Connect with us
Advertisement

ΒΟΛΟΣ

Επιχείρηση ανασύνταξης και ανασυγκρότισης

Έχει να ανέβει… βουνό ο Βόλος στην συνέχεια του πρωταθλήματος 

Η ήττα από τον Άρη και ο τρόπος που ήρθε αυτή, κόστισε και προβλημάτισε τον Βόλο, που βρίσκεται καθηλομένος στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Το ζητούμενο είναι βέβαια να ξεφύγει η ομάδα από την δύσκολη θέση που βρίσκεται, για πρώτη φορά στην σύντομη ιστορία της.

Ο Βόλος πρέπει  να διαχειριστεί αυτή την κατάσταση και να κάνει την αντεπίθεσή του.

Η διακοπή του πρωταθλήματος είναι αλήθεια ότι δεν βρίσκει την ομάδα στα καλύτερά της, όμως θα υπάρχει η δυνατότητα να δουλέψει τις αδυναμίες της.

Επίσης θα υπάρξει και χρόνος για να επανέλθουν στο 100% και οι Σιέλης, Μύγας, που μπορεί να μπήκαν στην αποστολή για το ματς με τον Άρη, όμως είδαμε πως και οι δύο δεν αγωνίστηκαν, όπως βέβαια και ο Μπαριέντος, που η παρουσία του μέχρι στιγμής τουλάχιστον, αποτελεί ένα μεγάλο ερωτηματικό…

Μεταγραφές

Ο Βόλος παρουσιάζει ένα προβληματικό πρόσωπο, που φωνάζει ότι χρειάζεται ενίσχυση.

Οπωσδήποτε η Βολιώτικη ομάδα θα κινηθεί στο μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου και μάλιστα αρκετά δραστήρια…

Ο Βόλος θα αποκτήσει τουλάχιστον άλλον έναν τερματοφύλακα, ενώ και στην θέση του κεντρικού αμυντικού επιβάλλεται να ενισχυθεί.

Από εκεί και πέρα, στον νευραλγικό χώρο της μεσαίας γραμμής υπάρχουν μόνιμες απουσίες όπως αυτή των Τσοκάνη – που έχει μετατραπεί σε στόπερ – και Μπαριέντος, που είναι η ραχοκοκαλιά της κυανέρυθρης ομάδας που έχει  χάσει την συνοχή της.

Όσο για την επιθετική γραμμή, κι εκεί φαίνεται πως ο Βόλος έχει χάσει την σπιρτάδα του… Ο Βόλος μας είχε συνηθίσει στο επιθετικό του πνεύμα και όχι στην συμπαγή του αμυντική γραμμή, που ποτέ δεν φημιζόταν γι’ αυτή.

Ο Βόλος συστήθηκε στο φίλαθλο κοινό ως μία ομάδα που της αρέσει να παράγει ποδόσφαιρο, να παίζει ωραίο και ελκυστικό ποδόσφαιρο, κάτι που για πολλούς λόγους δεν το έχει καταφέρει μέχρι και σήμερα, στην χρονιά που διανύουμε.

Μέχρι όμως τον Ιανουάριο, υπάρχουν σημαντικά παιχνίδια στα οποία πρέπει να κερδηθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι βαθμοί.

Κάτι που σημαίνει πως ο Κώστας Μπράτσος ελπίζει σε επιστροφές και σε ένα διαφορετικό πρόσωπο της ομάδας του μέσα το γήπεδο.

 

Trending