Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Δυάδες Παρασκευής από χρυσάφι! #TheMagician

Προγνωστικά Παρασκευής από τον #TheMagician, με δυάδες τριπλασιασμού από φορμαρισμένες ομάδες πρωταθλημάτων της Ευρώπης.

Καλημέρα σας. Παρασκευή σήμερα και μετά από τα μεσοβδόμαδα ευρωπαϊκά παιχνίδια, ασχολούμαστε με πολύ ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις, που μπορούν να μας προσφέρουν αξιόλογες αποδόσεις. Πάμε όμως να δούμε τα σημερινά προγνωστικά μας.

Προγνωστικά: Διπλό κορυφής

Εκκίνηση χρονικά από την Ρουμανία, με την έναρξη του δεύτερου γύρου. Η Σέπσι βρίσκεται στην όγδοη θέση με 19 βαθμούς. Τους δώδεκα από αυτούς τους κατέκτησε εντός έδρας επικρατώντας ομάδες που βρίσκονται στο δεύτερο μισό του βαθμολογικού πίνακα, όπως και τις συνολικά πέντε νίκες της. Οι κάτοχοι του κυπέλλου Ρουμανίας αποτελούν μια μέτρια ομάδα, η οποία θα παλέψει (αν και φαντάζει δύσκολο στο τέλος) να μπει στην τελική εξάδα, για το play off του πρωταθλήματος. Δεν έχει δείξει ικανή να κοντράρει τα βαριά ονόματα της χώρας.

Ένα από αυτά είναι η Ραπίντ Βουκουρεστίου, η οποία είναι στην τρίτη θέση με 29 βαθμούς, δύο πίσω από την κορυφή. Η τελευταία της ήττα ήταν στις 13 Αυγούστου, έκτοτε μετράει δέκα σερί ματς αήττητη, με επτά νίκες και τρεις ισοπαλίες. Ως επιβεβαίωση της πολύ καλής κατάστασης στην οποία βρίσκεται, η νίκη με 2-1 εκτός έδρας την προηγούμενη αγωνιστική, στην έδρα της πρωτοπόρου Στεάουα Βουκουρεστίου. Αποτελεί την ομάδα με την καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα, έχοντας βάλει ως στόχο την κορυφή.

Σημείο: Δύσκολο να ηττηθούν οι φιλοξενούμενοι. Κρατάμε το Χ2 και over 1,5 με απόδοση 1.83 στην Novibet.

Σημείο καμπής

Δέκα αγωνιστικές έχουν διεξαχθεί στην <<Bundesliga>> μέχρι στιγμής και η Γκλάντμπαχ έχει δεχθεί σ’ όλες τέρμα. Διαθέτει μια από τις χειρότερες άμυνες στην Γερμανία, ενώ την έχει σώσει από πολλές ήττες η επιθετική της γραμμή. Αυτή είναι που διατηρεί επαφή με τα αντίπαλα δίχτυα δίνοντας πολύτιμους βαθμούς. Δύο νίκες όλες κι’ όλες στο πρωτάθλημα, απέναντι σε αδύναμους αντιπάλους. Προσπαθεί κυρίως με καλές εμφανίσεις εντός έδρας να απομακρυνθεί όσο γρηγορότερα μπορέι από την επικίνδυνη ζώνη.

Η Βόλφσμπουργκ παρόλο που σκοράρει, αδυνατεί να φθάσει στην νίκη. Διεύρυνε το αρνητικό σερί της χωρίς νίκη, για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα στα τέσσερα ματς. Δίνει μεγάλη βαρύτητα στην έδρα της, όπου δεν κατάφερε να κερδίσει τις τελευταίες δύο αγωνιστικές. Επιπλέον εκτός έδρας προέρχεται από δύο τριάρες που δέχτηκε, πρώτα από την Στουτγάρδη και έπειτα από την Άουγκσμπουργκ. Με 13 βαθμούς είναι στην ένατη θέση και με την εξάδα ν’ απέχει πέντε, πρέπει να προσέξει για να μην αποσπαστεί κι’ άλλο από τα ευρωπαϊκά εισιτήρια.

Σημείο: Επιθετικά καλές, αλλά με πολλά αμυντικά κενά οι δύο ομάδες. Κρατάμε το goal/goal και over 2,5 με απόδοση 1.63 στην Novibet.

Προγνωστικά: Να παραμείνει αήττητη

Πάμε Γαλλία. Λίγα πράγματα μέχρι στιγμής από την Μονπελιέ. Βρίσκεται σταθερά στο δεύτερο μισό της βαθμολογίας και μάλλον πρέπει να προσέξει ιδιαίτερα, καθώς με τους έντεκα βαθμούς, απέχει μόλις έναν από την επικίνδυνη ζώνη. Δυσκολεύεται στην δημιουργία επικίνδυνων φάσεων στην αντίπαλη περιοχή, ενώ αμυντικά δεν έχει δέσει ακόμα.

Η Νις από την άλλη διαθέτει την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος, με τέσσερα τέρματα παθητικό σε έντεκα αγώνες. Απολαμβάνει την μοναξιά της κορυφής με 25 βαθμούς, έναν πάνω από την Παρί Σεν Ζερμέν και δύο από την Μονακό, επικρατώντας μάλιστα των δύο τελευταίων εκτός έδρας. Αήττητη με ρεκόρ 7-4-0, στραγγαλίζει τον αντίπαλο μόλις περάσει το κέντρο του γηπέδου, ενώ δεν σπαταλάει πολλές ευκαιρίες για να σκοράρει.

Σημείο: Έχει περάσει και από δυσκολότερες έδρες η Νις. Με κάλυψη θα πάρουμε το διπλό σε στοίχημα χωρίς ισοπαλία με απόδοση 1.58 στην Novibet.

Χρειάζονται αντίδραση οι φιλοξενούμενοι

Κλείνουμε τα προγνωστικά μας με αγώνα από την Ισπανία. Σταθερά στην πρώτη εξάδα του πρωταθλήματος η Αθλέτικ Μπιλμπάο. Προηγήθηκε με 3-0 την Κυριακή στην έδρα της Βιγιαρεάλ, αλλά λίγο έλειψε να χάσει την νίκη, με τους γηπεδούχους να μειώνουν στο τελικό 2-3. Πολύ ικανή επιθετικά, αλλά σε πολλούς αγώνες παρουσιάζει έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης για μεγάλα χρονικά διαστήματα κατά την διάρκεια του αγώνα. Μία ήττα μετράει μέχρι στιγμής στο <<Σαν Μαμές>>, την πρώτη αγωνιστική από την Ρεάλ Μαδρίτης, στο μοναδικό παιχνίδι που δεν σκόραρε εντός έδρας. Έχει 4/6 goal/goal εντός έδρας.

Η μαχητικότητα δεν λείπει από το παιχνίδι της Θέλτα, η οποία όμως δείχνει να μην είναι αρκετή. Μόλις μία νίκη στο πρωτάθλημα, επτά βαθμοί όλοι κι όλοι σε δώδεκα αγώνες, με το συγκρότημα του Ράφα Μπενίτεζ να βρίσκεται εντός ζώνης υποβιβασμού. Η αλήθεια είναι ότι παλεύει πολύ σε όλα τα παιχνίδια της, ακόμα και με δέκα παίχτες πριν τρεις εβδομάδες εντός με την Ατλέτικο Μαδρίτης (ήττα 3-0), είχε ευκαιρίες να σκοράρει. Έπειτα με την Χιρόνα εκτός έδρας (ήττα 1-0), σκόραρε αλλά το τέρμα ακυρώθηκε ως αμφισβητούμενο επιθετικό φάουλ. Επίσης άτυχη στάθηκε το Σάββατο εντός έδρας, καθώς ισοφαρίστηκε στο 84′ από την Σεβίλλη για το τελικό 1-1.

Σημείο: Σταθερή αξία οι γηπεδούχοι στην έδρα τους, αλλά η Θέλτα βρίσκει γκολ σε δέκα σερί παιχνίδια στην έδρα των Βάσκων. Eπιλογή μας το goal/goal με απόδοση 1.83 στην Novibet.

Έχουν γενέθλια σήμερα:

Παίχτες: Ζοάο Φέλιξ (24 – Μπαρτσελόνα), Εντουάρντο Καμαβίγκα (21 – Ρεάλ Μαδρίτης), Γουίλφριντ Ζαχά (31 – Γαλατάσαραϊ)

Καλή επιτυχία

Περισσότερα

Click to comment

Trending