Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Ουκρανία – Ιταλία προγνωστικά και ανάλυση αγώνα από τη στήλη του Bet of the Day, όπως έχετε συνηθίσει στο koubanezos.gr.

Η αναμέτρηση Ουκρανία – Ιταλία ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Δευτέρας. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day. Ουκρανία – Ιταλία προγνωστικά

  • «Μπάι Αρένα» (30.210), Λεβερκούζεν.
  • Διαιτητής: Χεσούς Χιλ Μανθάνο.
  • Πρώτος γύρος: Ιταλία – Ουκρανία 2-1.
  • Επτά νίκες και δύο ισοπαλίες μετρά απέναντι στην Ουκρανία η Ιταλία.
  • Σε έξι επίσημα παιχνίδια, η Ιταλία έχει μόνο νίκες απέναντι στην Ουκρανία.
  • Σημειώθηκαν 2-3 γκολ σε επτά από τις εννιά αναμετρήσεις τους.

Ρεπορτάζ Ουκρανία

Είχε ρεπό την προηγούμενη αγωνιστική και έδωσε ανεπίσημο φιλικό κόντρα στην πολωνική Λέχια Γκντανσκ, κερδίζοντας με 2-0. Μετά από επτά παιχνίδια, η Ουκρανία έχει απολογισμό 4-1-2, ίδιο ακριβώς με αυτόν της αποψινής της αντιπάλου. Το σημερινό ματς αποτελεί τελικό πρόκρισης, με τους Ουκρανούς να χρειάζονται νίκη και τίποτα λιγότερο για να πάρουν τη δεύτερη θέση στον όμιλο. Κι αυτό γιατί σε περίπτωση ισοπαλίας οι δύο ομάδες θα τερματίσουν ισόβαθμες, κάτι που μετά τη νίκη με 2-1 στον πρώτο γύρο συμφέρει τους Ιταλούς.

Stat attack: Έχει ηττηθεί μόνο μία φορά στα τελευταία επτά ματς.

Απουσίες: Δεν κλήθηκαν οι τραυματίες Λούνιν, Γιαρμολένκο, Σαπαρένκο και Κριβτσόφ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Τρούμπιν – Καραβάεφ, Ζαμπάρνι, Ματβιένκο, Μικολένκο – Σιντόρτσουκ, Ζιντσένκο – Κονόπλια, Σουντάκοφ, Μούντρικ – Ντόβμπικ.

Ρεπορτάζ Ιταλία

Έκανε κάτι παραπάνω από το καθήκον της κόντρα στη Βόρεια Μακεδονία, επικρατώντας με 5-2 για να φτάσει την Ουκρανία στους 13 βαθμούς. Με γκολ του Νταρμιάν στο 17’ και δύο τέρματα του Κιέζα στο 41’ και στο 45+2’, η «σκουάντρα ατζούρα» πήρε προβάδισμα 3-0 στο ημίχρονο, ενώ στο 40’ ο Ζορζίνιο είχε χάσει πέναλτι. Οι φιλοξενούμενοι ξαναμπήκαν στο ματς με δύο γκολ του Ατανάσοφ (52’, 74’), όμως ο Ρασπαντόρι (81’) κι ο Ελ Σαράουι (90+3’) καθάρισαν για τους γηπεδούχους. Η ομάδα του Σπαλέτι παίζει για δύο αποτελέσματα στο Λεβερκούζεν, ώστε να επιστρέψει στο Euro, με στόχο να υπερασπιστεί τον τίτλο της το καλοκαίρι του 2024.

Stat attack: Μετρά τέσσερα σερί over 2,5 και τρία σερί over 3,5.

Απουσίες: Δεν υπάρχει καινούριο πρόβλημα στο ιταλικό στρατόπεδο, με τους Μπαστόνι, Λοκατέλι, Πελεγκρίνι, Μέρετ, Καλάμπρια, Τολόι και Τζακάγκνι να μην έχουν κληθεί εξαρχής λόγω τραυματισμού.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Ντοναρούμα – Νταρμιάν, Γκάτι, Ατσέρμπι, Ντιμάρκο – Μπαρέλα, Ζορζίνιο, Μποναβεντούρα – Μπεράρντι, Κιέζα, Ρασπαντόρι.

Φενέρμπαχτσε - Παναθηναϊκός προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Ουκρανία – Ιταλία προγνωστικά

Τα πάντα θα κριθούν απόψε. Έχει κάνει εξαιρετική προσπάθεια η Ουκρανία αλλά η απουσία της φυσικής έδρας κάνει δύσκολα τα πράγματα για αυτήν. Σίγουρα είναι το αουτσάιντερ, αλλά και η περιορισμένη ποιότητα στο ρόστερ των Ιταλών της δίνει ελπίδες. Πάντως επί Σπαλέτι, η «σκουάντρα ατζούρα» παίζει πιο ανοιχτά και επιθετικά απ’ ό,τι συνήθως. Αξίζει το goal/goal στο 1.80 της Interwetten.

Περισσότερα

Click to comment

Trending