Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Μαυροβούνιο προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Ουγγαρία – Μαυροβούνιο προγνωστικά και ανάλυση αγώνα από τη στήλη του Bet of the Day, όπως έχετε συνηθίσει στο koubanezos.gr.

Η αναμέτρηση Ουγγαρία – Μαυροβούνιο ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Κυριακής. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day. Ουγγαρία – Μαυροβούνιο προγνωστικά 

  • «Πούσκας Αρένα» (67.215), Βουδαπέστη.
  • Διαιτητής: Ντάνι Μάκελι.
  • Πρώτος γύρος: Μαυροβούνιο – Ουγγαρία 0-0.
  • Στις τέσσερις προηγούμενες αναμετρήσεις του Μαυροβούνιο δεν ηττήθηκε ποτέ, μετρώντας δύο νίκες και δύο ισοπαλίες.
  • Σε τρία από αυτά τα παιχνίδια επιβεβαιώθηκε το goal/goal & over 2,5.

Ρεπορτάζ Ουγγαρία

Έκανε τα εύκολα δύσκολα, αλλά τελικά εξασφάλισε το εισιτήριο για τα τελικά του Euro παίρνοντας ισοπαλία μέσα στη Βουλγαρία. Με γκολ του Άνταμ στο 10’ η Ουγγαρία πήρε προβάδισμα στην Σόφια, όμως οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 24’ με την πρώτη τους τελική. Ο Άντοφ αποβλήθηκε στο 36’ για τη Βουλγαρία, όμως κι οι Ούγγροι έμειναν με δέκα όταν ο Κερκέζ είδε δεύτερη κίτρινη στο 57’. Κόντρα στη ροή του αγώνα ο Ντεσπόντοφ κέρδισε πέναλτι και ευστόχησε από τη βούλα στο 78’ για να δώσει προβάδισμα στη Βουλγαρία. Τελικά, η ομάδα του Ρόσι έσωσε την ισοπαλία χάρη σε αυτογκόλ του Πέτκοφ στο έβδομο λεπτό των καθυστερήσεων. Έτσι, βρίσκεται και μαθηματικά στο Euro της Γερμανίας, οπότε είναι αδιάφορη σήμερα.

Stat attack: Είναι αήττητη στα τελευταία έντεκα παιχνίδια.

Απουσίες: Πέρα από τις γνωστές απουσίες (Σάλαϊ, Ορμπάν, Φιόλα, Κλεϊνχέισλερ), εκτός θα μείνει κι ο τιμωρημένος Κερκέζ.

Πιθανή ενδεκάδα (3-5-2): Ντιμπούζ – Μπάλοχ, Λανγκ, Α. Ζάλαϊ – Νέγκο, Α. Νατζ, Στάιλς, Ζόμποσλαϊ, Ζ. Νατζ – Άνταμ, Νέμεθ.

Ρεπορτάζ Μαυροβούνιο

Έπαιξε όπως έπρεπε και πήρε τη νίκη με 2-0 κόντρα στη Λιθουανία, για να διατηρήσει ελπίδες πρόκρισης. Με πρωταγωνιστή τον Γιόβετιτς, που έδωσε ασίστ για το γκολ του Κουτς στο 3’ και σκόραρε στο 48’, το Μαυροβούνιο πέτυχε μια άνετη επικράτηση και έφτασε τους έντεκα βαθμούς. Για να πάρει τη δεύτερη θέση χρειάζεται να επιβεβαιωθεί ένα και μόνο σενάριο: το Μαυροβούνιο να κερδίσει μέσα στην Ουγγαρία, και την ίδια ώρα η Σερβία να ηττηθεί εντός έδρας από τη Βουλγαρία. Κάτι πολύ δύσκολο φυσικά, που σημαίνει πως η τύχη της ομάδας του Ραντούλοβιτς δε βρίσκεται αποκλειστικά στα χέρια της.

Stat attack: Σε πέντε από τα τελευταία έξι ματς επιβεβαιώθηκε το goal/goal & over 2,5.

Απουσίες: Εξαρχής δεν είχαν κληθεί λόγω τραυματισμού οι Μάρουσιτς, Πέτκοβιτς και Μουγκόσα.

Πιθανή ενδεκάδα (4-4-2): Μιγιάτοβιτς – Βέσοβιτς, Σάβιτς, Τομάσεβιτς, Ραντούνοβιτς – Όσμαγιτς, Κουτς, Γιάνκοβιτς, Καμάι – Γιόβετιτς, Κρίστοβιτς.

Φενέρμπαχτσε - Παναθηναϊκός προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Ουγγαρία – Μαυροβούνιο προγνωστικά

Μονόπλευρο το ενδιαφέρον βαθμολογικά, όσο κι αν οι Μαυροβούνιοι έχουν ελάχιστες ελπίδες για να προκριθούν. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως η Ουγγαρία θα κάτσει να χάσει. Έχει το κίνητρο να διευρύνει το αήττητο σερί της στα δώδεκα παιχνίδια. Αμφότερες σκοράρουν αρκετά και δέχονται εύκολα γκολ τον τελευταίο καιρό, οπότε αξίζει να πάρουμε το goal/goal στο 1.95 της Interwetten.

Περισσότερα

Click to comment

Trending