Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Προγνωστικά Euroleague: Τρίποντα διπλασιασμού #Playmaker

Προγνωστικά Euroleague

Ο #Playmaker επανέρχεται με προγνωστικά Euroleague από την δεύτερη βραδιά της 7ης αγωνιστικής και ποντάρει στο γαλλικό ντέρμπι.

Καλημέρα σε όλη την παρέα! Απόψε ολοκληρώνεται η 7η αγωνιστική και φυσικά είμαστε εδώ με προγνωστικά Euroleague. Ο Οτζελέγιε δε μας έκανε τη χάρη χθες, αφού ξεκίνησε με 0/3 δίποντα. Όπως είπαμε, δεν είναι στο χέρι μας να σουτάρουμε για να τα βάζουμε! Σήμερα ταξιδεύουμε στο Πριγκιπάτο με σκοπό να διπλασιάσουμε.

Προγνωστικά Euroleague: Η στατιστική βγάζει σημείο

Στο τελευταίο χρονικά ματς της βραδιάς, η Μονακό υποδέχεται τη Βιλερμπάν. Οι γηπεδούχοι έχουν βάλει ψηλά τον πήχη φέτος και μετά το μουδιασμένο ξεκίνημα φαίνεται να βρίσκουν ρυθμό. Οι φιλοξενούμενοι ανανεώθηκαν μετά την αλλαγή προπονητή και είναι εμφανώς βελτιωμένοι. Στην αναμέτρηση υπάρχει φαβορί και αυτό είναι η Μονακό. Ωστόσο τα χάντικαπ είναι πονηρά και θα προτιμήσω να ποντάρω σε ένα ειδικό στοίχημα.

Μέχρι στιγμής, η Μονακό πετυχαίνει 8,3 τρίποντα ανά παιχνίδι, ελάχιστα παραπάνω από τη Βιλερμπάν. Και οι δυο μαζί δηλαδή δε φτάνουν τα 17 τρίποντα σύμφωνα με τους μέσους όρους τους. Για κάποιον περίεργο λόγο βέβαια, το όριο έχει τοποθετηθεί στο 19,5! Θεωρώ λάθος το line και μάλιστα με δυνατή απόδοση και θα πάω στο under χωρίς δεύτερη σκέψη.

Δες επιπλέον pregame και live προτάσεις του Playmaker με ένα κλικ

Ειδικό
22:00

Μονακό – Βιλερμπάν

Under 19,5 εύστοχα τρίποντα

2.02
BET: 30 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending