Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Μαρσέιγ προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

ΑΕΚ – Μαρσέιγ προγνωστικά και ανάλυση αγώνα από τη στήλη του Bet of the Day, όπως έχετε συνηθίσει στο koubanezos.gr.

Η αναμέτρηση ΑΕΚ – Μαρσέιγ ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Πέμπτης. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day. ΑΕΚ – Μαρσέιγ προγνωστικά

  • «ΟΠΑΠ Αρένα» (32.500), Αθήνα.
  • Διαιτητής: Γκλεν Νίμπεργκ.
  • Πρώτος γύρος: Μαρσέιγ – ΑΕΚ 3-1.
  • Δύο νίκες και μία ισοπαλία μετρά απέναντι στην ΑΕΚ η Μαρσέιγ.
  • Η ΑΕΚ έχει απολογισμό 1-7-12 κόντρα σε ομάδες από τη Γαλλία, ενώ αντίστοιχα η Μαρσέιγ μετρά εννιά νίκες, μία ισοπαλία και τρεις ήττες απέναντι σε ομάδες από την Ελλάδα.

Ρεπορτάζ ΑΕΚ

Την πρώτη ήττα της στη φάση των ομίλων γνώρισε η ΑΕΚ στη Μασσαλία. Στο 27’ ο Βιτίνια άνοιξε το σκορ, σε μια στιγμή που η Ένωση ζήτησε επιθετικό φάουλ. Ο Πινέδα ισοφάρισε στο 53’, όμως η χαρά του «δικεφάλου» κράτησε για πολύ λίγο. Στο 57’ ο Στάνκοβιτς έκανε πέναλτι και αποβλήθηκε, με τον Αρίτ να κάνει το 2-1 από τη βούλα. Μάλιστα, η Μαρσέιγ κέρδισε και δεύτερο πέναλτι, αρκετά αμφισβητούμενο, κι έκανε το 3-1 στο 69’ με τον Βερετού. Πλέον η ΑΕΚ βρίσκεται στη δεύτερη θέση με τέσσερις βαθμούς, πίσω από την αποψινή της αντίπαλο. Προέρχεται από γκέλα ολκής στην έδρα της Κηφισιάς. Παρότι ήταν κυρίαρχη και προηγήθηκε στο 58’, δέχτηκε την ισοφάριση στο 85’ για το τελικό 1-1. Έτσι, έπιασε τον Ολυμπιακό στους 21 βαθμούς, αλλά έχασε μεγάλη ευκαιρία να τον προσπεράσει.

Stat attack: Σε έξι από τα φετινά επτά ευρωπαϊκά της ματς επιβεβαιώθηκε το goal/goal.

Απουσίες: Πέρα από τον τιμωρημένο Στάνκοβιτς δεν είναι διαθέσιμος κι ο τραυματίας Ρότα.

Πιθανή ενδεκάδα (4-1-3-2): Αθανασιάδης – Σιντιμπέ, Μουκουντί, Βίντα, Χατζισαφί – Σιμάνσκι – Ελίασον, Γιόνσον, Πινέδα – Λ. Γκαρσία, Πόνσε.

Ρεπορτάζ Μαρσέιγ

Έπρεπε να κερδίσει οπωσδήποτε την ΑΕΚ και το έκανε, με 3-1 στο «Βελοντρόμ», για να πανηγυρίσει το πρώτο της τρίποντο στους ομίλους. Ήταν ανώτερη στο πρώτο ημίχρονο και προηγήθηκε με τον Βιτίνια στο 27’, για να πάει στα αποδυτήρια με το προβάδισμα. Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 53’ με τον Πινέδα, όμως επτά λεπτά μετά η Μαρσέιγ όχι μόνο πήρε ξανά το προβάδισμα με πέναλτι του Αρίτ, αλλά απέκτησε και αριθμητικό πλεονέκτημα. Το τελικό 3-1 πέτυχε ο Βερετού, ξανά από τη βούλα στο 69’, ενώ στο 87’ ο Σαρ είδε δικό του γκολ να ακυρώνεται λόγω οφσάιντ. Πλέον η γαλλική ομάδα έχει την κατάσταση στον όμιλο υπό τον έλεγχό της, αφού βρίσκεται στην πρώτη θέση με πέντε βαθμούς. Απέτυχε να συνεχίσει τις νίκες το Σάββατο, μένοντας στο 0-0 εντός έδρας κόντρα στη Λιλ για τη Ligue 1. Με 13 βαθμούς κι έναν αγώνα λιγότερο, το σύνολο του Γκατούζο βρίσκεται στην 9η θέση.

Stat attack: Έχει απολογισμό 0-3-3 στα έξι φετινά εκτός έδρας ματς της.

Απουσίες: Ουναΐ, Ρονζιέ και Ρουίθ δεν υπολογίζονται λόγω τραυματισμού.

Πιθανή ενδεκάδα (4-4-2): Λόπεθ – Κλος, Μπαλέρντι, Ζιγκό, Λόντι – Σαρ, Βερετού, Κοντογκμπιά, Αρίτ – Εντιαγέ, Ομπαμεγιάνγκ.

Φενέρμπαχτσε - Παναθηναϊκός προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

ΑΕΚ – Μαρσέιγ προγνωστικά:

Η μέρα με τη νύχτα είναι η εικόνα της Μαρσέιγ εντός και εκτός έδρας φέτος. Στο γήπεδό της δυνατή, μακριά από αυτό ανήμπορη να πάρει τη νίκη. Με την ΑΕΚ να έχει έξτρα… πείσμα μετά την κακή διαιτησία του πρώτου αγώνα, το έργο των Μασσαλών γίνεται ακόμα πιο δύσκολο σε μια καυτή «ΟΠΑΠ Αρένα». Από την άλλη, η ποιότητα των φιλοξενούμενων είναι αρκετή για να τους δώσει ελπίδες για το τρίποντο, οπότε καλύτερα να απέχουμε από το σημείο. Πάμε με τις over 2,5 κάρτες της Ένωσης στο 2.05 της Stoiximan.

Περισσότερα

Click to comment
SUPERLEAGUE2 ώρες ago

Το συγκινητικό βίντεο της Σέφιλντ προς τιμήν του Μπάλντοκ

SUPERLEAGUE 23 ώρες ago

ΠΑΕ Διαγόρας: «Ο Ερασιτέχνης αποτελείται αποκλειστικά από 3 μέλη της Θύρας 6»

ΜΠΑΣΚΕΤ5 ώρες ago

Πρόβλημα με Στρους στους Καβαλίερς

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ6 ώρες ago

Από τις 2 έως τις 6 Απριλίου 2025 ο ΔΕΗ Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας 2025

SUPERLEAGUE8 ώρες ago

Λευκό απουσιολόγιο στα Σπάτα | Παρουσία Ριμπάλτα-Ηλιόπουλου η προπόνηση

SUPERLEAGUE 29 ώρες ago

“Μετακομίζει” στην Αθήνα ο Διαγόρας Ρόδου | Παραιτήθηκε ο Θωμάς Γράφας από τον πάγκο της ομάδας

ΜΠΑΣΚΕΤ11 ώρες ago

Εκτός προπόνησης ο Πετρούσεφ, αμφίβολος για το ματς με τη Ζάλγκιρις

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ12 ώρες ago

Ολυμπιακός και Εθνικός διεκδικούν τον πρώτο τίτλο της χρονιάς

SUPERLEAGUE14 ώρες ago

Ο Μπάλντοκ ήταν νεκρός τουλάχιστον πέντε ώρες πριν εντοπιστεί στην πισίνα

SUPERLEAGUE14 ώρες ago

Συλλυπητήρια της ΑΕΚ για τον θάνατο του Τζορτζ Μπάλντοκ

Trending