Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ανεβαίνει ο Παναθηναϊκός, πέφτει η Βίρτους! #Bilias1974

Early pick από τον #Bilias1973, με προγνωστικά για το ματς της Παρασκευής ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Βίρτους Μπολόνια.

Καλημέρα σε όλους και όλες. Η μπασκετική δυάδα μας από την Basket League με την στήριξη των αουτσάιντερ Άρη και Προμηθέα επιβεβαιώθηκε, καθώς όπως αναμενόταν οι Θεσσαλονικείς και οι Πατρινοί κράτησαν το χάντικαπ απέναντι σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό αντίστοιχα. Σήμερα θα συνεχίσουμε με την λογική που υιοθετούμε στα τελευταία άρθρα, αυτή των early bets, όπου ποντάρουμε νωρίτερα σε αγώνα που θα διεξαχθεί μέσα στην εβδομάδα με την προοπτική να πετύχουμε αποδόσεις με αξία στα προγνωστικά.

Προγνωστικά Euroleague

Στροφή στα προγνωστικά μπάσκετ λοιπόν και η επιλογή μας θα έρθει από τον αγώνα της Παρασκευής, 17/11, ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Βίρτους Μπολόνια. Διαβολοβδομάδα στην Euroleague και ο Παναθηναικός αντιμετωπίζει την Τετάρτη την Ζαλγκίρις, επίσης στο ΟΑΚΑ, ενώ η Βίρτους υποδέχεται στο Ιταλικό ντέρμπι την Αρμανι Μιλάνο.

Οι «πράσινοι» δείχνουν να ανεβάζουν ρυθμούς καθώς έρχονται από καλή εμφάνιση στην Γερμανία με την Άλμπα ενώ και για την Basket League πέρασαν από την δύσκολη έδρα του Αλεξάνδρειου με πειστική εμφάνιση.

Η Βίρτους θα έρθει στο ΟΑΚΑ μετά το ντέρμπι, όπως προείπαμε, με την Αρμάνι που χάσει-κερδίσει θα της στοιχίσει σίγουρα σε ενέργεια. Έχει μεν ρεκόρ 5-2 αν και το πρόγραμμα της τις πρώτες αγωνιστικές δεν ήταν και το πιο δύσκολο έχοντας αντιμετωπίσει στην έδρα της ομάδες όπως η Άλμπα ή ο Ερυθρός Αστέρας (προ Σφαιρόπουλου) ενώ ταξίδεψε και στην έδρα της αδύναμης Βιλερμπάν.

Κατά την γνώμη μας το ρεκόρ της είναι παραπλανητικό και σε ένα βαθμό φάνηκε με την ήττα της με κάτω τα χέρια στην Μαδρίτη από την Ρεάλ με 100-74. Πριν λίγες μέρες κιόλας γνώρισε και την πρώτη της ήττα στο ιταλικό πρωτάθλημα από την άσημη Κρεμόνα με 93-83.

Η αγωνιστική άνοδος του Παναθηναϊκού σε συνδυασμό με την αγωνιστική κάμψη της Βίρτους μας οδηγεί να επιλέξουμε την νίκη του Παναθηναϊκού με χάντικαπ -5.5 πόντους σε απόδοση 1.91 όπως την βρίσκουμε στη Stoiximan.

Καλή επιτυχία σε ό,τι και αν επιλέξετε στο στοίχημα σήμερα.

Ανεβαίνει ο Παναθηναϊκός, πέφτει η Βίρτους!ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Ανεβαίνει ο Παναθηναϊκός, πέφτει η Βίρτους!

Περισσότερα

Click to comment
SUPERLEAGUE 224 λεπτά ago

ΠΑΕ Διαγόρας: «Ο Ερασιτέχνης αποτελείται αποκλειστικά από 3 μέλη της Θύρας 6»

ΜΠΑΣΚΕΤ2 ώρες ago

Πρόβλημα με Στρους στους Καβαλίερς

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ3 ώρες ago

Από τις 2 έως τις 6 Απριλίου 2025 ο ΔΕΗ Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας 2025

SUPERLEAGUE5 ώρες ago

Λευκό απουσιολόγιο στα Σπάτα | Παρουσία Ριμπάλτα-Ηλιόπουλου η προπόνηση

SUPERLEAGUE 26 ώρες ago

“Μετακομίζει” στην Αθήνα ο Διαγόρας Ρόδου | Παραιτήθηκε ο Θωμάς Γράφας από τον πάγκο της ομάδας

ΜΠΑΣΚΕΤ8 ώρες ago

Εκτός προπόνησης ο Πετρούσεφ, αμφίβολος για το ματς με τη Ζάλγκιρις

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ9 ώρες ago

Ολυμπιακός και Εθνικός διεκδικούν τον πρώτο τίτλο της χρονιάς

SUPERLEAGUE11 ώρες ago

Ο Μπάλντοκ ήταν νεκρός τουλάχιστον πέντε ώρες πριν εντοπιστεί στην πισίνα

SUPERLEAGUE12 ώρες ago

Συλλυπητήρια της ΑΕΚ για τον θάνατο του Τζορτζ Μπάλντοκ

SUPERLEAGUE12 ώρες ago

Θρήνος στο Ελληνικό ποδόσφαιρο “έφυγε” ο Τζορτζ Μπάλντοκ

Trending