Connect with us
Advertisement

ΒΟΛΟΣ

Σοβαρότητα και… μέγεθος η διαφορά

Ο Αχιλλέας Μπέος αναφέρθηκε για την συνάντησή του με τον Ατζούν Ιλιτζαλί 

Σε ραδιοφωνική του παρέμβαση, ο Δήμαρχος της πόλης μας και Πρόεδρος της ΠΑΕ Βόλος κ. Αχιλλέας Μπέος, ρωτήθηκε για την έντονη φημολογία που αναπτύχθηκε σχετικά με την πώληση της ΠΑΕ, μετά την επίσκεψη του γνωστού Τούρκου επιχειρηματία Ατζούν Ιλιτζαλί στην πόλη μας, αλλά και στην συνάντηση που είχε ο ίδιος μαζί του.

Ο κ. Μπέος δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την επαφή που είχε με τον Τούρκο επιχειρηματία, ενώ όσον αφορά την ΠΑΕ, σχολίασε την διαφορά της με τις… άλλες, αφού ο Ατζούν Ιλιτζαλί βλέπει σ΄ αυτή σοβαρότητα και κύρος!!! 

“Δεν θέλω να σχολιάσω αυτά τα σενάρια. Σε λίγο χρονικό διάστημα, αν και εφόσον υπάρξουν εξελίξεις, θα τις μάθετε. Δείτε τη διαφορά όμως στη σοβαρότητα και στο μέγεθος. Ποιοι προσεγγίζουν το ένα σωματείο και ποιοι τα άλλα…” ήταν τα λόγια του Αχιλλέα Μπέου, που συνέχισε σχετικά με το θέμα λέγοντας ότι “…δεν θα διαψεύσω πως με τον Ατζούν και τους συνεργάτες του, δειπνήσαμε μαζί. Ήρθε με το learjet στην Αγχίαλο την Τρίτη το βράδυ, δειπνήσαμε μαζί του και τους συνεργάτες του και συζητήσαμε για το ενδιαφέρον μου να συμμετάσχω στο επόμενο survivor (χιουμοριστικά) αλλά μου είπε λόγω ηλικίας δεν γίνεται αλλά θα το εξετάσει γιατί θα ανέβει η θεαματικότητα.

Το ενδιαφέρον του κ. Ατζούν για την πόλη μας είναι πολλαπλό. Ενδιαφέρεται και εξετάζει πολλές επαγγελματικές δραστηριότητες στην πόλη. Χαίρομαι ιδιαίτερα που η πόλη του Βόλου κεντρίζει το ενδιαφέρον ενός επαγγελματία τέτοιου βεληνεκούς. Αυτές οι συναντήσεις έχουν να κάνουν με το καλό της πόλης, δεν είναι για το προσωπικό μου συμφέρον.

Πιστεύω πως μέρος αυτών που συζητήσαμε θα τα κάνει πράξει ο κ. Ατζούν σε μικρό χρονικό διάστημα και θα έχει ανάπτυξη η πόλη μου. Αυτός είναι ο Αχιλλέας Μπέος και αυτό εκτιμάει ο κόσμος και με εκλέγει Δήμαρχο για τρεις συνεχόμενες εκλογές”.

Δεν ξέρουμε τι θα συμβεί με την Βολιώτικη ομάδα, σίγουρα όμως ο Τούρκος επιχειρηματίας κάτι καλό ετοιμάζει για την πόλη  μας, από την στιγμή που “πιάστηκε στα δίχτυα” του Δημάρχου!!

Trending