Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Πανίσχυρα φαβορί σε ιδανικές αποδόσεις #Bats

Ο #Bats επιστρέφει με στήλη προκριματικών Euro και έξι επιλογές που φτάνουν μέχρι το 4.65.

Δυστυχώς ή ευτυχώς (μάλλον το πρώτο), έχουμε νέα διακοπή εθνικών ομάδων, η οποία θα είναι κι η τελευταία για το 2023. Ας επωφεληθούμε τουλάχιστον από αυτό, με προγνωστικά για τα -κατά κύριο λόγο- αδιάφορα παιχνίδια από άποψη βαθμολογίας.

Προγνωστικά: Αζερμπαϊτζάν – Σουηδία

Ούτε το Αζερμπαϊτζάν αλλά ούτε κι η Σουηδία κατάφεραν να διεκδικήσουν την πρόκριση στα τελικά του Euro 2024. Κι αν για τους Αζέρους αυτό δεν αποτελεί κάτι καινούριο, σίγουρα είναι απογοητευτικό πως η ομάδα της Σκανδιναβίας δεν μπόρεσε ούτε καν να διεκδικήσει μια από τις πρώτες δύο θέσεις. Οι βαριές ήττες με 3-1 από Αυστρία και 3-0 από Βέλγιο εντός έδρας, αλλά και το 2-0 από τους Αυστριακούς εκτός κόστισαν στο σύνολο του Άντερσον.

Απέμειναν τα ματς με Αζερμπαϊτζάν και Εσθονία, στα οποία οι Σουηδοί θα επιχειρήσουν να κλείσουν με θετικό τρόπο και με μια αξιοπρεπή συγκομιδή. Στο ματς του πρώτου γύρου επικράτησαν με 5-0 εντός έδρας και, δεδομένου ότι δεν έχουν κάτι καλύτερο να κάνουν από το να παίξουν για τη νίκη, περιμένουμε ένα ανοιχτό ματς. Πάμε με το διπλό & over 2,5 στο 2.27 της Stoiximan.

Βουλγαρία – Ουγγαρία

Στη γειτονική Βουλγαρία αγωνίζεται η Ουγγαρία με στόχο να εξασφαλίσει και μαθηματικά την πρόκριση στο Euro 2024. Ένας βαθμός της αρκεί για να πετύχει τον στόχο της, καθώς βρίσκεται στις κορυφή του ομίλου με 14. Η ομάδα του Ρόσι έφτασε τα δέκα σερί ματς χωρίς ήττα. Στον αντίποδα, οι γηπεδούχοι αγνοούν τη νίκη στα τελευταία εννέα παιχνίδια τους και στα έξι ματς του ομίλου, ενώ το γεγονός πως θα αγωνιστούν κεκλεισμένων των θυρών κάνει πιο δύσκολα τα πράγματα. Παρά τις απουσίες, περιμένουμε οι Ούγγροι να παίξουν δυνατά για τη νίκη. Με τους τρεις βαθμούς απόψε εξασφαλίζουν και την πρώτη θέση, η οποία παρότι δεν προσφέρει κάτι παραπάνω, σίγουρα δεν πρέπει να χαθεί για λόγους γοήτρου. Θα πάρουμε το διπλό & over 1,5 στο 2.02 της Novibet.

Γεωργία – Σκωτία

Όλα έχουν κριθεί όσον αφορά την πρόκριση στον πρώτο προκριματικό όμιλο. Η Ισπανία κέρδισε στη Νορβηγία και εξασφάλισε μια από τις πρώτες δύο θέσεις, κάτι που πρώτη πέτυχε η Σκωτία. Χωρίς να έχει ιδιαίτερο κίνητρο και με σημαντικές απουσίες, η ομάδα του Κλαρκ θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τη Γεωργία.

Για τους γηπεδούχους είναι η ευκαιρία να πάρουν ένα σπουδαίο αποτέλεσμα και να πιάσουν τη Νορβηγία στους δέκα. Αν εξαιρέσουμε το εφιαλτικό 7-1 από την Ισπανία, εντός έδρας οι «σταυροφόροι» τα πάνε εξαιρετικά τον τελευταίο χρόνο. Από την άλλη, κι οι Σκωτσέζοι δε θέλουν να χάσουν την ευκαιρία να κυνηγήσουν την πρώτη θέση, αν και εφόσον τους γίνει κάποιο… δωράκι στα ματς της Ισπανίας. Αξίζει η επιλογή του goal/goal στο 1.85 του Pamestoixima.gr.

Προγνωστικά: Κύπρος – Ισπανία

Στο άλλο ματς του ομίλου, η Κύπρος υποδέχεται την Ισπανία στο «Alphamega Stadium». Όπως αναφέραμε και προηγούμενως, οι Ισπανοί βρίσκονται και επίσημα στο Euro της Γερμανίας, πιθανότατα ως πρώτοι. Τους απέμειναν δύο εύκολα παιχνίδια, κόντρα σε Κύπρο και Γεωργία για να ολοκληρώσουν την αποστολή τους στην κορυφή.

