Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Προγνωστικά Euroleague: Προκλητικό 2.15! #Playmaker

Προγνωστικά Euroleague

Ο #Playmaker επανέρχεται με προγνωστικά Euroleague από την πρώτη βραδιά της 7ης αγωνιστικής και ταξιδεύει στο Μιλάνο.

Καλημέρα σε όλη την παρέα! Απόψε ξεκινάει η 7η αγωνιστική και φυσικά είμαστε εδώ με προγνωστικά Euroleague. Ο Γκάι μας έστειλε στον κουβά την προηγούμενη εβδομάδα σε ένα καλά διαβασμένο σημείο… αλλά δεν μπορούμε να μπούμε μέσα να σουτάρουμε εμείς! Άλλωστε το στοίχημα είναι μια συνάρτηση άμεσα συνδεδεμένη με την αξία ενός πονταρίσματος και δεδομένα αυτό αποδίδει σε βάθος χρόνου. Ένα τέτοιο σημείο έχουμε και σήμερα από τον αγώνα που θα γίνει στο Μιλάνο.

Προγνωστικά Euroleague: Το βγάζει σε ένα δεκάλεπτο

Σε ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι, η Αρμάνι υποδέχεται τη Βαλένθια. Ουραγοί οι γηπεδούχοι, τη στιγμή που οι Ισπανοί είναι στο 5-1. Ευχαριστούμε, αλλά μόνο value δεν είναι οι αποδόσεις που κυκλοφορούν στον άσο. Από ένστικτο και μόνο όμως, δε θέλω να κοντράρω τους γηπεδούχους. Αντίθετα βρίσκω μεγάλη αξία σε ένα ειδικό που αφορά την καλύτερη, για μένα, μεταγραφή της Βαλένθια φέτος, τον Σέμι Οτζελέγιε.

Ο φόργουορντ των Ισπανών έχει ξεκινήσει πολύ δυνατά τη σεζόν. Αγωνίζεται πάνω από 20 λεπτά στη Euroleague και σουτάρει τουλάχιστον πέντε δίποντα ανά αγώνα. Μας φτάνει να πετύχει τουλάχιστον δύο από αυτά, απέναντι σε μια λιγότερο αθλητική γραμμή φόργουορντ, όπως αυτή της Αρμάνι.

Δες επιπλέον pregame και live προτάσεις του Playmaker με ένα κλικ

Ειδικό
21:30

Αρμάνι Μιλάνο – Βαλένθια

Οτζελέγιε over 1,5 εύστοχα δίποντα

2.15
BET: 30 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending