Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Μάντσεστερ Σίτι προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Τσέλσι – Μάντσεστερ Σίτι προγνωστικά και ανάλυση αγώνα από τη στήλη του Bet of the Day, όπως έχετε συνηθίσει στο koubanezos.gr.

Η αναμέτρηση Τσέλσι – Μάντσεστερ Σίτι ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Κυριακής. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day. Τσέλσι – Μάντσεστερ Σίτι προγνωστικά

  • «Στάμφορντ Μπριτζ» (341), Λονδίνο.
  • Διαιτητής: Άντονι Τέιλορ.
  • Η Μάντσεστερ Σίτι μετρά έξι συνεχόμενες νίκες απέναντι στην Τσέλσι, χωρίς καν να δεχτεί γκολ.
  • Στα τελευταία επτά μεταξύ τους ματς επιβεβαιώθηκε το no goal.
  • Ο Ποτσετίνο μετρά μόλις δύο νίκες, μία ισοπαλία και οκτώ ήττες στα τελευταία έντεκα ματς απέναντι στην Σίτι, ενώ συνολικά κόντρα στον Γκουαρδιόλα έχει απολογισμό 4-5-13.

Ρεπορτάζ Τσέλσι

Σε ένα από τα πιο επεισοδιακά ματς των τελευταίων χρόνων, η Τσέλσι επικράτησε με 4-1 στην έδρα της Τότεναμ και της έσπασε το αήττητο. Μόλις στο 6’ ο Κουλουσέφσκι έβαλε μπροστά στο σκορ τους γηπεδούχους, ενώ στο 14’ ο Σον είδε το γκολ του να ακυρώνεται λόγω οφσάιντ. Οι «μπλε» πήραν τα πάνω τους στην συνέχεια και, έπειτα από δύο ακυρωμένα γκολ βρήκαν την ισοφάριση με πέναλτι του Πάλμερ στο 35’. Μάλιστα, στη φάση του πέναλτι η Τότεναμ έμεινε με δέκα, ενώ στο 55’ έμεινε με εννιά παίκτες. Ο Τζάκσον έδωσε τη λύση στο 75’, και μετά από ένα ακόμα γκολ που ακυρώθηκε λόγω οφσάιντ για τα «σπιρούνια», ο Σενεγαλέζος φορ πέτυχε χατ-τρικ με δύο γκολ στις καθυστερήσεις. Μπήκε στη δεκάδα η ομάδα του Ποτσετίνο, φτάνοντας τους 15 βαθμούς.

Stat attack: Σε πέντε από τα τελευταία έξι εντός έδρας ματς της επιβεβαιώθηκε το no goal.

Απουσίες: Δεν υπολογίζονται οι Ενκουνκού, Φοφανά, Λάβια, Τσίλγουελ, Τσαλόμπα και Τσουκουεμέκα. Αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή των Μπρόγια και Φερνάντεζ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Σάντσεθ – Τζέιμς, Ντισασί, Σίλβα, Κόλγουιλ – Καϊσέδο, Φερνάντεζ – Πάλμερ, Γκάλαχερ, Στέρλινγκ – Τζάκσον.

Ρεπορτάζ Μάντσεστερ Σίτι

Ένα από τα πιο εύκολα απογεύματα μέχρι στιγμής στην σεζόν είχε η Σίτι, η οποία διέλυσε με 6-1 την Μπόρνμουθ. Πρωταγωνιστής ο τρομερός Ντοκού, που μετά το γκολ του στο 30’ έδωσε τέσσερις (!) ασίστ στους Σίλβα (33’, 83’), Ακάντζι (37’), Φόντεν (64’). Προσωρινά ο Σινιστέρα μείωσε στο 74’ για τους φιλοξενούμενους, ενώ ο Ακέ διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Σε συνδυασμό με την ήττα της Τότεναμ, η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα ανέβηκε στην κορυφή φτάνοντας τους 27 βαθμούς, ενώ πλέον διαθέτει την καλύτερη επίθεση (28 γκολ) και την καλύτερη άμυνα (οκτώ γκολ) στην Premier League. Την Τρίτη οι «πολίτες» έκαναν το 4/4 και εξασφάλισαν και μαθηματικά την πρόκριση στους «16» του Champions League, με το άνετο 3-0 επί της Γιουνγκ Μπόις. Ο Χάαλαντ επέστρεψε στα γκολ πετυχαίνοντας το 1-0 με πέναλτι στο 23’ και το 3-0 στο 51’, ενώ ενδιάμεσα ο Φόντεν σκόραρε στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του ημιχρόνου.

Stat attack: Μετρά πέντε συνεχόμενες νίκες με over 2,5 γκολ.

Απουσίες: Σίγουρα εκτός οι Ντε Μπρόινε, Σέρχιο Γκόμεθ και πλέον και ο Στόουνς, ενώ αμφίβολος (αλλά με τις πιθανότητες υπέρ του) είναι ο Ακάντζι.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Έντερσον – Γουόκερ, Ντίας, Ακέ, Γκβάρντιολ – Ρόδρι, Κόβασιτς – Μπερνάρντο Σίλβα, Άλβαρεζ, Ντοκού – Χάαλαντ.

Φενέρμπαχτσε - Παναθηναϊκός προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Τσέλσι – Μάντσεστερ Σίτι προγνωστικά:

Εκμεταλλευόμενη τις κόκκινες της Τότεναμ τη Δευτέρα, η Τσέλσι πήρε μεγάλη νίκη ψυχολογίας στο βόρειο Λονδίνο. Όμως δεν είναι ακόμα σε θέση να ελπίζει για ανάλογα αποτελέσματα κόντρα στην πανίσχυρη Σίτι. Πήρε τα πάνω της η ομάδα του Γκουαρδιόλα μετά τη διακοπή, και λίγο πριν την τελευταία φετινή διακοπή θέλει να παραμείνει στην κορυφή. Πάμε με το διπλό & over 1,5 στο 2.17 της Novibet.

Περισσότερα

Click to comment
SUPERLEAGUE 219 λεπτά ago

ΠΑΕ Διαγόρας: «Ο Ερασιτέχνης αποτελείται αποκλειστικά από 3 μέλη της Θύρας 6»

ΜΠΑΣΚΕΤ2 ώρες ago

Πρόβλημα με Στρους στους Καβαλίερς

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ3 ώρες ago

Από τις 2 έως τις 6 Απριλίου 2025 ο ΔΕΗ Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας 2025

SUPERLEAGUE5 ώρες ago

Λευκό απουσιολόγιο στα Σπάτα | Παρουσία Ριμπάλτα-Ηλιόπουλου η προπόνηση

SUPERLEAGUE 26 ώρες ago

“Μετακομίζει” στην Αθήνα ο Διαγόρας Ρόδου | Παραιτήθηκε ο Θωμάς Γράφας από τον πάγκο της ομάδας

ΜΠΑΣΚΕΤ8 ώρες ago

Εκτός προπόνησης ο Πετρούσεφ, αμφίβολος για το ματς με τη Ζάλγκιρις

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ9 ώρες ago

Ολυμπιακός και Εθνικός διεκδικούν τον πρώτο τίτλο της χρονιάς

SUPERLEAGUE11 ώρες ago

Ο Μπάλντοκ ήταν νεκρός τουλάχιστον πέντε ώρες πριν εντοπιστεί στην πισίνα

SUPERLEAGUE12 ώρες ago

Συλλυπητήρια της ΑΕΚ για τον θάνατο του Τζορτζ Μπάλντοκ

SUPERLEAGUE12 ώρες ago

Θρήνος στο Ελληνικό ποδόσφαιρο “έφυγε” ο Τζορτζ Μπάλντοκ

Trending