Δεν χαρίζεται σε τέτοια παιχνίδια η «φούρια ρόχα» κι η θλιβερή εικόνα της Κύπρου κάνει ακόμα πιο εύκολο το έργο της. Ίσως να πάρει το πόδι από το γκάζι κάποια στιγμή η ομάδα του Ντε Λα Φουέντε, όμως η λογική λέει πως θα προσπαθήσει από νωρίς να καθαρίσει το ματς. Δεδομένου κι ότι αναμένεται ροτέισον, με αρκετούς παίκτες διψασμένους για να αναδειχθούν, από νωρίς περιμένουμε γκολ. Στο 1.81 βρίσκουμε στο Pamestoixima.gr το over 1,5 ημιχρόνου.

Λιχτενστάιν – Πορτογαλία

Κλείνουμε με το Λιχτενστάιν – Πορτογαλία από τον τελευταίο όμιλο. Τελευταίος εναντίον πρώτου σε ένα -προφανώς- ασήμαντο βαθμολογικά παιχνίδι. Οι δύο ομάδες έχουν 194 θέσεις διαφορά στο ranking της FIFA, ενώ σύμφωνα με το transfermarkt η αξία του ρόστερ των Πορτογάλων είναι σχεδόν 900 φορές μεγαλύτερη από αυτήν του Λιχτενστάιν. Φυσικά δεν χρειάζονταν αυτά τα νούμερα για να αναγνωρίσει κανείς τη διαφορά επιπέδου ανάμεσά τους, όμως σίγουρα μας δίνουν μια καλύτερη εικόνα.

Σημαντικό ότι με τον Μαρτίνεθ η «σελεσάο» δεν έχει δείξει χαλαρότητα σε κανένα ματς. Ακόμα και στο πιο πρόσφατο ματς στην έδρα της Βοσνίας και Ερζεγοβίνης, ενώ είχε ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση, κέρδισε με 5-0. Είτε αλλάξει πρόσωπα ο Ισπανός στην αρχική ενδεκάδα είτε όχι, οι Πορτογάλοι θα επιδείξουν την ίδια σοβαρότητα. Αυτό σημαίνει ένα πολύ υψηλό σκορ. Μην ξεχνάμε πως ο Ρονάλντο είναι και δεύτερος σκόρερ στα προκριματικά με εννιά γκολ, οπότε έχει ένα έξτρα κίνητρο για απόψε. Πάμε με το over 5,5 στο 2.35 της Fonbet, ενώ ανεβάζουμε αρκετά τον πήχη του ρίσκου με τη δεύτερη επιλογή από το συγκεκριμένο ματς, παίρνοντας το over 3,5 ημιχρόνου στο 4.65 από τη Novibet.

Πανίσχυρα φαβορί σε ιδανικές αποδόσειςΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Πανίσχυρα φαβορί σε ιδανικές αποδόσεις

Περισσότερα

Click to comment
SUPERLEAGUE 220 λεπτά ago

ΠΑΕ Διαγόρας: «Ο Ερασιτέχνης αποτελείται αποκλειστικά από 3 μέλη της Θύρας 6»

ΜΠΑΣΚΕΤ2 ώρες ago

Πρόβλημα με Στρους στους Καβαλίερς

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ3 ώρες ago

Από τις 2 έως τις 6 Απριλίου 2025 ο ΔΕΗ Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας 2025

SUPERLEAGUE5 ώρες ago

Λευκό απουσιολόγιο στα Σπάτα | Παρουσία Ριμπάλτα-Ηλιόπουλου η προπόνηση

SUPERLEAGUE 26 ώρες ago

“Μετακομίζει” στην Αθήνα ο Διαγόρας Ρόδου | Παραιτήθηκε ο Θωμάς Γράφας από τον πάγκο της ομάδας

ΜΠΑΣΚΕΤ8 ώρες ago

Εκτός προπόνησης ο Πετρούσεφ, αμφίβολος για το ματς με τη Ζάλγκιρις

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ9 ώρες ago

Ολυμπιακός και Εθνικός διεκδικούν τον πρώτο τίτλο της χρονιάς

SUPERLEAGUE11 ώρες ago

Ο Μπάλντοκ ήταν νεκρός τουλάχιστον πέντε ώρες πριν εντοπιστεί στην πισίνα

SUPERLEAGUE12 ώρες ago

Συλλυπητήρια της ΑΕΚ για τον θάνατο του Τζορτζ Μπάλντοκ

SUPERLEAGUE12 ώρες ago

Θρήνος στο Ελληνικό ποδόσφαιρο “έφυγε” ο Τζορτζ Μπάλντοκ

Trending