Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Μακροχρόνια: Ένα θαύμα περιμένω #Blackbird

Μακροχρόνια

Μακροχρόνια: Διακοπή λόγω εθνικών και ο #Blackbird πιστός στο ραντεβού με τα μακροχρόνια κυνηγάει το 17αρι.

Καλημερίζω τους απανταχού στοιχηματίες. Τρίτη διακοπή λόγω των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων και είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για λίγα μακροχρόνια ακόμα.

Μακροχρόνια: Δείχνει να μπορεί και θα το παλέψει

Ας ξεκινήσουμε από τα δικά μας αρχικά στον μαγικό κόσμο της Stoiximan Super League. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει φέτος η μέχρι τώρα πορεία της Λαμίας στο πρωτάθλημα. Με τον Λεωνίδα Βόκολο στον πάγκο από πέρσι, έναν καλό μεταγραφικό σχεδιασμό, επένδυσε σε μεταγραφές και μαζί με μέρος του περσινού της κορμού έχει μια αρκετά αξιόλογη ομάδα. Βρίσκεται στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα και όπως είναι φυσιολογικό, οι στόχοι αναπροσαρμόστηκαν, τουλάχιστον με τα έως τώρα δεδομένα. Αρκετά σκληροτράχηλη ομάδα, κυρίως στην έδρα της, όπου έχει μόλις μια ήττα και αυτή από τον Παναθηναϊκό στα τελευταία λεπτά.

Ιδιαίτερη μνεία αξίζει να κάνουμε για την επίθεση που είναι το μεγάλο ατού της ομάδας του Βόκολου. Οι Λονγκό, Ακούνια, Τόσιτς, Τζαγκόεφ, Σλίβκα, Τσιλούλη, Τσιλιανίδη Μαρτίνεθ και Καρλίτος είναι λύσεις ποιοτικές που προσφέρουν. Μια ομάδα με ένα αξιόλογο ρόστερ, το οποίο έχει ομοιογένεια, τον προπονητή να παίρνει αυτό που θέλει από τους παίχτες του. Εκμεταλλεύεται την έδρα της και δεν είναι υπερβολικό να πούμε πως είναι η πιο σταθερή ομάδα του πρωταθλήματος μετά τους πέντε πρώτους.

Σε απόδοση 4.50 βρίσκουμε το να μπει η Λαμία στην εξάδα. Μια επιλογή με ρίσκο και αξία καθώς εμπνέει εμπιστοσύνη ως τώρα.

17αρι ο «Αίαντας»

Η επόμενη επιλογή είναι στο oλλανδικό πρωτάθλημα και αφορά τον Άγιαξ. Δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοια ξεκινήματα ο «Αίαντας». Ωστόσο δείχνει σημάδια ανάκαμψης, έχει ξεφύγει από την ζώνη του υποβιβασμού, ωστόσο έχει πολύ δρόμο να διανύσει, ώστε να επιστρέψει στα ψηλά στρώματα της βαθμολογίας. Πιστεύω πως θα βρει τρόπο να κάνει το σερί που χρειάζεται και με λίγη τύχη, καθώς δεν είναι 100% στο χέρι του θα τερματίσει ψηλότερα από ότι τον συναντάμε. Να τερματίσει στην πρώτη τριάδα το βρίσκουμε σε απόδοση 17.00 στην Novibet. Είναι δύσκολο και τονίζω πως είναι fun bet.

Ένα θαύμα περιμένωΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Ένα θαύμα περιμένω

Μακροχρόνιο

Stoiximan Super League: Να τερματίσει στους πρώτους 6

Λαμία

4.50
BET: 10 units
Fun Bet Μακροχρόνιο

Eredivisie: Να τερματίσει στους πρώτους 3

Άγιαξ

17.00
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending