Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Έδρες των φαβορί, με πολλά γκολ #TheMagician

Προγνωστικά Κυριακής από τον #TheMagician, με αποδόσεις από 2.80 έως 3.74, από τα προκριματικά του EURO 2024.

Καλημέρα σας. Τα τελευταία εισιτήρια ψάχνουν τους κατόχους, ενώ οι χώρες που έχουν ήδη προκριθεί ψάχνουν και λίγο το θέαμα. Πάμε να δούμε τα σημερινά προγνωστικά μας.

Προγνωστικά: Τελευταία ζαριά

Ξεκινάμε τα προγνωστικά μας από το παιχνίδι Ουγγαρία – Μαυροβούνιο. Πρώτοι και αήττητοι οι γηπεδούχοι, έκλεισαν θέση στο EURO 2024, με την ισοπαλία (2-2) απέναντι στην Βουλγαρία, ισοφαρίζοντας στο 90+7′. Γιορτή στην Βουδαπέστη, αναμένω οι παίχτες του 59χρονου Ιταλού προπονητή Μάρκο Ρόσι, να μην αδιαφορήσουν, αλλά να μην βάλουν και τα πόδια τους στην φωτιά, μίας και ο στόχος έχει επιτευχθεί.

Οι φιλοξενούμενοι είναι στην τρίτη θέση με έντεκα βαθμούς, δύο πίσω από την Σερβία. Τελευταία αγωνιστική και το Μαυροβούνιο χρειάζεται νίκη και ήττα της Σερβίας, ώστε να φθάσει στην πρόκριση. Πολύ δύσκολα να γίνει πράξη το τελευταίο σενάριο, αλλά θα κυνηγήσουν τις ελάχιστες ελπίδες που υπάρχουν.

Σημείο: Χαλάρωσε η Ουγγαρία στα τελευταία ματς, έχοντας τέσσερα σερί goal. Τελευταίο χαρτί για το Μαυροβούνιο. Κρατάμε το goal/goal ή over 2,5 με απόδοση 1.70 στην Stoiximan.

Μονόπλευρο το ενδιαφέρον

Εάν δεν ηττηθεί η Σερβία σήμερα από την Βουλγαρία, κλείνει εισιτήριο για Γερμανία. Φυσικά δεν πρόκειται να παίξει για την ισοπαλία, αλλά θα πάει για την νίκη. Έχει σκοράρει σε όλα τα παιχνίδια του ομίλου, αλλά αμυντικά προβλήματα της στέρησαν πολύτιμους βαθμούς. Χωρίς νίκη η Βουλγαρία στον όμιλο, με τρεις βαθμούς σε επτά αγώνες είναι στην τελευταία θέση. Ακόμα και με νίκη ουραγός θα τερματίσει, οπότε μια καλή εμφάνιση, όπως στον προηγούμενο αγώνα με την Ουγγαρία είναι το ζητούμενο. Έχει δεχτεί γκολ σ’ όλους τους αγώνες του ομίλου.

Σημείο: Μονόπλευρο το ενδιαφέρον, με τους γηπεδούχους να θέλουν μια πειστική νίκη σήμερα. Επιλογή μας το over 2,5 με απόδοση 1.82 στην Stoiximan.

Προγνωστικά: Για την τιμή των όπλων

Μπορεί η Σουηδία να είχε 64% κατοχή μπάλας και να πραγματοποίησε 18 σουτ, έναντι οχτώ των αντιπάλων, αλλά δεν γλίτωσε το στραπάτσο. Ηττήθηκε 3-0 από το Αζερμπαϊτζάν, με το οποίο ισοβαθμεί στους επτά βαθμούς. Πάλεψε η αλήθεια είναι, απέναντι σε Βέλγιο και Αυστρία που πήραν τα εισιτήρια πρόκρισης, αλλά έδειξε στα μεταξύ τους ματς, ότι δεν ήταν έτοιμη. Τελευταίος αγώνας του ομίλου μπροστά στο κοινό της, θα πάει για την νίκη, ώστε να τερματίσει τρίτη στην βαθμολογία.

Στο ρελαντί έχασε η Εσθονία με 2-0 από την Αυστρία εντός έδρας. Εάν έδειχναν λίγο περισσότερο ζήλο οι φιλοξενούμενοι, εύκολα θα δεχόντουσαν πολλά περισσότερα τέρματα. Έξι ήττες στα επτά ματς του ομίλου, αποτελεί με διάφορα την χειρότερη ομάδα του ομίλου και μια από τις ασθενέστερες των προκριματικών. Στο πρώτο αγώνα εντός έδρας απέναντι στην Σουηδία, δέχτηκε πέντε τέρματα (5-0), παρουσιάζοντας τα χρόνια προβλήματα της δυσκίνητης άμυνας της.

