Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ελληνική δυάδα στο 2.02 #Jimandrez

Είναι οριστικό - Αυτός «τελειώνει» μετά το ντέρμπι!

Προγνωστικά: Ο #Jimandrez επιστρέφει με στήλη Πέμπτης και δυάδα των ελληνικών ομάδων που ακουμπάει στο 2.02.

Καλησπέρα σε όλους. Στήλη Πέμπτης με προγνωστικά και δυάδα με ελληνικό χρώμα και δύο αναμετρήσεις που έχουν ξεχωρίσει στο μενού μας. Πάμε να δούμε αμέσως.

Προγνωστικά: Ελληνική δυάδα διπλασιασμού

Ξεκινάμε από το ματς που ξεκινάει νωρίτερα αυτό ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Αμπερντίν. Οι γηπεδούχοι μετά το επικό διπλό στο Φάληρο ετοιμάζονται να σφραγίσουν το εισιτήριο για την επόμενη φάση κόντρα σε μία αντικειμενικά αδύναμη ομάδα που εκτός έδρας δεν έχει να δείξει απολύτως τίποτα, αφού οι φιλοξενούμενοι αποτελούν μέρος των παραδοσιακών βρετανικών ομάδων που παίζουν χαρίζουν ατμοσφαιρικά ματς εντός συνόρων αλλά στην Ευρώπη πρακτικά δεν υπάρχουν. Δύσκολα θα αποφύγουν την ήττα, ο άσσος αποτελεί τίμια επιλογή για την δυάδα μας.

Η συνέχεια μας βρίσκει στο Λονδίνο εκεί όπου ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την Γουέστ Χαμ. Δύσκολο ματς για την ομάδα του Μαρτίνεθ, η οποία βέβαια φέτος έχει δείξει πως συμπεριφέρεται αρκετά καλύτερα κάτω από πίεση. Τέτοιο είναι και το σημερινό ματς απέναντι σε μία Χαμ που θέλει την νίκη πάση θυσία. Αμυντικά αμφότερες δεν πείθουν αλλά ειδικά οι γηπεδούχοι έχουν δεχθεί γκολ φέτος σχεδόν από όλους εντός έδρας (και από την Μπάτσκα Τόπολα) οπότε η επιθετική σπιρτάδα του Ποντένσε, Φορτούνη και Ελ Κααμπί θα δώσει τις λύσεις.

Το να σκοράρει ένα γκολ ο Ολυμπιακός μας κλείνει την δυάδα σε απόδοση 2.02.

Δυάδα απόδοσης 2.02
19:45

ΠΑΟΚ – Αμπερντίν

1

1.35
22:00

Γουέστ Χαμ – Ολυμπιακός

Ολυμπιακός over 0,5

1.51
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending