Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Με τους δυνατούς μέχρι το 2.70 #Bats

Άλλη μια μέρα προκριματικών, άλλη μια στήλη για τον #Bats που μεταξύ άλλων, ασχολείται και με τον όμιλο της εθνικής.

Περιορισμένο φαίνεται με την πρώτη ματιά το πρόγραμμα του Σαββάτου, όμως στην πραγματικότητα έχει πολύ… ζουμί. Πάμε να δούμε τα σημερινά προγνωστικά.

Προγνωστικά: Λετονία – Κροατία

Την ουραγό Λετονία αντιμετωπίζει η Κροατία, η οποία έχει μπει σε μπελάδες όσον αφορά την πρόκριση στο Euro 2024. Οι απανωτές ήττες από Τουρκία και Ουαλία όχι μόνο την αποκαθήλωσαν από την κορυφή, αλλά την έριξαν στην τρίτη θέση. Η ισοβαθμία με την Ουαλία δεν την συμφέρει και πιθανώς θε βρεθεί να την κυνηγάει βαθμολογικά όταν μπει στον αγωνιστικό χώρο, αφού το ματς των Ουαλών με την Αρμενία θα έχει ήδη τελειώσει.

Η εμπειρία κι η ποιότητα της ομάδας του Ντάλιτς είναι πολύ μεγάλες για να μείνει εκτός από μια αρκετά υποδεέστερη ομάδα. Σήμερα έχει την ευκαιρία όχι μόνο για το τρίποντο, αλλά και για ξέσπασμα απέναντι στο πιο αδύναμο σύνολο του ομίλου. Θα πάμε με το over 2,5 της Κροατίας στο 1.90 της Fonbet.

Ελβετία – Κόσοβο

Σε έναν όμιλο που φαινόταν πως θα έπαιρνε την πρωτιά από νωρίς, η Ελβετία εξακολουθεί να μην έχει κλειδώσει την πρόκριση. Σήμερα έχει την τέλεια ευκαιρία να το πραγματοποιήσει, εντός έδρας απέναντι στο πιο αδύναμο Κόσοβο. Κόντρα στο Ισραήλ η ομάδα του Γιακίν δεν έπεισε και συμβιβάστηκε με την ισοπαλία, όμως μπροστά στο κοινό της συνήθως παρουσιάζει καλύτερο πρόσωπο. Οι φιλοξενούμενοι από την άλλη, έχουν μόνο μαθηματικές ελπίδες για να προκριθούν. Στο «Σεντ-Γιάκομπ Παρκ» βλέπουμε συνήθως ανοιχτά παιχνίδια, το ίδιο περιμένουμε και απόψε. Άσος και over 2,5 η επιλογή μας, 1.90 πληρώνει στη Novibet.

Προγνωστικά: Γαλλία – Γιβραλτάρ

Έχει περάσει εδώ και καιρό στο Euro η Γαλλία, η οποία μετρά μόνο νίκες στον δεύτερο όμιλο. Απόψε δίνει το ευκολότερο παιχνίδι της, απέναντι στο άσημο Γιβραλτάρ. Στο πρώτο ματς έκανε αγγαρεία και κέρδισε με 3-0, απόψε μπροστά στο κοινό της περιμένουμε μια πιο ενθουσιώδη εμφάνιση. Στην επίθεση δε λείπουν τα μεγάλα ονόματα για τον Ντεσάν, οπότε όσο χαλαροί κι αν είναι οι «μπλε» θα έχουν και πάλι ένα τρομερά υψηλό επίπεδο. Από νωρίς θα προσπαθήσουν να τελειώσουν τη δουλειά, οπότε το over 2,5 της Γαλλίας στο πρώτο ημίχρονο έχει αξία, στο 1.99 της WinMasters.

Ολλανδία – Ιρλανδία

Στο άλλο ματς του ομίλου, η Ολλανδία αντιμετωπίζει την Ιρλανδία στο Άμστερνταμ. Μετά την πύρρειο νίκη στην «ΟΠΑΠ Αρένα», οι Ολλανδοί έχουν την ευκαιρία να εξασφαλίσουν και μαθηματικά την πρόκριση στο Euro της Γερμανίας απόψε. Κόντρα στην πολύ κατώτερη και αδιάφορη Ιρλανδία, η οποία θα παίξει μόνο για το γόητρο, περιμένουμε η ομάδα του Κούμαν να πάρει επιβλητική νίκη. Το over 2,5 των «οράνιε» πληρώνει 2.15 στη Fonbet.

Ένα από τα αστέρια της Ολλανδίας είναι ο 20χρονος Τσάβι Σίμονς, ο οποίος διανύει εξαιρετική σεζόν φέτος. Είναι πρώτος σε ασίστ στην Bundesliga με επτά, αλλά και πρώτος μαζί με τον Πέδρο Νέτο της Γουλβς στα πέντε κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης. Ο Κούμαν τον εμπιστεύεται και θα του δώσει φανέλα βασικού, οπότε περιμένουμε κι ο ίδιος να του ανταποδώσει την εμπιστοσύνη. Θα επιλέξουμε να δώσει ασίστ στο 2.70 της WinMasters.

Με τους δυνατούς μέχρι το 2.70ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Με τους δυνατούς μέχρι το 2.70

Περισσότερα

Click to comment

Trending