Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Με Γαλλικά ειδικά έως 7.00 #Mertzanidis

Με Γαλλικά ειδικά έως 7.00

Προγνωστικά στοιχήματος με δύο δυνατές δυάδες από τα προκριματικά αλλά και από την μακρινή Βραζιλία έχει ο #Mertzanidis

Καλημέρα σε όλους τους αναγνώστες, επιστρέφουμε μετά από σχεδόν μία εβδομάδα όπου κάναμε χαμό στο ντέρμπι του Ρίο αφού Φλαμένγκο και Φλουμινένσε δέχτηκαν αμφότερες από μία κόκκινη και εμείς πληρωθήκαμε όλα μας τα δελτία ακόμα και το 17άρι. Βρισκόμαστε στην εβδομάδα των εθνικών ομάδων και όπως πάντα πηγαίνουμε επιφυλακτικά. Πάμε να δούμε τα σημερινά μας προγνωστικά.

Τα προγνωστικά

  • Ξεκινάμε με τους Γάλλους, οι οποίοι θα υποδεχτούν το Γιβραλτάρ στην Νίκαια. Το απόλυτο έχει κάνει μέχρι στιγμής η ομάδα του Ντεσάμπς και θα προσπαθήσει να κάνεις το 2/2 στις τελευταίες αγωνιστικές για να ισοφαρίσει το ρεκόρ του 2004 και του 1992 όπου πέρασε στην κύρια φάση μόνο με νίκες. Χαοτικές οι διαφορές στις δύο ομάδες για αυτό θα πάρω τα σουτ του Εμπαπέ και κάποια ειδικά παικτών.

  • Συνεχίζουμε με τα προκριματικά αφού η Λευκορωσία θα φιλοξενήσει την Ανδόρα. Αδιάφορο παιχνίδι αφού και οι δύο ομάδες είναι αποκλεισμένες αλλά οι γηπεδούχοι παρουσιάζουν θετική εικόνα αφού μετράνε μία ήττα στα τελευταία πέντε παιχνίδια. Πιστεύω θα βγούνε νικητές οι Λευκορώσοι αφού βρίσκονται σε καλύτερο φεγγάρι από την Ανδόρα, η οποία όπως όλα δείχνουν θα φύγει από την διοργάνωση χωρίς νίκη.

  • Πηγαίνουμε εκτός Ευρώπης στην μακρινή και αγαπημένη Βραζιλία και συγκεκριμένα στην δεύτερη κατηγορία αφού η Κρισιούμα θα υποδεχτεί την Μποταφόγκο ΣΠ. Δύο αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος και οι γηπεδούχοι βρίσκονται μία ανάσα από την μεγάλη κατηγορία. Δεν χωράνε περιθώρια ήττας πόσο μάλλον και ισοπαλίας αφού τέσσερις ομάδες είναι στον πόντο και παλεύουν για τρεις θέσεις. Αναμένω πτώση στον άσο αφού το παιχνίδι είναι must win.

  • Τέλος θα κλείσουμε με ακόμα ένα σημείο από την Βραζιλία και συγκεκριμένα από τον αγώνα ΒιτόριαΣπορ Ρεσίφε. Οι γηπεδούχοι στέφθηκαν πρωταθλητές και πανηγυρίσανε την άνοδο αλλά οι φιλοξενούμενοι αυτοκτονήσανε τις τελευταίες τρεις αγωνιστικές αφού δεν πήρανε καμία νίκη με αποτέλεσμα να βρίσκονται αυτήν την στιγμή εκτός τετράδας και εκτός ανόδου. Θα είναι μεγάλο το στραπάτσο εάν δεν ανέβει η Ρεσίφε για αυτό θα πάω μαζί τους στην διπλή ευκαιρία μιας και το κίνητρο πλέον είναι μονόπλευρο ενώ αναμένω και ροτέισον από τους γηπεδούχους.

Τι παίζουμε σήμερα

Δυάδα απόδοσης 2.40
19:00

Λευκορωσία – Ανδόρα

1

1.60
22:00

Βιτόρια – Σπορ Ρεσίφε

Χ2 Δ.Ε

1.50
BET: 20 units
Δυάδα απόδοσης 2.32
21:45

Γαλλία – Γιβραλτάρ

Over 3,5 & no goal

1.55
22:00

Κρισιούμα – Μποταφόγκο ΣΠ

1

1.50
BET: 35 units
Ειδικά
21:45

Γαλλία – Γιβραλτάρ

Νικητής φάουλ Γιβραλτάρ

2.65
BET: 40 units
Ειδικά παικτών
21:45

Γαλλία – Γιβραλτάρ

Εμπαπέ over 4,5 σουτ στον στόχο

1.70
BET: 25 units
Ειδικά παικτών
21:45

Γαλλία – Γιβραλτάρ

Γκολ Ζαϊρε-Εμέρι

3.00
BET: 10 units
Fun bet
21:45

Γαλλία – Γιβραλτάρ

Γκολ Εμπαπέ με προσπάθεια εκτός περιοχής

7.00
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending