε με το combo 1 & over 2,5 στο 1.80 της Novibet.

Περισσότερα

Click to comment
SUPERLEAGUE2 ώρες ago

Το συγκινητικό βίντεο της Σέφιλντ προς τιμήν του Μπάλντοκ

SUPERLEAGUE 23 ώρες ago

ΠΑΕ Διαγόρας: «Ο Ερασιτέχνης αποτελείται αποκλειστικά από 3 μέλη της Θύρας 6»

ΜΠΑΣΚΕΤ5 ώρες ago

Πρόβλημα με Στρους στους Καβαλίερς

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ6 ώρες ago

Από τις 2 έως τις 6 Απριλίου 2025 ο ΔΕΗ Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας 2025

SUPERLEAGUE8 ώρες ago

Λευκό απουσιολόγιο στα Σπάτα | Παρουσία Ριμπάλτα-Ηλιόπουλου η προπόνηση

SUPERLEAGUE 29 ώρες ago

“Μετακομίζει” στην Αθήνα ο Διαγόρας Ρόδου | Παραιτήθηκε ο Θωμάς Γράφας από τον πάγκο της ομάδας

ΜΠΑΣΚΕΤ11 ώρες ago

Εκτός προπόνησης ο Πετρούσεφ, αμφίβολος για το ματς με τη Ζάλγκιρις

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ12 ώρες ago

Ολυμπιακός και Εθνικός διεκδικούν τον πρώτο τίτλο της χρονιάς

SUPERLEAGUE14 ώρες ago

Ο Μπάλντοκ ήταν νεκρός τουλάχιστον πέντε ώρες πριν εντοπιστεί στην πισίνα

SUPERLEAGUE14 ώρες ago

Συλλυπητήρια της ΑΕΚ για τον θάνατο του Τζορτζ Μπάλντοκ

Trending