Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ερυθρός Αστέρας προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Ολυμπιακός – Ερυθρός Αστέρας προγνωστικά και ανάλυση αγώνα από τη στήλη του Bet of the Day, όπως έχετε συνηθίσει στο koubanezos.gr.

Η αναμέτρηση Ολυμπιακός – Ερυθρός Αστέρας ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Πέμπτης. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day. Ολυμπιακός – Ερυθρός Αστέρας προγνωστικά

  • ΣΕΦ (14.980)
  • Επιστροφή Γιάννη Σφαιρόπουλου στο γήπεδο της ομάδας που πήγε δύο τελικούς (2015/2017)
  • Δύο διπλά έχει πανηγυρίσει ο Ερυθρός Αστέρας στις δύο τελευταίες του επισκέψεις στο Φάληρο.

Ρεπορτάζ Ολυμπιακός

Επέστρεψε… στις νίκες και ηρέμησε! Ο Ολυμπιακός επικράτησε της Μακάμπι στο Βελιγράδι και βρήκε ηρεμία στο βαθμολογικό κομμάτι, σβήνοντας την άδικη ήττα από την Μπασκόνια. Παράλληλα όμως ο Μπαρτζώκας είδε το απουσιολόγιο του να μεγαλώνει, με τον Γκος να μένει εκτός προπονήσεων για τέσσερις εβδομάδες ενώ ο Μιλουτίνοφ θα λείψει επίσης. Αναγκαία η νίκη, για να στρώσει η ψυχολογία ενώ υπάρχει έντονη μεταγραφολογία το τελευταίο διάστημα.

Stat attack: Under 80,5 πόντοι οι αντίπαλοι του σχεδόν σε όλα τα ματς.

Απουσίες: Εκτός οι Γκος και Μιλουτίνοφ.

Ρεπορτάζ Ερυθρός Αστέρας

Οι Σερβοί βρίσκουν ηρεμία και αυτό αποτυπώνεται στο παρκέ. Απέναντι στην Φενέρ έβγαλαν το καλύτερο τους ευατό και επικράτησαν με άνετο τρόπο. Το τελικό σκορ 87-56 το δείχνει αυτό αλλά ο Σφαιρόπουλος… είδε τέσσερις παίκτες του να μένουν εκτός. Ο Νέιπιερ έσπασε την μύτη του, τραυματίες επίσης οι Λάζιτς, Μπιέλιτσα και Χάνγκα. Κακή παράδοση εκτός έδρας, 0/4 έως τώρα και αναμένεται δύσκολη ατμόσφαιρα ξανά, ειδικά με τόσες απουσίες.

Stat attack: Κανένα διπλό φέτος σε τέσσερα ματς.

Απουσίες: Εκτός οι Λάζιτς, Νέιπιερ, Μπιέλιτσα και Χάνγκα.

Φενέρμπαχτσε - Παναθηναϊκός προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Ολυμπιακός – Ερυθρός Αστέρας προγνωστικά

Το ματς δεν προσφέρεται για σημεία. Αμφότερες έχουν απουσίες, το ματς δεν υπάρχει περίπτωση να ανοίξει. Επιλογή το under 155,5 στο 1.70 από την Interwetten.

Μονό
21:30

Ολυμπιακός – Ερυθρός Αστέρας

Under 155,5

1.70
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending