Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Σούπερ ειδικό στο 1.95 #Fidel

ψαγμένα προγνωστικά

Σούπερ ειδικό σημείο από την αναμέτρηση Γαλλία – Γιβραλτάρ εντόπισε ο #Fidel και αποφασίζει να ποντάρει στο 1.95.

Καλημέρα σε όλο το κοινό του koubanezos.gr. Συνέχεια εθνικών ομάδων, στην τελευταία αν μη τι άλλο διακοπή για τις υποχρεώσεις τους μέχρι τον επόμενο Μάρτιο. Είπαμε, δυσκολευόμαστε κάπως να βρούμε ευκαιρίες για τα ψαγμένα προγνωστικά της στήλης, αλλά δουλειά μας είναι να βρούμε. Όπως και έγινε!

Απόψε, θα σταθώ στην αναμέτρηση της Γαλλίας απέναντι στο Γιβραλτάρ. Είναι κάτι σαν το χθεσινό Αγγλία – Μάλτα. Τις δύο ομάδες τις χωρίζει ένα πραγματικό… χάος σε όλα τα επίπεδα, κάτι που περιμένω να φανεί και στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Ντεσάν, ακόμη και την U19 δεν χρησιμοποιήσει απέναντι στους ημιεπαγγελματίες του Γιβραλτάρ, θα πετύχει το στόχο του. Ποιος είναι αυτός; Σκορ και θέαμα για όσους πληρώσουν εισιτήριο ή και γι’ αυτούς που θα κάτσουν στον καναπέ. Φυσικά, ο έμπειρος Γάλλος κόουτς δεν θα παρατάξει την U19, αλλά τους βασικούς, οπότε αποφάσισα να κρατήσω ένα ενδιαφέρον ειδικό σημείο.

Περιμένω τις over 9,5 προσπάθειες στην εστία για τη Γαλλία σε απόδοση 1.95 από τον Stoiximan. Εύκολα πιστεύω θα το επιβεβαιώσουν, δεν θα δυσκολευτούν, θα δοκιμάσουν τα πόδια τους και πιθανώς να κερδίσουν με 6-7 γκολ.

Σούπερ ειδικό στο 1.95ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Σούπερ ειδικό στο 1.95

Υ.Γ.: Με βρίσκετε και στο προσωπικό κανάλι μου στο telegram. Για έξτρα ψαγμένα προγνωστικά & live προτάσεις. Σας περιμένω όλους εκεί, για να έχετε ακόμη μεγαλύτερο κέρδος.

Μονό
21:45

Γαλλία – Γιβραλτάρ

Γαλλία over 9,5 προσπάθειες στην εστία

1.95
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending