Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Τσεχία προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Πολωνία – Τσεχία προγνωστικά και ανάλυση αγώνα από τη στήλη του Bet of the Day, όπως έχετε συνηθίσει στο koubanezos.gr.

Η αναμέτρηση Πολωνία – Τσεχία ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Παρασκευής. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day. Πολωνία – Τσεχία προγνωστικά

  • «Εθνικό Στάδιο Βαρσοβίας» (58.580), Βαρσοβία.
  • Διαιτητής: Ντανιέλε Ορσάτο.
  • Πρώτος γύρος: Τσεχία – Πολωνία 3-1.
  • Πέντε νίκες μετρά η Τσεχία και τέσσερις η Πολωνία στις εννιά αναμετρήσεις τους συνολικά.
  • Σε επίσημους αγώνες η Τσεχία έχει το προβάδισμα με τρεις νίκες έναντι μίας της Πολωνίας.
  • Σε πέντε από τα εννιά μεταξύ τους ματς επιβεβαιώθηκε το goal/goal & over 2,5.

Ρεπορτάζ Πολωνία

Ένας Πρόμπιερζ δεν μπόρεσε να φέρει την άνοιξη, καθώς η Πολωνία υπέπεσε σε νέα τεράστια γκέλα και πλέον κινδυνεύει σοβαρά να μείνει εκτός Euro. Ούτε στην έδρα της κατάφερε να κερδίσει τη Μολδαβία, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 1-1. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν κόντρα στη ροή του αγώνα, με γκολ του Νικολαέσκου στο 26’, για να δεχτούν την ισοφάριση στο 53’ από τον Σφιντέρσκι. Παρά την καθολική υπεροχή της Πολωνίας (21-4 τελικές, 65%-35% κατοχή μπάλας), η ισοπαλία παρέμεινε μέχρι το τέλος και οι «αετοί» έφτασαν τους δέκα βαθμούς μετά από επτά ματς. Έναν βαθμό παραπάνω με ένα ματς λιγότερο έχει η αποψινή τους αντίπαλος, η οποία βρίσκεται στη δεύτερη θέση. Επομένως η νίκη είναι μονόδρομος σήμερα.

Stat attack: Μετρά επτά συνεχόμενα under 2,5 σε εντός έδρας αναμετρήσεις.

Απουσίες: Εκτός έμειναν λόγω τραυματισμού οι Κας, Τζίτζεκ και Πιατκόφσκι, ενώ ο Πρόμπιερζ δεν κάλεσε τους Μίλικ, Πιόντεκ, Μπερεζίνσκι και Καμίνσκι.

Πιθανή ενδεκάδα (3-5-2): Σέζνι – Κετζιόρα, Πέντα, Κίβιορ – Φρανκόφσκι, Ζιελίνσκι, Ν. Σιμάνσκι, Σ. Σιμάνσκι, Ζαλέφσκι – Λεβαντόφσκι, Σφιντέρσκι.

Ρεπορτάζ Τσεχία

Επανόρθωσε μετά την συντριβή από την Αλβανία και έκανε το καθήκον της κόντρα στα Νησιά Φερόε, κερδίζοντας με 1-0. Μπορεί να μην έπεισε με την απόδοσή της και το σκορ να μη την τιμά, όμως τουλάχιστον πήρε σημαντικό τρίποντο που της δίνει προβάδισμα για την πρόκριση. Με 29 τελικές τελείωσε το ματς η Τσεχία, η οποία χρειάστηκε πέναλτι του Σούτσεκ στο 76’ για να πάρει τη νίκη απέναντι στην πιο αδύναμη ομάδα του ομίλου. Παραδόξως, στο πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ καλύτερη απ’ ό,τι στο δεύτερο, καταγράφοντας 23 τελικές έναντι μόλις έξι. Με αυτή τη νίκη η ομάδα του Σίλχαβι ανέβηκε στη δεύτερη θέση, με έντεκα βαθμούς μετά από έξι αναμετρήσεις. Ένας βαθμός της αρκεί απόψε για να εξασφαλίσει και μαθηματικά την πρόκριση στα τελικά του Euro.

Stat attack: Σε πέντε από τα τελευταία επτά εκτός έδρας ματς της σημειώθηκαν over 2,5 γκολ.

Απουσίες: Δεν κλήθηκαν λόγω τραυματισμού οι Παβλένκα και Κρεϊτσί, ενώ ξεχωρίζουν οι απουσίες των Μπαράκ και Σικ από τις επιλογές του Σίλχαβι.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Μαντούς – Τσουφάλ, Χόλες, Μπράμπετς, Τζούρασεκ – Σούτσεκ, Κραλ – Τσέρνι, Λινγκρ, Χλόζεκ – Τσβαντσάρα.

Φενέρμπαχτσε - Παναθηναϊκός προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Πολωνία – Τσεχία προγνωστικά

Δε λέει να σηκώσει κεφάλι η Πολωνία μετά το Μουντιάλ. Ο Σάντος απέτυχε κι ο Πρόμπιερζ κινδυνεύει να πάρει μέρος της ευθύνης μετά από τρία μόλις ματς. Οι απουσίες κάνουν δυσκολότερο το έργο της απέναντι σε μια Τσεχία που παρότι δεν έπεισε στην προηγούμενη διακοπή, παραμένει σοβαρή. Επτά σερί προκρίσεις σε Euro έχουν οι Τσέχοι, οπότε ο παράγοντας εμπειρία μπαίνει κι αυτός στην εξίσωση. Τους βολεύει η ισοπαλία και μπορούν να την πάρουν στη Βαρσοβία, επιβεβαιώνοντας το 3.00 της Interwetten.

Περισσότερα

Click to comment

Trending