Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Χορός τερμάτων στο Champions League #Bats

Στα γκολ ποντάρει και απόψε ο #Bats με τέσσερις επιλογές που φτάνουν μέχρι το 2.82.

Αγωνιστική που υπόσχεται γκολ και θέαμα η σημερινή, με ματς από τους πρώτους τέσσερις ομίλους. Πάμε να δούμε τα προγνωστικά.

Προγνωστικά: Σοσιεδάδ – Μπενφίκα

Με το επιβλητικό 2-0 στην Πορτογαλία, η Σοσιεδάδ έκανε σπουδαίο βήμα πρόκρισης στην επόμενη φάση του Champions League. Για άλλη μια φορά η Μπενφίκα απογοήτευσε, παραμένοντας χωρίς βαθμό αλλά και χωρίς γκολ στο ενεργητικό της στη διοργάνωση. Ρεαλιστικά πλέον μόνο την τρίτη θέση και το Europa League μπορεί να διεκδικήσει.

Στον πρώτο αγώνα στηρίξαμε τους «αετούς» να σκοράρουν αι μας απογοήτευσαν. Δεδομένης και της ανάγκης τους για το τρίποντο, θα τους στηρίξουμε κι απόψε. Δυνατή ομάδα η Σοσιεδάδ, με καλή έδρα αλλά μοιάζει πολύ δύσκολο να κρατήσει για τρίτο σερί ματς στη διοργάνωση ανέπαφη την εστία της. Επιθετικά πάντως είναι σταθερή στο σκοράρισμα και μπορεί να εκμεταλλευτεί τα κενά των φιλοξενούμενων στα μετόπισθεν. Κι αυτή τη φορά θα πάρουμε το goal/goal, στο 1.93 της Stoiximan.

Νάπολι – Ουνιόν Βερολίνου

Μια ανάσα μακριά από την πρόκριση θέλει να βρεθεί η Νάπολι, η οποία υποδέχεται την Ουνιόν Βερολίνου για τον τρίτο όμιλο. Μετά το 1-0 στη Γερμανία, η ομάδα του Γκαρσία νίκησε τις δύο βασικές αντιπάλους της για τη δεύτερη θέση εκτός έδρας. Με δική της νίκη και ήττα της Μπράγκα από τη Ρεάλ θα είναι σχεδόν σίγουρα στους «16».

Οι Γερμανοί έχουν φτάσει τις δώδεκα (!) διαδοχικές σε όλες τις διοργανώσεις και προφανώς ο κόουτς Φίσερ βρίσκεται υπό τεράστια πίεση. Στα τελευταία πέντε ματς μάλιστα, δεν κατάφεραν να βρουν ούτε μία φορά δίχτυα. Απόψε δεν έχουν άλλη επιλογή από το να ρισκάρουν και να κυνηγήσουν το γκολ. Με την αφέλεια που παρουσιάζουν αμυντικά οι Ναπολιτάνοι εντός έδρας, μπορούν να το πετύχουν και να επιβεβαιωθεί το goal/goal στο 2.02 της Fonbet.

Προγνωστικά: Μπάγερν – Γαλατασαράι

Πολύ κοντά στην πρώτη θέση του πρώτου ομίλου βρίσκεται η Μπάγερν, μετά το 3/3 κόντρα σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Κοπεγχάγη και Γαλατασαράι. Στην πραγματικότητα οι Βαυαροί δεν έπεισαν σε κανένα από τα ματς που έδωσαν μέχρι στιγμής, ενώ ήταν αρκετά τυχεροί που κατάφεραν να περάσουν με το 3-1 από την Τουρκία. Η ήττα-σοκ από την Σααρμπρίκεν στο κύπελλο πριν μια εβδομάδα προκάλεσε αντιδράσεις, όμως η Μπάγερν ανταπέδωσε την υπομονή των οπαδών της με το εμφατικό 4-0 στην έδρα της Ντόρτμουντ το Σάββατο. Σήμερα παριμένουμε για άλλη μια φορά να πάρει τους τρεις βαθμούς, δύσκολα όμως θα κρατήσει ανέπαφη την εστία της απέναντι στην Γαλατά, η οποία όχι μόνο σκοράρει συνεχώς αλλά δημιουργεί και αρκετές ευκαιρίες. Το combo 1 & goal/goal δίνεται στο 2.17 από τη Novibet.

Αϊντχόφεν – Λανς

Στον δεύτερο όμιλο η μονομαχία της Αϊντχόφεν κόντρα στη Λανς έχει τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Η διαφορά των τριών βαθμών μεταξύ τους παρέμεινε η ίδια μετά το 1-1 του πρώτου αγώνα, κάτι που σημαίνει πως οι γηπεδούχοι με νίκη όχι μόνο φτάνουν στην ισοβαθμία, αλλά προσπερνούν και την αποψινή τους αντίπαλο. Προτελευταίο εντός έδρας ματς για τους Ολλανδούς στον όμιλο, κάτι που σημαίνει πως χρειάζονται οπωσδήποτε το τρίποντο.

Στην έδρα της η ομάδα του Μπος πάντοτε παίζει ανοιχτά και επιθετικά, κάτι που σημαίνει πως θα ανοίξει ο ρυθμός. Η Λανς από την πλευρά της μπορεί να είναι πολύ πιο σφιχτή ομάδα, όμως θα χρειαστεί να προσαρμοστεί στο υψηλό τέμπο του αγώνα αν θέλει να πάρει αποτέλεσμα. Με οδηγό τα επτά over 3,5 από τα εννιά συνολικά ματς εντός έδρας για την Αϊντχόφεν, θα πάμε με την επιλογή να μπουν πάνω από τρία γκολ στο 2.82 του Pamestoixima.gr.

Χορός τερμάτων στο Champions LeagueΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Χορός τερμάτων στο Champions League

Περισσότερα

Click to comment
SUPERLEAGUE 219 λεπτά ago

ΠΑΕ Διαγόρας: «Ο Ερασιτέχνης αποτελείται αποκλειστικά από 3 μέλη της Θύρας 6»

ΜΠΑΣΚΕΤ2 ώρες ago

Πρόβλημα με Στρους στους Καβαλίερς

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ3 ώρες ago

Από τις 2 έως τις 6 Απριλίου 2025 ο ΔΕΗ Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας 2025

SUPERLEAGUE5 ώρες ago

Λευκό απουσιολόγιο στα Σπάτα | Παρουσία Ριμπάλτα-Ηλιόπουλου η προπόνηση

SUPERLEAGUE 26 ώρες ago

“Μετακομίζει” στην Αθήνα ο Διαγόρας Ρόδου | Παραιτήθηκε ο Θωμάς Γράφας από τον πάγκο της ομάδας

ΜΠΑΣΚΕΤ8 ώρες ago

Εκτός προπόνησης ο Πετρούσεφ, αμφίβολος για το ματς με τη Ζάλγκιρις

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ9 ώρες ago

Ολυμπιακός και Εθνικός διεκδικούν τον πρώτο τίτλο της χρονιάς

SUPERLEAGUE11 ώρες ago

Ο Μπάλντοκ ήταν νεκρός τουλάχιστον πέντε ώρες πριν εντοπιστεί στην πισίνα

SUPERLEAGUE12 ώρες ago

Συλλυπητήρια της ΑΕΚ για τον θάνατο του Τζορτζ Μπάλντοκ

SUPERLEAGUE12 ώρες ago

Θρήνος στο Ελληνικό ποδόσφαιρο “έφυγε” ο Τζορτζ Μπάλντοκ

Trending