Σημείο: Λαβωμένη η Σουηδία από τα συνεχή μη νικηφόρα αποτελέσματα, έχει την δυνατότητα σήμερα απέναντι σε έναν αδύναμο αντίπαλο, να διασκεδάσει τις εντυπώσεις. Επιλέγουμε τον άσο και over 2,5 με απόδοση 1.73 στην Novibet.

Γιορτή στο «Χοσέ Χορίγια»

Η Ισπανία θορυβήθηκε από την ήττα της δεύτερης αγωνιστικής, κόντρα στην Σκωτία εκτός έδρας με 2-0 και έκτοτε προχώρησε μόνο με νίκες. Έστω η ισοπαλία της αρκεί για να σφραγίσει την πρωτιά, έχοντας προκριθεί εδώ και καιρό στο EURO 2024. Γιορτή θα στηθεί στη Βαγιαδολίδ προς τιμήν της εθνικής ομάδας, εν όψει του τελευταίου αγώνα των προκριματικών. Είτε παίζει με βασικούς, είτε με αναπληρωματικούς πετάει φωτιές επιθετικά.

Καλεσμένη στην φιέστα η Γεωργία, την οποία φιλοδώρησε με επτά τέρματα στον πρώτο αγώνα. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να κερδίσουν μόνο την Κύπρο στον όμιλο. Με οχτώ βαθμούς είναι στην τέταρτη θέση, δύο πίσω από την Νορβηγία. Μαχητική ομάδα εντός, αλλά δυσκολεύεται αρκετά μακριά από αυτή. Δεν αναμένεται να δυσκολέψει ιδιαίτερα τους αντιπάλους να φθάσουν έξω από τα καρέ της.

Σημείο: Οι Ισπανοί θα κυριαρχήσουν σήμερα, αλλά οι Γεωργιανοί μπορούν να βγάλουν έστω λίγες επικίνδυνες φάσεις. Πρώτη επιλογή ο άσος και over 2,5 με απόδοση 1.62 στην Novibet. Δεύτερη επιλογή το goal/goal με απόδοση 3.10 της Novibet, που κόντεψε να μου βγάλει το μάτι.

Προγνωστικά: Ώρα για χειροκρότημα

Η Σκωτία με την πέντε νίκες στους πρώτους πέντε αγώνες, ουσιαστικά είχε προκριθεί. Έπαιξε για την πρωτιά στην Ισπανία, έχασε με 2-0, οπότε μετά χαλάρωσε σχετικά, με αποτέλεσμα το 2-2 της Πέμπτης στην έδρα της Γεωργίας. Απόλυτα επιτυχημένη πρόκριση, με ωραίο ποδόσφαιρο από την ομάδα του Στιβ Κλαρκ. Η Νορβηγία ουσιαστικά πληρώνει την ήττα στο Όσλο, από την σημερινή της αντίπαλο με 1-2. Στους δέκα βαθμούς, λογικά θα τερματίσει στην τρίτη θέση. Πάλεψε, (όπως και στα παιχνίδια με την Ισπανία), αλλά οι λεπτομέρειες της στέρησαν την πρόκριση. Ποιοτικό το σύνολο του Νορβηγού προπονητή Σολμπάκεν, μπορεί να αποδείξει σήμερα ότι άξιζαν καλύτερης μοίρας.

Σημείο: Έχουν κατεβάσει ταχύτητα οι γηπεδούχοι και μπορούν να το εκμεταλλευτούν οι φιλοξενούμενοι. Επιλογή μας το goal/goal με απόδοση 1.91 στην Novibet.

Για το απόλυτο

Η Πορτογαλία επικράτησε όπως αναμενόταν επί του Λιχτενστάιν, αλλά με το φτωχό 2-0. Θέλει να ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της μόνο με νίκες και φυσικά μπορεί να το ολοκληρώσει σχετικά εύκολα σήμερα, μπροστά στο κοινό της. Με τον Κριστιάνο Ρονάλντο στην ενδεκάδα και με το πλούσιο σε ταλέντο ρόστερ σε κάθε γραμμή, περιμένουμε μαζί με το θέαμα και την ουσία.

Η Ισλανδία απογοήτευσε στα προκριματικά. Ήταν ανταγωνιστική μόνο με τις αδύναμες ομάδες του ομίλου, ενώ σημείωσε πέντε ήττες (οι τέσσερις με over 2,5) σε εννέα παιχνίδια. Αδιάφορο παιχνίδι για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι θα προσπαθήσουν να κρατήσουν το σκορ σε χαμηλά επίπεδα.

Σημείο: Δεν μπορούν να συγκριθούν οι δύο ομάδες, με τους Πορτογάλους να είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί σήμερα. Επιλογή μας να σκοράρει over 2,5 η Πορτογαλία, με απόδοση 1.96 στην Novibet.

Καλή επιτυχία.

Έδρες των φαβορί με πολλά γκολΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Έδρες των φαβορί με πολλά γκολ

Περισσότερα

Click to comment

Trending