Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ουρουγουάη προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Αργεντινή – Ουρουγουάη προγνωστικά και ανάλυση αγώνα από τη στήλη του Bet of the Day, όπως έχετε συνηθίσει στο koubanezos.gr.

Η αναμέτρηση Αργεντινή – Ουρουγουάη ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Πέμπτης Ανάλυση και tips από το Bet of the Day. Αργεντινή – Ουρουγουάη προγνωστικά

  • «Αλμπέρτο Χοσέ Αρμάντο» (57.200), Μπουένος Άιρες.
  • Διαιτητής: Βίλμαρ Ρολντάν.
  • Στις 209 συνολικές αναμετρήσεις τους, η Αργεντινή έχει το προβάδισμα των νικών με απολογισμό 97-51-61.
  • Η Αργεντινή είναι αήττητη στα τελευταία οκτώ ματς της απέναντι στην Ουρουγουάη, μετρώντας πέντε νίκες και τρεις ισοπαλίες.
  • Εντός έδρας, η Αργεντινή έχει έξι νίκες και τρεις ισοπαλίες στα τελευταία εννιά ματς κόντρα στην Ουρουγουάη.
  • Σε έξι από τις τελευταίες επτά συναντήσεις τους επιβεβαιώθηκε το no goal.

Ρεπορτάζ Αργεντινή

Πέρασε εύκολα από το Περού και έκανε το 4/4 στα προκριματικά του Μουντιάλ η Αργεντινή. Με πρωταγωνιστή τον Μέσι, ο οποίος σκόραρε δύο φορές στο πρώτο ημίχρονο, η πρωταθλήτρια κόσμου επικράτησε με 2-0 και καθάρισε από τα πρώτα 45 λεπτά το παιχνίδι. Όγδοη συνεχόμενη νίκη σε επίσημα και φιλικά παιχνίδια για την «αλμπισελέστε», η οποία σε αυτό το διάστημα δεν έχει δεχτεί καν γκολ. Ασφαλώς και βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας του ομίλου με δώδεκα βαθμούς, στο +5 από τη δεύτερη, την τρίτη θέση και την τέταρτη θέση.

Stat attack: Μετρά μόλις μία ήττα στα τελευταία 51 ματς της.

Απουσίες: Πέρα από τον Λισάντρο Μαρτίνεζ δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών ο Σκαλόνι, ο οποίος δεν κάλεσε τους Κορέα, Γκαρνάτσο και Αλμάδα.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Ε. Μαρτίνεζ – Μολίνα, Ρομέρο, Οταμέντι, Ακούνια – Ντε Πολ, Φερνάντεζ, ΜακΆλιστερ – Μέσι, Ν. Γκονζάλεζ, Λ. Μαρτίνεζ.

Ρεπορτάζ Ουρουγουάη

Η πρώτη μεγάλη νίκη της Ουρουγουάης στην εποχή Μπιέλσα είναι γεγονός. Η «σελέστε» έκανε σπουδαία εμφάνιση και επικράτησε με 2-0 απέναντι στη Βραζιλία για να την πιάσει στους επτά βαθμούς και να ανέβει στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Ο Νούνιεζ έκανε το 1-0 στο 42’ με κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Μάξι Αραούχο. Με εξαίρεση το δοκάρι από εκτέλεση φάουλ του Ροντρίγκο στο 69’, οι Ουρουγουανοί δεν απειλήθηκαν ιδιαίτερα μέχρι το 2-0 του Ντε Λα Κρουζ στο 77ο λεπτό. Πλέον η Ουρουγουάη έχει την καλύτερη επίθεση της προκριματικής φάσης της Νότιας Αμερικής με οκτώ γκολ, και μετρά δύο νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα.

Stat attack: Έχει σκοράρει στα τελευταία εννιά παιχνίδια της.

Απουσίες: Εκτός αποστολής έμειναν οι Βεσίνο, Κόατες και Τορέιρα.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Ροτσέτ – Βαρέλα, Χιμένεζ, Ρ. Αραούχο, Ολιβέρα – Ουγκάρτε, Βαλβέρδε – Πελίστρι, Ντε Λα Κρουζ, Μ. Αραούχο – Νούνιεζ.

Φενέρμπαχτσε - Παναθηναϊκός προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Αργεντινή – Ουρουγουάη προγνωστικά

Σοβαρότατη παραμένει μετά το Μουντιάλ η Αργεντινή, φέρνοντας εις πέρας οποιαδήποτε αποστολή της ανατέθηκε μέχρι τώρα. Βέβαια, αντιμετώπισε ομάδες πιο αδύναμες από την Ουρουγουάη. Ο Μπιέλσα έφερε τη δική του ποδοσφαιρική… τρέλα στην «σελέστε» και μέχρι στιγμής αποδίδει. Δεν πρόκειται να κλειστεί πίσω απόψε, αλλά ούτε θα παίξει και τελείως ανοιχτά. Δεδομένης και της τακτικής αντιμετώπισης που έχει συνήθως η ομάδα του Σκαλόνι, πάμε με τα 2-3 γκολ στο 1.90 της Interwetten.

Περισσότερα

Click to comment

Trending