Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Φουλ των Μπακς έως το 3.05 #Loverdose

Φουλ των Μπακς έως το 3.05

Ο #Loverdose προτείνει πέντε προγνωστικά NBA από την αναμέτρηση Μπακς – Μπουλς σε αποδόσεις έως 3.05, από combo μέχρι ειδικά!

Καλησπέρα NBAερς! Καλή στοιχηματική εβδομάδα! Τέσσερις αναμετρήσεις απόψε στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, όμως μόλις μία θα απασχολήσει την στήλη. Με το Γιάννη να έχει πάρει φωτιά και τον Λίλαρντ να είναι ξανά διαθέσιμος, έστω και με GTD, το Μπακς – Μπουλς θα είναι το παιχνίδι της ημέρας. Προχωράμε λοιπόν στην ανάλυση των ομάδων, ώστε να καταλήξουμε στα σημερινά προγνωστικά NBA.

Προγνωστικά NBA: Μιλγουόκι Μπακς – Σικάγο Μπουλς

Μιλγουόκι Μπακς

Οι μόλις πέντε νίκες σε εννέα αναμετρήσεις, σίγουρα δεν ήταν αυτό που φαντάζονταν στο Μιλγουόκι πριν την έναρξη της σεζόν. Ο Γιάννης με τον Λίλαρντ δεν έχουν αναπτύξει ακόμα χημεία, όμως είναι κάτι που βελτιώνουν παιχνίδι με το παιχνίδι. Αντιπροσωπευτικό δείγμα οι τρεις νίκες, σε αναμετρήσεις, πριν τον τραυματισμό του Λίλαρντ. Στα δύο παιχνίδια που έμεινε εκτός ο «Ντέιμ», ο Γιάννης έκανε κυριολεκτικά τα πάντα, όμως δεν ήταν αρκετά για να συνδυαστούν με νίκες. Συγκεκριμένα απέναντι στους Πέισερς είχε 54/12/3 και στους Μάτζικ 35/10/7 με δύο κοψίματα και τέσσερς κλεψίματα. Θεωρώ πως όσο πλησιάζει ο Δεκέμβρης, οι Μπακς θα βελτιωθούν σημαντικά και οι τρεις σταρ τους, θα αναπτύξουν πολύ καλή χημεία. Πιστεύω πως σύντομα τουλάχιστον, ένας μεταξύ του Λίλαρντ και του Αντετοκούνμπο, θα ξεπερνά τους 35 πόντους σε κάθε αγώνα. Αυτό που τους λείπει τώρα είναι μία εμφατική νίκη με μεγάλο σκορ, που θα τους δώσει ψυχολογία για τη συνέχεια.

Σικάγο Μπουλς

Οι Μπουλς έχουν τέσσερις νίκες σε δέκα αναμετρήσεις, σε δύο εκ των οποίων επικράτησαν με πολλή τύχη. Ο ΝτεΡόζαν και ο Λαβίν έχουν από 22 πόντους μέσο όρο, πολύ πιο χαμηλά από τις αποδόσεις τους τα προηγούμενα δύο χρόνια. Ο Βούσεβιτς δείχνει μόνιμα κουρασμένος, βαρύς και συχνά εκτός τόπου και χρόνου. Η ομάδα του Σικάγο, επιτρέπει στους αντιπάλους να ευστοχούν 15,2 φορές πίσω από τη γραμμή του τριπόντου. Μόνο οι Σπερς και οι Γκρίζλις έχουν χειρότερη επίδοση, που επιτρέπουν 15,4 τρίποντα.

Προγνωστικά NBA

Οι δύο αντίπαλοι έχουν την έκτη και την ενδέκατη χειρότερη αμυντική επίδοση, κάτι που θεωρώ πως θα οδηγήσει τον δείκτη του σκορ αρκετά ψηλά. Απέναντι στην αδύναμη περιφερειακή άμυνα των Μπουλς, εικάζω πως οι Μπακς θα βρουν τη νίκη μέσω τριπόντων.

  • Πρώτη μου επιλογή λοιπόν, είναι τα over 3,5 τρίποντα του Ντέμιαν Λίλαρντ σε απόδοση 2.15 στη Novibet.
  • Σε συνέχεια της κακής περιφερειακής άμυνας των Μπουλς, πιστευώ πως οι Μπακς θα σκοράρουν αρκετά πίσω από τη γραμμή. Αγοράζω λοιπόν το over 13,5 τρίποντων των Μιλγουόκι Μπακς σε απόδοση 1.90 στη Stoiximan.
  • Ένα στατιστικό που επίσης τραβάει την προσοχή μου, έχει να κάνει με τον Μαλίκ Μπιζλι ο οποίος σε 7/9 αναμετρήσεις είχε τουλάχιστον πέντε ριμπάουντ και ασίστ. Επιλέγω λοιπόν το over 4,5 ριμπάουντ & ασίστ του Μαλίκ Μπίζλι στο 1.82 στη Stoiximan.
  • Με τους πόντους του Γιάννη Αντετοκούνμπο σε αποδεκτά όρια, σίγουρα θα επιλέξω το over 28,5 πόντων σε απόδοση 1.93 στη Stoiximan.
  • Τέλος θεωρώ πως οι Μπακς θα πάρουν τη νίκη και το σκορ θα πάει αρκετά ψηλά. Θα επιλέξω λοιπόν τη νίκη των Μιλγουόκι Μπακς με χάντικαπ -9,5 πόντων & over 119,5 πόντων σε απόδοση 3.05 στη Novibet.

Φουλ των Μπακς έως το 3.05ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Φουλ των Μπακς έως το 3.05

Ειδικό
03:10

Μιλγουόκι Μπακς – Σικάγο Μπουλς

Λίλαρντ over 3,5 τρίποντα

2.15
BET: 21 units
Ειδικό
03:10

Μιλγουόκι Μπακς – Σικάγο Μπουλς

Μπίζλι over 4,5 ριμπάουντ & ασίστ

1.82
BET: 23 units
Ειδικό
03:10

Μιλγουόκι Μπακς – Σικάγο Μπουλς

Αντετοκούνμπο over 28,5 πόντους

1.93
BET: 23 units
Ειδικό
03:10

Μιλγουόκι Μπακς – Σικάγο Μπουλς

Μπακς over 13,5 τρίποντα

1.90
BET: 23 units
Combo
03:10

Μιλγουόκι Μπακς – Σικάγο Μπουλς

1 (-9,5) & Μπακς over 219,5

3.05
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment
SUPERLEAGUE 224 λεπτά ago

ΠΑΕ Διαγόρας: «Ο Ερασιτέχνης αποτελείται αποκλειστικά από 3 μέλη της Θύρας 6»

ΜΠΑΣΚΕΤ2 ώρες ago

Πρόβλημα με Στρους στους Καβαλίερς

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ3 ώρες ago

Από τις 2 έως τις 6 Απριλίου 2025 ο ΔΕΗ Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας 2025

SUPERLEAGUE5 ώρες ago

Λευκό απουσιολόγιο στα Σπάτα | Παρουσία Ριμπάλτα-Ηλιόπουλου η προπόνηση

SUPERLEAGUE 26 ώρες ago

“Μετακομίζει” στην Αθήνα ο Διαγόρας Ρόδου | Παραιτήθηκε ο Θωμάς Γράφας από τον πάγκο της ομάδας

ΜΠΑΣΚΕΤ8 ώρες ago

Εκτός προπόνησης ο Πετρούσεφ, αμφίβολος για το ματς με τη Ζάλγκιρις

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ9 ώρες ago

Ολυμπιακός και Εθνικός διεκδικούν τον πρώτο τίτλο της χρονιάς

SUPERLEAGUE11 ώρες ago

Ο Μπάλντοκ ήταν νεκρός τουλάχιστον πέντε ώρες πριν εντοπιστεί στην πισίνα

SUPERLEAGUE12 ώρες ago

Συλλυπητήρια της ΑΕΚ για τον θάνατο του Τζορτζ Μπάλντοκ

SUPERLEAGUE12 ώρες ago

Θρήνος στο Ελληνικό ποδόσφαιρο “έφυγε” ο Τζορτζ Μπάλντοκ

Trending