Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Μονό, combo, δυάδα και fun bet έως 11.00! #Bats

Σημεία από τα προκριματικά του Euro έχει για σήμερα ο #Bats σε αποδόσεις που… κολάζουν.

Ματσάρες περιλαμβάνει το πρόγραμμα της Κυριακής, με τα προγνωστικά μας να κυμαίνονται από το 1.80 έως το 11.00.

Προγνωστικά: Σερβία – Βουλγαρία

Ένας βαθμός είναι αρκετός για να δώσει στην Σερβία την πρόκριση για το Euro 2024. Ακόμα κι αν χάσει σήμερα από τη Βουλγαρία μπορεί να προκριθεί, εφόσον το Μαυροβούνιο δεν κερδίσει μέσα στην Ουγγαρία. Οπότε ενώ οι Σέρβοι αγωνίζονται για να εξασφαλίσουν μια από τις πρώτες δύο θέσεις, στην πραγματικότητα δε θα έχουν ιδιαίτερο άγχος σήμερα. Υπερέχουν σε όλους τους τομείς των αντιπάλων τους και το επιθετικό τους ποδόσφαιρο έχει φέρει αρκετά μεγάλα σκορ στις αναμετρήσεις τους. Θα πάρουμε τη νίκη της Σερβίας σε συνδυασμό με το over 2,5, σε απόδοση 1.80 στη Novibet.

Βέλγιο – Αζερμπαϊτζάν

Ακόμα μεγαλύτερη διαφορά δυναμικότητας υπάρχει στον αγώνα Βέλγιο – Αζερμπαϊτζάν για τον έκτο όμιλο. Αδιάφορες κι οι δύο ομάδες βαθμολογικά, αφού οι «κόκκινοι διάβολοι» έχουν ήδη προκριθεί κι οι φιλοξενούμενοι θα τερματίσουν τρίτοι ή τέταρτοι. Λίγο το κίνητρο των γηπεδούχων να πάρουν την πρωτιά και να κλείσουν με μια επιβλητική εμφάνιση μπροστά στο κοινό τους, λίγο η ανεβασμένη ψυχολογία του Αζερμπαϊτζάν μετά το εντυπωσιακό 3-0 επί της Σουηδίας, οδηγούν το χέρι στο over 3,5. Στο 2.10 βρίσκουμε αυτή την επιλογή στη Novibet.

Προγνωστικά: Δεν χάνονται αυτά τα over

Στο άλλο ματς του έκτου ομίλου, η Σουηδία υποδέχεται την Εσθονία. Μπορεί να έχει αποκλειστεί εδώ και καιρό, αλλά η σκανδιναβική ομάδα θα θελήσει να κλείσει με νίκη την πορεία της στα προκριματικά και να βγάλει αντίδραση μετά το 3-0 από το Αζερμπαϊτζάν. Επίσης, απόψε θα πει «αντίο» ο κόουτς Άντερσον μετά από οκτώ χρόνια στον πάγκο της Σουηδίας. Οι παίκτες του σίγουρα θα θελήσουν να τον αποχαιρετήσουν με μια καλή εμφάνιση και μια μεγάλη νίκη κόντρα στην πιο αδύναμη ομάδα του ομίλου. Λογική επιλογή το over 2,5 στο 1.62 της WinMasters.

Την έκτη συνεχόμενη νίκη της ψάχνει η Ισπανία στο εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στη Γεωργία. Θυμίζουμε πως στον πρώτο γύρο είχε κερδίσει με το εμφατικό 7-1 στην Τιφλίδα. Σήμερα βέβαια δεν έχει ιδιαίτερο κίνητρο σαν ομάδα, όμως οι παίκτες που θα πάρουν την ευκαιρία τους έχουν κίνητρο για να εντυπωσιάσουν. Μοιάζει δύσκολο να χαθεί το over 2,5, που πληρώνει 1.44 στη WinMasters.

Πορτογαλία – Ισλανδία

Επίδειξη δύναμης περιμέναμε από την Πορτογαλία στο Λιχτενστάιν, αντ’ αυτού είδαμε την «σελεσάο» να κάνει… αγγαρεία. Τελικά πήρε τη νίκη με 2-0 και πέτυχε το 9/9. Σήμερα έχει την ευκαιρία να κλείσει την προκριματική φάση με το απόλυτο των νικών για πρώτη φορά στην ιστορία της, κάτι που θα την κάνει την κορυφαία ομάδα των προκριματικών. Δεδομένου ότι αγωνίζεται εντός έδρας κόντρα στην Ισλανδία, περιμένουμε μια αρκετά πιο… ζωντανή εμφάνιση σε σχέση με το ματς κόντρα στο Λιχτενστάιν. Γι’ αυτό θα πάμε με το over 3,5 στο 2.30 της Novibet. Επιπλέον, θα πάμε και με μια fun bet επιλογή: να σκοράρει και να δεχτεί κάρτα ο Ρονάλντο, στο 11.00 της Novibet.

Μονό, combo, δυάδα και fun bet έως 11.00!ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Μονό, combo, δυάδα και fun bet έως 11.00!

Περισσότερα

Click to comment

Trending