Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Με τρεις επιλογές πάνω από 2.30! #Loverdose

Ο #Loverdose θέλει να εκμεταλλευτεί τα όρια που προσαρμόστηκαν σε χαμηλά επίπεδα από την απουσία του Φοξ.

Καλησπέρα NBAερς! Τέταρτη αγωνιστική του In Season Tournament σήμερα με έντεκα αναμετρήσεις. Στις τρεις προηγούμενες κλείσαμε με μεγάλο κέρδος. Στόχος μας είναι να διευρύνουμε αυτό το απόλυτο σερί. Η αναμέτρηση που επιλέγω να εστιάσω σήμερα έρχεται από το αγαπημένο μου γκρουπ, το West Group C. Και δεν είναι άλλη από αυτή ανάμεσα σε Σαν Αντόνιο Σπερς και Σακραμέντο Κινγκς. Ακολουθούν τα σημερινά προγνωστικά NBA.

Προγνωστικά NBA: Σαν Αντόνιο Σπερς – Σακραμέντο Κινγκς

Σαν Αντόνιο Σπερς

Το ξεκίνημα της σεζόν για τα «σπιρούνια» μπορεί να μην είναι το ιδανικό, άλλα δημιουργεί πολλές προσδοκίες για το μέλλον. Αρκετές μονάδες τους αποδίδουν σε υψηλά στάνταρ για την ηλικία και την εμπειρία τους. Μόλις η ομάδα αναπτύξει χημεία, πιστεύω πως θα δούμε ωραίο μπάσκετ και θετικά αποτελέσματα. Οι Σπερς δέχονται 124,1 πόντους ανά αγώνα, τους περισσότερους σε ολόκληρο το NBA. Ενώ ταυτόχρονα έχουν και το χειρότερο net rating, -13,5. Σε αυτό παίζει σημαντικό ρόλο η περιφερειακή τους άμυνα, που είναι η δεύτερη χειρότερη στη λίγκα. Αφού δέχονται 15,3 τρίποντα ανά αγώνα, με τους αντιπάλους τους να σουτάρουν με ποσοστό 40,3%.

Μια κατηγορία στην οποία διαπρέπουν είναι αυτή των κοψιμάτων, με την ομάδα του Σαν Αντόνιο να φιγουράρει στην τέταρτη θέση. Οι πιτσιρικάδες του κόουτς Ποπ, «σβήνουν τα φώτα» των αντιπάλων τους 6,2 φορές ανά αγώνα. Σε αυτό συμβάλλει τα μέγιστα ο Βίκτορ Γουεμπανιάμα, αφού με 2,4 κοψίματα αγώνα, είναι τρίτος στη σχετική λίστα.

Σακραμέντο Κινγκς

Οι Κινγκς μέχρι σήμερα είναι δύο εντελώς διαφορετικές ομάδες. Οι καλοί Κινγκς με τον Ντε’Άαρον Φοξ, που έχουν σκορ 4-1 και οι κακοί χωρίς των Φοξ που έχουν 2-3. Δεν παίζουν ρόλο μόνο οι νίκες, άλλα κυρίως η συνολική εικόνα της ομάδας όταν λείπει ο 25χρονος γκαρντ. Χωρίς εκείνον το Σακραμέντο δεν βρίσκει εύκολους πόντους και δείχνει σαν μία ομάδα χωρίς φαντασία και δημιουργικότητα. Στο αποψινό παιχνίδι ο Φοξ θα είναι για πρώτη φορά διαθέσιμος για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του, χωρίς περιορισμένο χρόνο συμμετοχής. Στη σημερινή ανάλυση, θα λάβω υπόψη τα στατιστικά της ομάδας μόνο για τις πέντε αναμετρήσεις που ο Μάικ Μπράουν τον έχει στη διάθεση του.

Όπως ανέφερα και νωρίτερα σε αυτούς τους πέντε αγώνες, οι Κινγκς κέρδισαν τους τέσσερις. Σε αυτές τις αναμετρήσεις σκοράρουν 126,6 πόντους ανά αγώνα, δηλαδή τους περισσότερους στον NBA, ενώ μόλις μία φορά δεν ξεπέρασαν τους 125. Με το net rating τους σε αυτό το διάστημα να είναι -9,6. Οι Κινγκς με τον Φοξ στο δυναμικό τους πετυχαίνουν 16,8 τρίποντα ανά αγώνα, με ποσοστό ευστοχίας 37,3. Δηλαδή έχουν τη δεύτερη καλύτερη επίδοση, πίσω από τους Μάβερικς.

Προγνωστικά NBA 18/11/23

Οι Κινγκς έχουν σήμερα μία πολύ καλή ευκαιρία για να κάνουν το 2-0 στο In Season Tournament. Ο Φοξ δεν είναι απλά ο πιο παραγωγικός παίκτης της ομάδας, είναι και αυτός που κάνει τους πάντες γύρω του να αποδίδουν καλύτερα. Θεωρώ πως θα δούμε ένα παιχνίδι με το δείκτη του σκορ να πηγαίνει ψηλά και τους Σακραμέντο Κινγκς να βγαίνουν νικητές με σχετική ευκολία.

  • Πρώτη μου επιλογή η νίκη των Σακραμέντο Κίνγκς με χάντικαπ -9,5 πόντων, σε απόδοση 2.30 στην PameStoixima.
  • Παραμένω στις αγορές ομαδικών πόντων, με το over 124,5 πόντων των Σακραμέντο Κινγκς σε απόδοση 2.45 στη Bwin.
  • Συνεχίζω με το τελευταίο ομαδικό, που είναι τα over 14,5 τρίποντα για τους Σακραμέντο Κινγκς σε απόδοση 1.80 στη Stoiximan.
  • Φέτος ο Φοξ σε 7,8 προσπάθειες πίσω από τη γραμμή, σουτάρει με 35,9%. Πέτυχε τρία ή περισσότερα τρίποντα σε 3/5 συμμετοχές του, απέναντι σε πολύ καλύτερες άμυνες. Επιλέγω λοιπόν για τον Ντε’Άαρον Φοξ το over 2,5 τρίποντα σε απόδοση 1.90 στη Stoiximan.
  • Ο Μπαρνς στα πένετε παιχνίδια μαζί με τον Φοξ, έχει μοιράσει τέσσερις φορές δύο ή περισσότερες ασιστ. Βρίσκω αξία στις over 1,5 ασίστ του Χάρισον Μπαρνς σε απόδοση 2.50 στη Stoiximan.
  • Η τελευταία μου επιλογή έρχεται από τους Σπερς και τον «Γουέμπι». Δεν είναι άλλη από τα over 1,5 κοψίματα του Βίκτορ Γουεμπανιάμα σε απόδοση 1.70 στη Stoiximan.

Με τρεις επιλογές πάνω από 2.30!ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Με τρεις επιλογές πάνω από 2.30!

Περισσότερα

Click to comment

Trending